Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mladi par se je odlo?il za otroka. Posku?ala sta mesec ali dva, posku?ala leto ... ne deluje. Odlo?ila sta se, da gresta k zdravniku, da ugotovi kje je te?ava.
- Doktor, tako in tako, ?e dolgo ?asa posku?ava imeti otroka, pa ne moreva. ?e ve? kot leto posku?ava, kaj naj narediva?
  Zdravnik ju je pogledal in rekel: 
- Fanta, vidva to resno, ali kaj?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Zdej mi pa sam re?t, da se ti kaj takega ?e ni zgodilo - ok ne tako drasti?no ampak, nekdo te pozna, ti se pa ne more? pa ne more? spomnit od kod. Al pa ve?, pa se ne more? spomnit imena.

33112_1.png

Napisano

U autobusu, pored djevojke ?ije je ?itavo tijelo prekriveno tetova?ama, stajala je baka i sa ?u?enjem zagledala tetova?u na vratu.
Djevojka je upita:
??ta je baba, u tvoje vrijeme nije bilo tetova?a? ?ta si toliko blenula??
Baka joj odgovori: ?K?eri moja, u moje vrijeme je bilo svega? ja sam 30 godina provela u Aziji. Zatim sam predavala kineski jezik na fakultetu. Jednostavno, ne mogu shvatiti, za?to ti na vratu kineskim slovima pi?e *Jednom odmrznuto ne zamrzavati ponovo*?

33112_1.png

Napisano

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Tole je pa podobno kot v tisti risanki A je to...

post-7767-0-62457100-1477589434_thumb.jpg

Avto je imel na strehi deske in je slu?il kot premi?ni oder, da je lahko pritrdil kable...

Rada imam komedije, ampak ne v moji hi?i!

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Napisano

- "Ti, a misli? da bi te kdo pogre?al, ?e bi jutri umrl?"
- "Seveda da bi, zapufan sem v treh lokalih!"

- "Mami, jaz bi pa rad imel bratca ali pa sestrico."

- "Tata je na ladji. Ko se vrne, se bom pogovorila z njim."

- "Zakaj ga pa ne bi presenetila?"

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Danes zjutraj sem se do solz nare?al. Smejem se ?e cel dan kot ?e dolgo ne. Razlog, Trump zmagal na volitvah.

Rasno, ko sem zjutraj videl rezultate in da bo Trump vsak ?as zmagal, sem se do solz nasmejal in smejal dokler ni bilo uradno da je zmagal.

Glede na to da so me sodelavci nazadnje vidl smejat ene 8-9 let nazaj, niso vedl kaj bi si mislil.

Napisano

Danes zjutraj sem se do solz nare?al. Smejem se ?e cel dan kot ?e dolgo ne. Razlog, Trump zmagal na volitvah.

Rasno, ko sem zjutraj videl rezultate in da bo Trump vsak ?as zmagal, sem se do solz nasmejal in smejal dokler ni bilo uradno da je zmagal.

Glede na to da so me sodelavci nazadnje vidl smejat ene 8-9 let nazaj, niso vedl kaj bi si mislil.

Za svet je to itak bolj?e kot 3. svetovna z rusijo, ki bi jo Clintonova zakuhala. :D 

Je pa res, da lokalno si je pa Amerika verjetno zakuhala neke sorte brexit.

Napisano

Mene so tudi imeli za bebca, ker jim razlagam zadnji mesec, da bo Trump zmagal. Pol so me pa tola?ili, ja sej bo bolj? - danes jih pa jaz tola?im, da bo bolj?. Je pa to res za krohotat, kako nekdo brez podpore lastne stranke vseeno pomete s Killary, ki bo ratala simbol luzerjev.

Za svet je to itak bolj?e kot 3. svetovna z rusijo, ki bi jo Clintonova zakuhala. :D

Je pa res, da lokalno si je pa Amerika verjetno zakuhala neke sorte brexit.

Trump bo raje trgoval kot ap se fajtal s Putinom - po moje bo ?e do poletja ?el k Putinu na obisk ali pa Putin k njemu.

33112_1.png

Napisano

Trump bo raje trgoval kot ap se fajtal s Putinom - po moje bo ?e do poletja ?el k Putinu na obisk ali pa Putin k njemu.

To 100%. Problem bi edino lahko mogo?e bil, da Putin je navihan in bo vse skup tko obrnu, da bo sam izpadel "ta mo?nej?i". Kar pa spet mogo?e ni tok fino za vse nas ostale, ko se steguje po novi zemlji itd... Mo vidli.

Napisano

Jaz pravim da Hilary bi zakuhala WW3, z Trumpom pa bojo pri?li za 8 let nazaj, to?no tam kjer so bili po koncu Busha.

Ampak vseeno, ko sem gledal rezultate se mi je smejalo do solz, resno. Ameri?ani in njihova "demokracija". Hilary dejansko dobi ve? glasov, zmaga Trump.

@Boss: ne samo brez podpore lastne stranke, ampak zelo klju?ne podpore Wall Streeta in bank. Po moje prvi kandidat, ki je zmagal, ki ga niso podprli slednji. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.