Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jutri bom pa štromar, moram en vtikač zvezati, tri faze peljati preko stikala, nulo pa preko menjalnega stikala nazaj za hitrosti elektromotorja. Tako da če neham pisati na forum - sem predobro ozemljen...

• Všeč 1
  • Začuden 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

So vprašali sto let starega moža, kaj je skrivnost njegove dolgoživosti.

Pa je rekel, da organizmu privošči enkrat letno alkoholni šok.

Pa ga vprašajo, koliko pa tisti dan popije.

Pa pravi, da tisti dan ne pije.

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
pred 14 urami je FuManchu napisal:

FB_IMG_1771169220131.jpg

Ta je hkrati smešna in resnična.

Napisano

Predvsem pa je zaljiva... tipicno SDSovsko ... Potem pa se cudijo, zakaj so taki sovrazni komentarji ...

image.jpeg

• Všeč 4
  • Haha 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

Predvsem pa je zaljiva... tipicno SDSovsko ... Potem pa se cudijo, zakaj so taki sovrazni komentarji ...

SDS dreza pol so pa čist užaljeni, ko se nekdo na enak način dela pa norca iz njih.

Sam je pa res, da tole predvolilno oglaševanje z blatenjem nasprotnika in zaničevanjem se navadno dogaja takrat, ko taki ne znajo ponuditi karkoli boljšega in namesto za blatenje naj naredijo plakate, kjer bodo povedali točno kaj bodo uredili, da bo za Slovenijo boljše in obenem vzdržno. Potem je pa na volilcih, a je to njim blizu al se bodo oddaljili od njih. No navadno se pa tuki pri SDS-ju ustavijo, ker če to naredijo po njihovih idejah, adijo zmaga na volitvah in se raje oprimejo poniglavega in pritlehnega blatenja nasprotnikov. Ja pri določenih volilcih to pač pali in praktično 30 let gledamo enak recept, ki je všečen tam nekje 20% folka.

33112_1.png

Napisano

Saj dokler so taki štosi na socialnih omrežjih in jih "kao" objavljajo "navadni" ljudje, je še smešno... Ko pa se tako blati preko billboardov in s strani strank, pa je po moje bolj kot ne žaljivo ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano
pred 40 minutami je Boss napisal:

SDS dreza pol so pa čist užaljeni, ko se nekdo na enak način dela pa norca iz njih.

Sam je pa res, da tole predvolilno oglaševanje z blatenjem nasprotnika in zaničevanjem se navadno dogaja takrat, ko taki ne znajo ponuditi karkoli boljšega in namesto za blatenje naj naredijo plakate, kjer bodo povedali točno kaj bodo uredili, da bo za Slovenijo boljše in obenem vzdržno. Potem je pa na volilcih, a je to njim blizu al se bodo oddaljili od njih. No navadno se pa tuki pri SDS-ju ustavijo, ker če to naredijo po njihovih idejah, adijo zmaga na volitvah in se raje oprimejo poniglavega in pritlehnega blatenja nasprotnikov. Ja pri določenih volilcih to pač pali in praktično 30 let gledamo enak recept, ki je všečen tam nekje 20% folka.

Samo pri blatenju nasprotnika je pa trenutna oblast vodilna. Tej bi pa dobili zlato medaljo,če bi bile v tej panogi olimpijske igre.  Nobena vlada ni tako poglobila razdora med ljudmi  kot tej trenutni pajaci. Saj bodo nagrajeni na volitvah.😉

Napisano

Kaj konkretno smatraš kot blatenje nasprotnika? Moje mnenje je ravno nasprotno... da je opozicija bolj kandidat za to...

lp

Thomas

image.png

Napisano
pred 30 minutami je Jest napisal:

Kaj konkretno smatraš kot blatenje nasprotnika? Moje mnenje je ravno nasprotno... da je opozicija bolj kandidat za to...

Volilci bodo imeli  zadnjo besedo. Oni ne lažejo.😉

• Haha 1
  • Začuden 1

Napisano
pred 17 minutami je Alex napisal:

Volilci bodo imeli  zadnjo besedo. Oni ne lažejo.😉

Demokracija kot jo poznamo se je kar izrodila, ampak trenutno menda ni nič boljšega. To, da lahko vsak, tudi norec voli, je skregano z zdravo pametjo. Še huje pa je, da lahko norec kandidira.

Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Samo pri blatenju nasprotnika je pa trenutna oblast vodilna.

Imaš kakšen primer?

pred 4 urami je Alex napisal:

Nobena vlada ni tako poglobila razdora med ljudmi  kot tej trenutni pajaci.

Hehe... nobena vlada... eh ja, to spada bolj v kategorijo spomina zlate ribice. 

Glej, če si(ste) se nahajpali, da je vse narobe potem verjamem, da imaš tak občutek, če pa gledaš realno brez manipulacij s strani SDS-a in satelitov potem pa vse le ni tako črno kot misliš. 

Smo pa enako poslušali, o najslabši vladi, ko je bil Cerar, Šarec, Pahor, Bratuškova, Rop, Drnovšek. Enak besednjak, enaka agenda... tko, da vse predvidljivo, neinovativno, samo pogled nazaj brez prihodnosti... hmmm ja... za moje pojme je to bistveno premalo, da bi se šlo še enkrat na led v upanju, ja zdaj pa bo. Sej veš kako pravi tista definicija idiota....

