Z M A J Napisano 19. julij, 2013 Prijavi Napisano 19. julij, 2013 ?e je ?efe na dopustu, upam da ima kak?en mrzu ali ob sebi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 19. julij, 2013 Prijavi Napisano 19. julij, 2013 Ma vroco bejbo Te pa mora malo namo?it, da se ohladi. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Symon Napisano 30. oktober, 2013 Prijavi Napisano 30. oktober, 2013 Kaj ?lovek najde ob ?i??enju starih DVDjev in foto materiala. ?e se spra?ujete, nastala je leta 2004 Citiraj
Z M A J Napisano 31. oktober, 2013 Prijavi Napisano 31. oktober, 2013 Noro, tole so pa ?isto taprvi forumski Mazda?i. ?ez slaba 2 meseca se bo pisalo ?e 10 let od ustanovitve foruma. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 19. avgust, 2014 Prijavi Napisano 19. avgust, 2014 JureS, a bo DIZEL? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 19. avgust, 2014 Prijavi Napisano 19. avgust, 2014 Kaj niti noogle ni pomagal? Poleg truge na streho ?e eno klimo, kot jo imajo avtobusi, pa bo... Pa preden se zapodi? po Turka s ?panskim motorjem, premisli ?e enkrat... Na primer: http://www.honda.si/models/default.asp?FolderId=442 Za ?e ne 28 tiso?akov kar spodobno opremljeno vozilo (Lifestyle HDD+HID+ADAS z dizel motorjem). Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Symon Napisano 19. avgust, 2014 Prijavi Napisano 19. avgust, 2014 Kdo dons se hoce japonca? Ce bi ti imel amaroka tdi bi te blo polno hvale Japonc ?e za ukrast ni dober bej? no bej?! Z Amarokom bi bil glavn dale? naokoli, ni to za brezveze nem?ki in?eniring!! http://www.youtube.com/watch?v=e1MNEqCr748 Citiraj
Z M A J Napisano 19. avgust, 2014 Prijavi Napisano 19. avgust, 2014 Ko bom velik (beri premo?nej?i) imel bom tudi jaz ---- TDI Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 19. avgust, 2014 Prijavi Napisano 19. avgust, 2014 jures je 19 Avg 2014 - 13:56 napisal:Kdo dons se hoce japonca? Ce bi ti imel amaroka tdi bi te blo polno hvale A ti je sonce v glavo udarlo al ti ?tumfi smrdijo?Japonc ?e za ukrast ni dober bej? no bej?! Z Amarokom bi bil glavn dale? naokoli, ni to za brezveze nem?ki in?eniring!! http://www.youtube.com/watch?v=e1MNEqCr748 A je to danes kak?na luna? Al imam le jaz te?ave, ker imam lajtngo ?ez La??ek, pa te?ko potegne... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Symon Napisano 19. avgust, 2014 Prijavi Napisano 19. avgust, 2014 Gre se za to, da statistika in cene povejo svoje. Kradejo se samo ?vabi pa tudi ceno ne ohranjajo za brezveze! Citiraj
Slivka Napisano 19. avgust, 2014 Prijavi Napisano 19. avgust, 2014 Gre se za to, da je Amarok prikladen za v gozd kot grablje za v ?ep... ?e BT ni ne vem kaj delavec, Amarok je pa sploh namenjen pedrom, da se pederi?ejo po mestu... ?e da kak?no ?e?o obdela? v kasonu, bodo pa amortizerji konc vzeli... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 19. avgust, 2014 Prijavi Napisano 19. avgust, 2014 @Slivka, brez zamere, ampak predvidevam, da ?e vedno nisi opazil, da je tema sarkasti?na, neke vrste hec oz. podjeb party za najve?jega forumskega sovra?nika dizlov, ki je trenutno na dopustu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 20. avgust, 2014 Prijavi Napisano 20. avgust, 2014 Ko pa ni ve? dosti manjkalo, da pade gro?nja z lopato. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 20. avgust, 2014 Prijavi Napisano 20. avgust, 2014 Ko pa ni ve? dosti manjkalo, da pade gro?nja z lopato. ej lopate treba ?parat za zimo he he lp Citiraj
Slivka Napisano 20. avgust, 2014 Prijavi Napisano 20. avgust, 2014 A, zdaj mi je jasno. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 20. avgust, 2014 Prijavi Napisano 20. avgust, 2014 Si prepri?an ali ?e ne ?e ?isto? ?e se kdo od Mazda?ev giba po RAB-u v teh dneh, predlagam da pono?i Ivarju vgradi DPF filter in zadaj nalepko DAS AUTO! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 20. avgust, 2014 Prijavi Napisano 20. avgust, 2014 Tud tale bi pri?la v upo?tev Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 23. avgust, 2014 Prijavi Napisano 23. avgust, 2014 NEKJE SEM ZASLEDIL, DA JE AJVARJU GUZNLA MPS-KA, PA DA GA BO DOMOV ?LEPAL NEK KOLEGA S TRANSPORTERJEM TDI. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Shrek Napisano 23. avgust, 2014 Prijavi Napisano 23. avgust, 2014 Narobe si sli?al, MPS bo TRANSPORTERJA ?lepala... Pojdi na darsove nadzorne kamere pogledat, se ?e peljejo iz primorske... 1 Citiraj
Baby Viper Napisano 23. avgust, 2014 Prijavi Napisano 23. avgust, 2014 AMPAK TO SAMO ZATO KER STA ZAMENJALA MA?INE IN MPS NI IMEL DOST NAVORA DA BI SPELJAL S TAKO OBTE?ITVIJO Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Boss Napisano 23. avgust, 2014 Prijavi Napisano 23. avgust, 2014 Ni vedel, da je na Hrva?kem tolk drago pa mu je ostalo glih tolk denarja, da je lahko nafto not nato?il zdaj pa upa, da pride domov, predvsem pa da ga kdo ne vidi, da se vozi na nafto. Citiraj
dpicul Napisano 24. avgust, 2014 Prijavi Napisano 24. avgust, 2014 ?e najverjetneje ma kurilca Citiraj
Z M A J Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 UUUUj jebemti, ?koda da nimam kakega predpotopnega dizla, ki fajn zatoba?i, bi se mal zapejlal po POLJANSKI DOLINI, pa pred bajto forumskega ?efa na mestu pritiskal do blokade, da bi bil oblak gor do Blego?a in ?e ?ez. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 BAJE SO MAZDE MPS MORALI DATI NA TUNING K VW, DA SO LAHKO MOTORJI SPLOH VZDR?ALI. VAG GRUPA PA TAK PROIZVAJA VE?INO DELOV ZA TURBO KOMPONENT ZA MPS. SAJ ZATO PA JE TAKA JAJCA. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.