Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jutranja molitev:

Dragi Bog, zaenkrat mi gre dobro. Nisem opravljal, nisem se jezil, nisem mislil na drugo žensko, nisem izgubil nadzora, nisem bil sebičen, nisem se pritoževal, nisem jamral, nisem preklinjal. Nisem popil niti požirka alkohola. Nisem bil na bankomatu in nisem prekoračil limita, ampak ... ... ... Čez nekaj minut bom vstal iz postelje in takrat bom res potreboval tvojo pomoč...

• Všeč 2
  • Haha 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Wikipedija:

- "Jaz vem vse."

Google:

- "Jaz imam vse."

Internet:

- "Brez mene ne morete."

Računalnik:

- "Hahahahaha, vsi vi ste odvisni od mene, jaz pa od nikogar!"

Elektrika:

- "Hahahahaha, a ti to resno?"

Nikola Tesla:

- "Kdo se zdaj pametnega dela?"

Bog:

- "Kako, prosim?"

Chuck Norris:

- "Kaj prosiš?"

serviser.gif

Napisano

Misel dne..., ted..., mese..., let..., ma, misel tišočletja:

Kar lahko storiš danes, preloži jutri na drugega!

serviser.gif

Napisano

Pride sodelavka v pisarno in me vpraša:

- "A je štiri dovolj?"

Ker nimam pojma, o čem točno se gre, jo nekaj časa gledam, potem mi pa butne skozi možgane ena trapasta in bleknem:

- "Odvisno. Če se gre za gume, potem ja. Če pa se gre za cilindre, pa ne..."

serviser.gif

Napisano

Greva s sodelavcem službeno do Ajdovščine in opazim, da nikjer ne daje smernikov. Pa ga vprašam:

- "Kaj ti ne daješ smernikov?"

- "Zakaj pa?"

- "Ja, da ostali vedo, kam greš."

- "Kaj pa koga briga, kam grem..."

Sem samo še lepo tiho sedel na svojem sedežu in mi je bilo kar žal, da sem sploh kaj vprašal...

• Začuden 1
  • Žalosten 2
  • Jezen 1

serviser.gif

Napisano (urejeno)
pred 4 minutami je Slivka napisal:

Greva s sodelavcem službeno do Ajdovščine in opazim, da nikjer ne daje smernikov. Pa ga vprašam:

- "Kaj ti ne daješ smernikov?"

- "Zakaj pa?"

- "Ja, da ostali vedo, kam greš."

- "Kaj pa koga briga, kam grem..."

Sem samo še lepo tiho sedel na svojem sedežu in mi je bilo kar žal, da sem sploh kaj vprašal...

Slivka, napačna rubrika ... to prepogosto opažam na avtocesti. Izpostavil bi mlade voznice, tudi pri srečanju na zelo ozkih hribovskih cestah, kjer sam upočasnim, se ustavim, one pa z nezmanjšano hitrostjo zdrvijo mimo ...

Popravljeno od Janez007
Napisano

Pa še to bog ne daj, da bi pa malo zraven na makedam zapeljala, medtem, ko si ti verjetno z avtom že napol v bregu 😄

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Dober večer!   Sicer je trenutno dr. Pelko do vratu zaposlen z menjavo pnevmatik, vendar če vas kaj matra na vozilih, vseeno napišite in  mu posredujem vaše vprašanje.   Odgovor ponavadi prispe v roku dneva ali dveh, če ga priganjam pa še prej.  
    • Današnji LAJBAH;   Voznik avtobusa ni v smrtni nevarnosti, policija išče storilca | 24ur.com WWW.24UR.COM Na Bavarskem dvoru se je zgodil napad z ostrim predmetom, v katerem je bil huje poškodovan voznik avtobusa. Storilec je po napadu pobegnil peš, voznika pa so odpeljali v ljubljanski klinični center.  
    • Po tehničnih podatkih za CX-30 imajo vse 51 litrski rezervoar, razen modeli z AWD 48 litrov.  Rezervoar bi naj bil tako skonstruiran, da ima mislim da vsaj 10% rezerve od skupne kapacitete, naj me kdo popravi če se motim. Ko ti prikaže nula kilometrov, imaš torej še vedno 10% goriva v rezervoarju. Pa verjetno nikoli ne greš tankati ko je nula, ampak mogoče na prikazanih ca. 70, 80km, vsaj jaz (ti si napisal sicer na 30). Pa še malo je lahko napake v prikazu nivoja in je to to. Jaz na nekje 80km preostanka tankam nekje do 42 litrov, če bi preračunal je približno ok (ca. 5 litrov rezerve + ca. 4 litre še preostanek prikazanih km  = ca. 9 litrov + 42 =51 litrov). Kapaciteta rezervoarja, tabela spodnja vrstica.
    • - A greš ti kaj odtočit med dvema seksoma? - Normalno, kako pa naj zdržim pol leta.
    • - Zakaj ribe ne govorijo? - Poskusi ti kaj povedati pod vodo.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.