Glede na tvoje današnjo objavo v drugi temi zate ne. 😁
Prvič slišim, da bi superge imele garancijo, vsaj obvezno ne.
Glede neskladnosti, po starem "stvarni napaki", lahko poskusiš to uveljaviti pri prodajalcu. Pogoj, ne več ko 2 leti od nakupa & ne več ko 2 meseca po tem, ko se je napaka pokazala.
Nekateri trgovci imajo še ekstra svoja pravila, ki ne smejo biti manj ugodna od zakonskih. Na primer Lidlu lahko vrneš proizvod v 45 dni, Hofru v roku 90 dni od nakupa, in ne bodo komplicirali.
Včeraj na praznem parkirišču sem moral tudi jaz izklopit esp, če sem hotelda mi pri pritisku na plin bolj oknkretno odnese zadek. Danes na poti v službo za samo male zdrse zadka je šlo brez izklopa, seveda pa si nisem upal pretiravat v prometu.
Včeraj je vsaka zimska guma super peljala.
Ta suhi 20 cm sneg je bil super za vožnjo po klancih.... 🤗
ESP se ugasne samo v primeru pri mali hitrosti v klanec, ko hočeš, da se privlečeš na klanec s kopanjem! Pri vožnji čez ovinke z večjo hitrostjo nikar tega ne počnite!
Eno vprašanje .Glih mimo grede.
Gre se za all starke. Visoke superge.
Po pol leta se je spredaj na njih odlepil podplat in je sedaj luknja. To ni posledica obrabe ampak po moje napaka pri lepljenju. Ali bi bilo smiselno uveljavljati garancijo? Kako gre ponavadi to skozi?
Junija sem imel redni servis na cx 30.
In se mi te dni pojavi znak na armaturki za redni servis. 🧐 In pogledam kilometre in ugotovim, da sem v dobrih šestih mesecih naklepal 20000 kilometrov. Se pravi , redni servis, menjava svečk, zopet redno servis.
Kar bogato. 🤗
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.