Slivka Napisano sobota ob 18:33 Prijavi Napisano sobota ob 18:33 Delam v gozdu, pride mimo logar, malo klepetava in logar vpraša: - 'Mogoče veš, čigava je tista parcela na začetku vlake?" - "Ne, ne vem. Zakaj?" - "Ima nekaj lubadarc, pa naj jih požaga." - "Prav, mu bom povedal." Me je tako pogledal, da sem samo še utihnil... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano sobota ob 20:33 Prijavi Napisano sobota ob 20:33 6 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami En malo starejši a še vedno aktualen. Se pogovarjajo Američan in Slovenec : Američan : mi imamo nafto! Slovenec : mi imamo Goloba! Američan : mi imamo najmočnejšo vojsko na svetu. Slovenec: mi imamo Goloba! Američan : mi imamo nacionalni ponos! Slovenec : mi imamo Goloba! Američan: pa vi nimate nič drugega kot Goloba! Slovenec : če bi vi imeli Goloba , tudi ne bi imeli nič! 2 Citiraj
Z M A J Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Odšli od mize in mu pustili 38.000 evrov velik račun | 24ur.com WWW.24UR.COM Nemško-ameriški podjetnik in resničnostni zvezdnik Frédéric Prinz von Anhalt (83) je na letošnjem Oktoberfestu doživel neprijetno presenečenje. Vse se je začelo, potem ko ga je skupina ameriških... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano pred 35 minutami Prijavi Napisano pred 35 minutami pred 3 urami je Alex napisal: En malo starejši a še vedno aktualen. Se pogovarjajo Američan in Slovenec : Američan : mi imamo nafto! Slovenec : mi imamo Goloba! Američan : mi imamo najmočnejšo vojsko na svetu. Slovenec: mi imamo Goloba! Američan : mi imamo nacionalni ponos! Slovenec : mi imamo Goloba! Američan: pa vi nimate nič drugega kot Goloba! Slovenec : če bi vi imeli Goloba , tudi ne bi imeli nič! Ma lahko bi ga posodobil. Ne pa da staro vlačiš. Pa vstavi noter novega, ki je na mesto Goloba 😅😆😂 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.