Boss Napisano 29. januar Prijavi Napisano 29. januar pred 6 urami je Mraušk Mčk napisal: Ljudje z visokim IQ vedo, da šport ni zdrav ker sfuka kolke in kolena. Tako ljudje z visokim IQ zaradi tega vedenja lahko hodijo hitreje. Ne zaradi športa, bohnedaj. OK, torej gre nekako takole. Ker sem imel majhen IQ sem se ukvarjal s športom in zjebal koleno. Zaradi tega in rahle negibljivosti kolena ne morem čisto stegnit zato hodim nekoliko počasneje. Seveda tudi z drugo nogo, da ne bi izgladalo kot da šepam. Po teh podatkih v članku torej mam še manjši IQ, ker hodim počasneje. Se pravi mi IQ pada z vsako potezo, ki jo naredim. Aja čist tko, kolk je lohk najmanjši IQ? Mislim čist tko v info, da slučajno ne prebijem spodnje meja, aja pa to bolj prjatla zanima kot mene. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 29. januar Prijavi Napisano 29. januar (urejeno) pred 9 minutami je Boss napisal: OK, torej gre nekako takole. Ker sem imel majhen IQ sem se ukvarjal s športom in zjebal koleno. Zaradi tega in rahle negibljivosti kolena ne morem čisto stegnit zato hodim nekoliko počasneje. Seveda tudi z drugo, da ne bi izgladalo kot da šepam. Po teh podatkih v članku torej mam še manjši IQ, ker hodim počasneje. Se pravi mi IQ pada z vsako potezo, ki jo naredim. Aja čist tko, kolk je lohk najmanjši IQ? Mislim čist tko v info, da slučajno ne prebijem spodnje meja, aja pa to bolj prjatla zanima kot mene. Pomoje da je to z IQ-jem tako kot s kelvini. Boss, zakaj o majhnem IQ govoriš v pretekliku? Saj poznaš vic ko so Bosanca vprašali: Šta bi ti, bolan, više volio da si lijep ili glup. Popravljeno 29. januar od Mraušk Mčk Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 29. januar Prijavi Napisano 29. januar Pa glup, jer lijepota je prolazna... a to si mislil? 1 1 Citiraj
Slivka Napisano torek ob 13:42 Prijavi Napisano torek ob 13:42 S čim točno so se zastrupili? NEVIDNA GROŽNJA: V Luki Koper se je zastrupilo sedem delavcev WWW.REGIONALGORISKA.SI S strani Republiškega centra za obveščanje je bila včeraj ob 20.06 Policijska... Sicer sm kmet an s hribu doma, ma... Je bil vodikov sulfat ali ogljikov sulfit? Po mojem nič od tega. Poimenovanje vodikov sulfat se ne uporablja, saj je to žveplova kislina in ni plin ampak tekočina. Z ogljikovim sulfitom tudi nekaj ne štima, morda je sulfid in ne sulfit (saj nismo pri vinih)? Tudi to ni plin, ampak tekočina... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano sreda ob 14:26 Prijavi Napisano sreda ob 14:26 (urejeno) Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl... Ki so bli lopovi tm še predn so sploh zgradil zapore al so lopovi gradil svojo vilo, de bodo taprvi tm not užival? Ljubljana: Za 840 tovornjakov tovora izginilo neznano kam WWW.ZURNAL24.SI Gradnja zapora Dobrunje je pod drobnogledom kriminalistov. An nej bi šlo za nevaren odpad. Ne zastopm. Ko je bilo to tam zakopano, ni bilo nevarno, zdaj, ko so odpeljali drugam, je pa nevarno. Ne zastopm... Popravljeno sreda ob 14:26 od Slivka Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano sreda ob 16:12 Prijavi Napisano sreda ob 16:12 Ja zdej ko ne vejo kam so odložili je pa alarm in je načeloma nenevaren materjal ratal očitno sila nevaren in se že bije plat zvona. Nekdo kot kaže ni dobil kuverte, da bi bil tiho, al kaj? 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 9 urami Avtor Prijavi Napisano pred 9 urami Kakšna žalost je pa tole vidt; Umazani prizori: balkanski biser znova duši na tone smeti | 24ur.com WWW.24UR.COM Balkanski biser je znova izgubil svoj sijaj. Reko Drino tudi leta 2026, kot več let poprej, preplavlja na tone smeti, ki kazijo njeno podobo in predstavljajo resno ekološko grožnjo. Tudi letos se torej ponavlja star... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
skritikrt Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami 1793€ samo "dodatka" na penzijo🧐 Enim se v "penziji" dobro godi. Poglejte si to pokojnino Svetlane Makarovič - e-Maribor https://share.google/ioCJkqfzO2vLZESSI Citiraj
Alex Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 12 minutami je skritikrt napisal: 1793€ samo "dodatka" na penzijo🧐 Enim se v "penziji" dobro godi. Poglejte si to pokojnino Svetlane Makarovič - e-Maribor https://share.google/ioCJkqfzO2vLZESSI Ne odpre...verjetno je kriva višina penzije , pa je zatrokiralo.😄 1 Citiraj
skritikrt Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 48 minutami je Alex napisal: Ne odpre...verjetno je kriva višina penzije , pa je zatrokiralo.😄 Penzijo ima ziher astronomsko...to je samo "dodatek" k penziji!!!!!!!😲 Za to pa takega hudiča baba zmeraj zganja...jaz bi tudi...🤨 1 Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Pred eno uro je skritikrt napisal: Penzijo ima ziher astronomsko...to je samo "dodatek" k penziji!!!!!!!😲 Za to pa takega hudiča baba zmeraj zganja...jaz bi tudi...🤨 Obnaša se,kot da ni čista. Kdo ve?... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.