etcho Napisano včeraj ob 20:14 Prijavi Napisano včeraj ob 20:14 Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal: Kaj ti tele švohotneže kažeš. Ne veš kakšne mišice so od e-bajka zrasle šele meni. A to, ko ga dvigaš na prtljažnik? 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano včeraj ob 20:39 Prijavi Napisano včeraj ob 20:39 pred 24 minutami je etcho napisal: A to, ko ga dvigaš na prtljažnik? Dvignem z lahkoto. Ampak imam prtljažnik na vlečni kljuki. Ma ne se hecat. V analognih časih smo bajke nosil na hribčke, kjer si z eno roko bicikel držal na hrbtu za vratom, z drugo si se pa po zajli (uni, na zavarovanih planinskih poteh) gor vlekel. Ampak tega je res že zeeelo dolgo nazaj. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Jest Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
skritikrt Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Jaz sem skor crknil od smeha..."en life-hack...pol pa tko vibrator nasliniš in ti pol notr (v ritki) vibrira..."😆😂🤣 Čist zblojene babe🧐 1 Citiraj
FuManchu Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Pred eno uro je skritikrt napisal: Jaz sem skor crknil od smeha..."en life-hack...pol pa tko vibrator nasliniš in ti pol notr (v ritki) vibrira..."😆😂🤣 Čist zblojene babe🧐 Ta baba je zadnjič rdečo zvezdo prodajala v Kapelah🫣👎 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami 1 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.