33112_1.png

Napisano (urejeno)

Joj, joj še dobro, da smo v temi" to je pa kr smeh"..... :party0035: 🙃🫣😂😉

Popravljeno od Bini
Napisano

Sej... a ni smeh? Jaz se ob določenih odgovorih prav dobro zabavam in smejim.

33112_1.png

Napisano

Jaz tudi.

pred 4 urami je Janez007 napisal:

Demokracija kot jo poznamo se je kar izrodila, ampak trenutno menda ni nič boljšega. To, da lahko vsak, tudi norec voli, je skregano z zdravo pametjo. Še huje pa je, da lahko norec kandidira.

Res je. Sedaj se bodo prešteli anticepilci v resnici in tistemu obsojenemu pajacu. Upam samo,da ne bodo svojim volilcem predpisali obvezno nošnjo kap iz alu folije. 😄😄

Napisano
pred 12 urami je Jest napisal:

image.jpeg

pred 11 urami je g.Wankel napisal:

Smešna je samo ljudem z IQ-jem nižjim od številke sobne temperature.

pred 8 urami je Jest napisal:

Saj dokler so taki štosi na socialnih omrežjih in jih "kao" objavljajo "navadni" ljudje, je še smešno... Ko pa se tako blati preko billboardov in s strani strank, pa je po moje bolj kot ne žaljivo ... 

Vsi trije bi se lahko malo "pogledali v ogledalo"...

Pa ni mišljeno žaljivo.

pred 6 urami je Boss napisal:

Imaš kakšen primer?

...in bi lahko malo tudi pogledali okoli...a očitno vidite samo tisto,kar vam paše-tipično levičarska dvojna morala.

2-bolje-levi-kot-hijene.jpg

pred 8 urami je Janez007 napisal:

Pri več ta glavnih opažam tele znake narcistične motnje:

image.png

Narcistična osebnostna motnja

Dobro si vse zgornje tri zadel😃👍

• Haha 1
  • Zmeden 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 14 minutami je skritikrt napisal:

Vsi trije bi se lahko malo "pogledali v ogledalo"...

Pa ni mišljeno žaljivo.

...in bi lahko malo tudi pogledali okoli...a očitno vidite samo tisto,kar vam paše-tipično levičarska dvojna morala.

Dobro si vse zgornje tri zadel😃👍

To so napisali "njihovi". Zato ni žaljivo.😉

Napisano

Po mojem mnenju je tudi to žaljivo… 

lp

Thomas

image.png

Napisano
pred 16 minutami je skritikrt napisal:

Mnjaaa.

Dosti manj direktno žaljiva, kot pa banana. Po eni strani celo sarkastična, ker levi je lahko tudi mišljeno levaki/nesposobni/.....

Tukaj ne moremo točno rečt, kdo se poistoveti s hijenami. Pri banani pa gremo na točno dotično osebo.

Pa samo povej prosim, koliko mescev je že propaganda, kolko je zapravila vlada, kaj je obljubila in naredila itd... to je vse zlonamerna propaganda.

Mene so učili, prvo pometi pred svojim pragom. Naj pustijo to vlado in se hvalijo z vsem kar so oni naredili dobro. Nekaj bojo že našli, najbrž 😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• U shit... nikogar niso direktno prikazali, da bi ga poistovetili s hijeno... zdaj če si sam prepoznal je to pač tvoj problem. Škoda, da ne vidiš razlike med plakatoma, kjer so z banano nekoga dejansko ponazorili in VSI vemo na koga so ciljali.    Tale plakat ima pa kar nekaj interpretacij in lahko ga bereš, kot da sami sebi pravijo, da je bolj biti lev kot hijena, kar je verjetno res... Se pravi gre za igro besed. Lahko ga seveda bereš, da so oni levi vsi ostali so pa hijene... ne tukaj ne ciljajo direktno ne na SDS, NSI, ker isto lahko potem beremo, da so SD hijene al pa GS ravno tako. Če bi dali notri pa sliko gologlavega... ja pol bi se pa direktno videlo na koga so usmerili in ja tisto pa bi bilo res precej žaljivo... celo bolj kot banana.   Še kakšen primer prosim, da so direktno žalili točno določenega političnega nasprotnika in da ni dvomov kaj je bilo mišljeno.    
    • Ne pa saj je smešno...dejstvo, da teh 20% ljudi celo ima volilno pravico 😂
    • Me par ur ni bilo na forumu, pa vidim pri smehu sama politika. A ni to rubrika smeh... Zdaj se še smejati več ne moremo, politika je ku...   
    • Mnjaaa.   Dosti manj direktno žaljiva, kot pa banana. Po eni strani celo sarkastična, ker levi je lahko tudi mišljeno levaki/nesposobni/.....   Tukaj ne moremo točno rečt, kdo se poistoveti s hijenami. Pri banani pa gremo na točno dotično osebo.   Pa samo povej prosim, koliko mescev je že propaganda, kolko je zapravila vlada, kaj je obljubila in naredila itd... to je vse zlonamerna propaganda. Mene so učili, prvo pometi pred svojim pragom. Naj pustijo to vlado in se hvalijo z vsem kar so oni naredili dobro. Nekaj bojo že našli, najbrž 😉
    • Po mojem mnenju je tudi to žaljivo… 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.