Moldavci so se pravilno odločili. Se pa bojim, da bo podoben scenarij, kot so ga vodkarji že uprizorili.
https://www.rtvslo.si/svet/evropa/na-volitvah-v-moldaviji-vladajoca-stranka-akcije-in-solidarnosti-osvojila-vecino-glasov/759060
Ah, Boss, ne da lomit. A pri nas ne velja, da kar kupiš, moraš za to dobit, kar plačaš? Jaz sem kupil vinjeto za to, da se hitro peljem po avtocesti. To sem plačal. Dobil sem pa tri ure in pol stanja na avtocesti za ubogihh sto kilometrov avtoceste. Razlika je le ta, da v tujini sodišča delujejo, pri nas pa... hja, saj vemo, kako je z našim krivosodjem.😉
Ah dejno Alex, zdej pa že klamfe serješ. Primerjaj oba načina cestninjenja in zakaj je to v Italiji logično in izvedljivo pri nas pa nikakor ne. V Italiji se plača cestnina po relaciji oziroma se obračuna na čelnih cestninskih. Pri nas pa kupiš vinjeto, kateri namen je edino to, da si z nakupom zagotoviš uporabo AC in HC za določen čas.
Bolj enostavno povedano, ko v Italiji kupiš uporabo določenega odseka v določenem trenutku moraš za ta nakup dobiti to kar si kupil v točno določen namen. Če tega cestno podjetje ne more zagotoviti potem pač si oproščen cestnine, ampak zgolj za tisti odsek in tisti čas.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.