Z M A J Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april Netopirja sem specializiru za makadamske podvige in razmišljam o udeležbi na Camel Trophyju :))) 7 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nHear Napisano 28. april Prijavi Napisano 28. april Kr naenkrat postal del fotografiranja poroke 🤪 5 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 29. april Prijavi Napisano 29. april DeSUS deževni izlet na Brezje 9 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj pred 1 uro je FuManchu napisal: Pri čarovnici... V Olimju🤔 1 Citiraj
FuManchu Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj pred 45 minutami je Bini napisal: V Olimju🤔 Je Citiraj
Bini Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj pred 2 urama je FuManchu napisal: Je So že kaj porihtal stvari? 🤔 Al je še vedno bolj tak, tak... 🥴 Citiraj
godlike Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj Kaj te jaz vem. Lani poleti sem bil tam. Vse deluje. Ker je bil praznik, so otroci imeli posebno vodenje s čarovnico, mi pa smo pili Halerjevo pivo in jih čakali. 1 Citiraj
FuManchu Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj pred 3 urami je Bini napisal: So že kaj porihtal stvari? 🤔 Al je še vedno bolj tak, tak... 🥴 Tak tak😁 1 Citiraj
Bini Napisano 9. maj Prijavi Napisano 9. maj Aha, torej tako je že 25 let razen, ko je bilo na novo. Sem bil velikrat z raznimi otroki tam na vsakih par let in je bilo vedno bolj tako tako.... 🥴 1 Citiraj
FuManchu Napisano 9. maj Prijavi Napisano 9. maj Mene bolj kot to zanima jelenov golaž itd...😁 1 1 Citiraj
Bini Napisano 9. maj Prijavi Napisano 9. maj pred 13 urami je FuManchu napisal: Mene bolj kot to zanima jelenov golaž itd...😁 Na fujtraš jih pa ne Citiraj
FuManchu Napisano 10. maj Prijavi Napisano 10. maj pred 14 urami je Bini napisal: Na fujtraš jih pa ne Jih tamala vedno 😁 1 2 Citiraj
nHear Napisano včeraj ob 12:35 Prijavi Napisano včeraj ob 12:35 Jadranska magistrala, 24.5.2026 🙂 6 2 Citiraj
Shrek Napisano včeraj ob 20:21 Prijavi Napisano včeraj ob 20:21 pred 7 urami je nHear napisal: Jadranska magistrala, 24.5.2026 🙂 Ja...sam znaki... 😁 2 Citiraj
50keda Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Kr lepo si jo upedeno s temi felgami pa nižanjem, I like. 1 Citiraj
50keda Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami (urejeno) Z je biu pa na svoji drugi razstavi prejšnji teden: Mazde pa raje nebi kazal, ker bi bla neprepoznavne rumene barve, se pa vsaj vozi zdaj Popravljeno pred 10 urami od 50keda 4 2 Citiraj
nHear Napisano pred 44 minutami Prijavi Napisano pred 44 minutami pred 11 urami je 50keda napisal: Kr lepo si jo upedeno s temi felgami pa nižanjem, I like. dobro sem trofnu ja 😃 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.