Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• To se da vse uredit, če je volja. Deficitarni poklici so znani in tam ni pardona, če pa nekdo dokaže, da razpisanih delovnih mest za njegov poklic ni pa seveda lahko vnesejo tudi tak pogoj, da normalno da gre v takem primeru lahko ven brez odplačila. To pa res ni noben birokratski zaplet, da bi zaradi tega padel sistem.
    • Kaj pa če tukaj ne more dobiti zaposlitve? Vidiš problem? Vedno bodo neke izjeme potem in eni bodo lahko šli in se jim bo kaj opravičevalo, drugi pa morajo ostati, recimo tisti poklici ki jih primanjkuje.
    • Se pravi sem jaz debil k to dajem že 25 let gor, češ da je slabše kot brez?    Pa kakšna meglica neki, če naneseš pravilno in očistiš po koncu postopka ni nobenih meglic nikjer.
    • Ne rečem...sam...4000 učiteljev,da je premalo?!!!...   Pa mi naj kdo to razloži-glej sliki....kako porazno znanje učencev na nivoju EU imamo pa tudi ne rabim razlagati...     Vir:       Po moje so tisti sposobni odšli,ostali so pa tisti,ki se šlepajo. Ne rečem,sigurno se jih ogromno trudi,a veliko jih je tudi takšnih,ki so cokla v sistemu...obrekovanje,spletke,nameštaljke itd...marsikateri učitelj bi znal o tem zapeti pesmico...npr. v OŠ-Zalog pride nov ravnatelj,in si prifura novo tajnico-svojo porivačo...nesposobna oba...delavna klima med učitelji porazna,mobing na višku,agresija med učenci pa takšna,da sem moral svojega sina prepisati na drugo šolo,če niem želel,da slej ko prej pristane na urgenci (izjava učiteljice zemljepisa na pogovoru na 4 oči). Na sestanku staršev na pogovoru z policijo pa socialna delavka osnovne šole izjavi,da sina ne pozna,in ga sprašuje,kako mu je ime....hujše kot "poden od podna". Kasneje sem hčerko že na začetku OŠ vpisal na drugo šolo (Vide Pregarc)...pa tudi tam gre počasi vse "po bregu navzdol"...   Moje izkušnje
    • Če bi bilo zakej nebi sploh več brisalcev dajali na avte😂
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.