Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
dne 3. 8. 2026 ob 23:09 je Boss napisal:

Jaz že leta uporabljam Rain-X. Na cca 2-3 mesece obnovim in zadeva je res dobra. AC v dežju si skoraj ne morem več predstavljat brez tega. Aja pa cel postopek nanosa je cca 3-5min, tako da ni neke drame.

Kul! Hvala! Sem pa opazil da je v bistvu cel avto praktično čist, čeprav sem v najhujši poletni nevihti šel mimo tovornjakov... Tako da, ko se bom menil z dilerjem (ker čakam še, da dobim zimske predpražnike in nov kalup za stransko ogledalo) vprašam in sporočim. Res nora zadeva. Dokler ne gre za nekaj uber naravi škodljivega bom to redno apliciral. Me prav zanima ali je ceramic coat ali samo neka začasna žavba.

Bi pa na tej točki vprašal ali je kdo v zadnjem času dajal na sprednji del avta PPF? Na prejšnji machine grey sem imel od kamenčkov prerešetano vse do strehe in sprednjih blatnikov. Ste sami naredili? Kam peljali? Kater produkt? Hvala!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.