Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

• 2 tedna kasneje...
  • Odgovori 575
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

kaksni japonci ste pa ne veste kje je finta...

JDM kao bla bla...zdaj bo prisel Symon z renoldom pa vam bo povedal kje je catch...in vam delal sramoto :P

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Po podatkih iz avtobilda je pri podrti klopi prtlja?nik karavanke toliko dolg, kot je pri moji mazduli, s tem da je tanova za 13cm dalj?a od moje. A zna kdo razlo?it situacijo da so novi avti na zunaj ?edalje ve?ji, pritem se jim pa nanoter prav ni? ne pozna. Pa ni samo primer pri mazdi. (si ne morem pomagat ampak ?e kupujem avto imam grdo navado, da se plazim z metrom po prtla?niku)

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Notranjost mi nikakor ne potegne - sploh tist zaslon?ek je ?isti bruh. Iz generacije v generacijo dizajnersko notranjost nazaduje in ratuje.... Audi. :o

Najbolj me pa jezi, da mi je Kia Optima veliko bolj v?e? v vseh pogledih kar se oblikovanja ti?e - sam ?e v vo?nji bi ju moral primerjat. Sploh zdele k ma Kia neke divje popuste, da te pride srednje opremljena Optima 22k?.

33112_1.png

Napisano

saj te bo minilo.....

Se prav pravi?, da naj kr Kio vzamem... sej cena je res cool

33112_1.png

Napisano

Se prav pravi?, da naj kr Kio vzamem... sej cena je res cool

Ja vzemi Kio, pa bo? redna stranka po servisih.. (potrjeno od parih prijateljev, ki jim je ?e ?al)

Sej ne re?m, linije na optimi so lepe, avto me je fasciniral, ko sem se pa v cityparku vsedel not mi pa deluje takoo cheap.. ni prijeten ob?utek, ?e ko avto miruje..

Napisano

manjka tisti "vau"... tut temna me ne vr?e ravno s stola...

Kar se kie optime ti?e... v velenju sem zadnji? na servisu (jup... prodajajo tudi kie v isti hi?i) gledal ta avto... sej ne re?em, da ko jo z dale? pogleda? ni slaba, sam od blizu, ko mal potipa? materiale, pa deluje tolk cheap da ni za povedat... pa bolj kot jo gleda?, vedno ve? "pokradenih" dizajnarskih idej najde?... sploh na mondea mo?no vle?e od zadaj, spredaj pa chevroleta-hondo...

Napisano

Ja vzemi Kio, pa bo? redna stranka po servisih.. (potrjeno od parih prijateljev, ki jim je ?e ?al)

Hja nekateri so sli?ali zgodbice po kuloarjih, nekateri smo pa Kio dejansko ?e imeli in bli izredno zadovoljni.

33112_1.png

Napisano

Hja nekateri so sli?ali zgodbice po kuloarjih, nekateri smo pa Kio dejansko ?e imeli in bli izredno zadovoljni.

To je bilo neko?, ko so delali avte druga?e. ;)

Da je vse bolj podobna armatura audi-jevi? To mi je cool, ker mi je avdijeva (bila) do ta nove A3 ena najlep?ih.

Pa si jo poglejte v tanovem A3. :hohoho: Sem najprej mislil, da gledam armaturno od kak?ne da?ije.

Meni je zadnji del III ?e vedno sme?en.?e bi se vsaj dalo dat dol te kromane laj?tice vmes zadnjih lu?i. :whatever:

Napisano

?al tudi za mazdo to velja -_-

Res je, a po mojem ?e vedno manj kot pri drugih.

Napisano

?al tudi za mazdo to velja -_-

Mogo?e je res malo ve? plastike kot v?asih notri, ampak kvaliteta vo?nje in motor sta ostala ista. To ti pove, da so na autobildovem testu mazde zasedle, 2, 3,4 mesto.. in to na nem?ki reviji. Pa ne samo autobild, veliko drugih avto revij, ipd.

Napisano

kaksni japonci ste pa ne veste kje je finta...

JDM kao bla bla...zdaj bo prisel Symon z renoldom pa vam bo povedal kje je catch...in vam delal sramoto :P

Premalo spremljam tole temo, pa so me drugi prehiteli. :hohoho: Blokada na 180 km/h. GT-R ima to fajn re?eno preko GPSa, ko pride? na pisto on zazna in odklene blokado, ko gre? iz dirkali??a dol pa spet 180km/h.

Lepe linije ima tale nova Mazda 6.

Napisano

Samo upam, da bo obstajala tudi varianta 6 III brez bose-ja, pa da se da ugraditi vsaj kak?ne konkretne zvo?nike, ?e ?e ni mogo?e zamenjati radija.So pa tej integrirani radiji(ponavadi povpre?ne kvalitete) ena slab?ih re?itev oz, pogruntav??in v novih avtih. :closedeyes:

Napisano

Samo upam, da bo obstajala tudi varianta 6 III brez bose-ja, pa da se da ugraditi vsaj kak?ne konkretne zvo?nike, ?e ?e ni mogo?e zamenjati radija.So pa tej integrirani radiji(ponavadi povpre?ne kvalitete) ena slab?ih re?itev oz, pogruntav??in v novih avtih. :closedeyes:

morm re?t, da moj original radio in zvo?niki skupi s tubo na 3-jki kr fajn sekajo :)

Napisano

morm re?t, da moj original radio in zvo?niki skupi s tubo na 3-jki kr fajn sekajo :)

Ja, ?e nisi nikoli imel ni? drugega v avtu.Sej za poslu?anje kak?nega radija in poro?il je original ?e kar v redu. :hohoho:

Napisano

Ja, ?e nisi nikoli imel ni? drugega v avtu.Sej za poslu?anje kak?nega radija in poro?il je original ?e kar v redu. :hohoho:

lohk ostali povejo, ki so ?e sli?al zadevo ;)

• 4 tedne kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.