Skoči na vsebino

Post a recent shot of your car

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zakaj, ko sem videl tole slikco, sem se spomnil na zelo staro reklamo? 🤔

33112_1.png

Napisano
  dne 3. 9. 2023 ob 12:42 je sportman333 napisal:
a CRX je tud tvoj?

Če pa sta dve Mazdi gor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

A si kdo sploh upa rečt, da šestka ne zgleda boljš kot katerikoli škatlast SUV. In mi smo pristal na to, da nam limuzine in karavane umaknejo iz prodaje. Shame on us. Pa samo zavračat bi moral SUVmanijo in bi še danes imeli veliko karoserijskih različic pri vseh proizvajalcih.

33112_1.png

Napisano
  dne 19. 9. 2023 ob 21:35 je Boss napisal:

A si kdo sploh upa rečt, da šestka ne zgleda boljš kot katerikoli škatlast SUV. In mi smo pristal na to, da nam limuzine in karavane umaknejo iz prodaje. Shame on us. Pa samo zavračat bi moral SUVmanijo in bi še danes imeli veliko karoserijskih različic pri vseh proizvajalcih.

Razširi  

Nekdo, ki ga ni več med nami, bi zdele s tabo sprožil novo fronto 😀

Podpis.png

Napisano

M6 pa 159 se mi zdi, da se nikoli ne postarata, pa sta kljub temu čustveno oblikovani.

dne 19. 9. 2023 ob 21:35 je Boss napisal:

Razširi  

Hjaaa. Redki smo še, ki to naredimo ob nakupu avta. Večina jih klone in vzame SUV-a.

Proizvajalci so pa srečni, ker imajo večje marže.

Ker ne more bit, da je 155KM Puma polna opreme dražja par tisočakov od i20N.

Napisano

Ajde...zadnja trojka ma bolj strupene sprednje luči sicer ☺️

• Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano

Trenutno mi je 3ka lim. lepša od 6tke,škoda da ni karavanke.... :prstgor:

Cx 30 je pa tako ali tako zakon😉. Aja pa ni SUV, crossover je.... 😁

• Všeč 3
  • Haha 1
Napisano
  dne 20. 9. 2023 ob 7:12 je Bini napisal:

Cx 30 je pa tako ali tako zakon😉. Aja pa ni SUV, crossover je.... 😁

Razširi  

Vseeno kaki *UV je.

CUV, SUV, .... vse je povišano.

Napisano
  dne 20. 9. 2023 ob 7:59 je Bini napisal:

🤔Meni še prevelka.... 😉

Razširi  

Zastava 128...al pa mercedes v tistih časih... 

Zdaj je tud bmw trojka al pa mercedes c klasa majhen avto...

Petica al pa e klasa je pa že limuzina...

Napisano

Današnje zanimive cifre prevoženih km-jev. :)

IMG_20230923_133655.jpg

IMG_20230923_182108.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Pranje voznega parka; Getz kot nov. :)

IMG_20231001_162800.jpg

IMG_20231001_162033.jpg

IMG_20231001_162019.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 3 tedne kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Jaz pa razumem mehanika. Verjetno bo z veseljem šraufal.   Samo 90% ljudi, ko sliši popravilo za 1000-1500€ pri avtu za 2000€ zavije z očmi in ga da na odpad. Če bi pri vsakem navdušeno navijal za popravil in pridelal še 200€ dodatka na delih, za katere ni vedel, bi izgubil 90% strank.   Dele pa le nabavi sam. Kak autodoc, bo 100€ ceneje. Če nisi nič jemal na autodoc-u lahko dobiš invite in z njim 10€. Jaz tudi nekaj dobim, ampak bo propadlo, ker ni planiranih servisov v kratkem.
    • Končno dobil noveletne gume... continental "ultra contact" made in Romunija. Spodaj pa tudi dve fotki kaj delajo ovinki po dveh sezonah. Pobranih zunanji robovi na vseh gumah.
    • Absolutno priporočam pridobiti še eno mnenje (drugega) mehanika. Škoditi ne more v nobenem primeru, cenovno pa so lahko precejšnja odstopanja in bolj navdušen "pristop do projekta"
    • Danes sem bil v kontaktu z elektro, mogoce koga zanima. Ker uporabljam 9 kW savno 3x tedensko 90 minut, so me zanimali stroski in kazni oz.optimizacija tega kar imam (paneli, akumulator, dvig dogovorjene moci). Ce ostane dogovorjena moc taksna kot je, 4.6 kW, to pomeni 30 eur "kazni/presezka" za eno savnanje. 360 eur na mesec. Se mi zdi precej veliko. Trenutno me eno savnanje stane cca. 3 eur, 36 eur na mesec. 10x manj. Upam, da se kje motim...   Spodaj se mail iz elektra: Kot zabeleženo, se presežki do 1.10.2026 ne zaračunavajo, če dogovorjene moči ne spreminjate. Kot želeno pa vam pošiljamo konkreten izračun s pojasnili. Znesek presežne moči je odvisen od višine presežka in količine presežkov.   Presežna moč se izračuna kot kvadratni koren vsote kvadratov presežkov moči nad dogovorjeno močjo v posameznih 15-minutnih intervalih, pomnožen s faktorjem 0,9. Znesek dobite, če presežno moč pomnožite s ceno časovnega bloka, v katerem je bil presežek narejen.   Če ste pri določeni moči 4,6 kW dosegli moč 5,6 kW, presežek znaša 1 kW. Če ste pri določeni moči 10 kW dosegli 11 kW, presežek prav tako znaša 1 kW in bo doplačilo enako. Seveda če ste pri določeni moči 4,6 kW dosegli moč 11 kW, bo presežek znašal 6,4 kW.   Če bi bil torej narejen en presežek v višini 6,4 kW v drugem časovnem bloku, bi se ta izračunal:   6,4 x 0,9 x 0,912240 EUR = 5,2545 EUR
    • Mogoče bi moral zamenjati mehanika, ne pa avto... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.