Skoči na vsebino

Post a recent shot of your car

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 10 urami je Boss napisal:

Dej poskusi samo pol obrobe prebarvat... se pravi ene 5cm pustiš samo črne.

Ja, recimo samo tale prvi rob, tik nad gumo, pomoje še manj kot 5cm in da bi bil ta del črn, zna kar dobro zgledat.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 30 minutami je etcho napisal:

Mnja, no ...

image.png

Hmmm... 

Napisano

Sm kmet an s hribu doma, ma za moje pojme ni letnemu času primerno, pa ne glede na to, kako farbate tiste obrobe. Ker mi se ohladimo s sladoledom poleti, ne pa, ko je zunaj 0°C...

Ma, če ga že farbate - kako bi pa zgledalo, če bi pa platišča pobarvali rdeče?

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Samo večja kolesa rabi,(ne feltne, cela) da zapolni prazen prostor in je vredu tudi tako kot je, brez barvanja... :bravo:

Napisano
pred 5 urami je etcho napisal:

Mnja, no ...

image.png

Sem mislil malo več pa seveda večja kolesa in feltne ne smejo biti čisto črne. To ne paše ker zgleda, kot da bi bile klasične kovinske - feltne se morajo videt v vsej svoji raznolikosti pri črni pa padejo v povprečje.. Spodnjega roba na pragu je tud preveč. Dej pol ga naj bo samo črnega.

33112_1.png

Napisano

Pa še ličarja najte, ki bo šel tkole na polovičke barvat 😁 Drgač pa je precej bolš za vidt, ja.

• Haha 2
  • Zmeden 1
Napisano
pred 10 minutami je samSimon napisal:

Pa še ličarja najte, ki bo šel tkole na polovičke barvat 😁 Drgač pa je precej bolš za vidt, ja.

Jzt lahko pobarvam tko. Ne garantiram, da bo lepo, ampak lahko pobarvam 😁

• Všeč 1
  • Haha 4

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Brez zamere, ampak...

Glej, vsake oči imajo svojega malarja.

In o okusih se ne razpravlja.

Za moje pojme: ko mrliški voz. Samo še držala za vence mu manjkajo...

Zajeta slika.PNG

• Haha 3
  • Zmeden 1

serviser.gif

Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Brez zamere, ampak...

Glej, vsake oči imajo svojega malarja.

In o okusih se ne razpravlja.

Za moje pojme: ko mrliški voz. Samo še držala za vence mu manjkajo...

Zajeta slika.PNG

Zadnji čas je da greš okulistu al pa ps.....u.😵‍💫🫣😉

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Zmeden 1
Napisano

Evo... ena taka :P

image.png

• Všeč 4
  • Haha 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Čak a to je na levi strani slike... ne tist je cerada. Ej jej pa imam čisto nova očala #AndrejStare

33112_1.png

• 1 mesec kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
Napisano

Sem se spomnil slikat šele tik pred koncem. No, bolje pozno kot nikoli...

IMG_20250412_085519003.jpg

• Všeč 4
  • Haha 1

serviser.gif

Napisano

Samokolnica tud plava...v kombinaciji z mešalcem in mazgo? 

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Da ne bomo samo slike "opedenanih" Mazd kazali😄

Včeraj smo v bližnji okolici raziskovali,kje so še zanimive poti za sprehode z psom,pa da je v bližini reka,potok ipd...pač za poletne sprehode in ohladitve štirinožca...in smo z našo "črnuhico" malce "ofroudali"...po takih blatnih jamah čez polja in visoko travo...gor in dol...je draga samo začudeno gledala😅

In,ker nas ni pustila na cedilu v blatu,sem jo danes za nagrado pošteno opral in preobul v letne pnevmatike(nisem slikal).

In sem tudi ugotovil,da še ni taka panika za nakup novih zimskih pnevmatik,ker imajo stare še 6,25-6,27mm profila...za eno sezono še bodo,pol pa "adijo".

IMG_20250429_103339.jpg

IMG_20250429_103321.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• È ja, Boss spreminja počasi svoja prepričanja. Še malo in tudi kak SUV ne bo več tako slaba rešitev, kot je trenutno. 😊
    • Super, hvala za informacijo.   Si ne bi nikoli mislil, ampak dejansko zveni logično.
    • Pa sej se brskalnik ne motijo med seboj. Zakaj ne bi imeli več nameščenih vzporedno. Večino imam najraje Firefox seveda z addblockerjem. Poleg Firefoxa pa seveda tudi Brave po moje že kake 4 leta. 
    • Sori vsem, da je trajalo, da vam odgovorim.    Avtoličar iz MS je imel takoj odgovor na tole uganko: razbarvanje je povzročila prevleka proti toči. Ker smo jo dali na rahlo moker avto, je bila voda ujeta pod prevleko, na vročini je zavrela in uničila barvo.💀  Reakcijo razbarvanja pa je nato sprožil prvi dež, ko je razgret avto stal na soncu.    Rešitev je paroprepustna prevleka.    Avto je bilo treba v celoti prebarvat.    Se pa to najpogosteje zgodi na rdečih lakih. Go figure.    Mogoče bo informacija komu v pomoč    LP   J       Go figure. 
    • A to misliš, tega, ki je imel jajca in je odkorakal skupaj z ostalimi slo delegati iz izrednega zasedanja KPJ? Razumem, si bil premlad takrat pa se ne spomniš. Nič ne de.   Edina stranka, ki še ima aktivne komunjare v svojih vrstah in je preprečevala, da bi se naredila lustracija. Ne bit zavedeni, da obstajajo speobrnjeni komunisti, obstajajo le oportunisti. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.