Stellca
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Elektrika se ne bo nikoli podražila toliko kot gorivo. Se niti ne sme, sicer proizvodnja/gospodarstvo škripne. Poleg tega elektriko proizvajamo v Sloveniji, nafte pa ne. Pa saj sem to že nevemkolikokrat zapisal. Mogoče vprašanje za vse vas: Kje je tista meja cene bencina/dizla, da boste (vsaj) začeli razmišljati o EV?
-
Alex ne bluzi, pojdi se raje malo vozit s kolesom na luft pred zimo. Start stop sistem je treba resitirat s testerjem na licu mesta ali s proceduro v navodilih takoj po menjavi. Drugače mora avto sam skozi parametre pogruntat. Npr če delaš mestno vožnjo po 2km bo trajalo par dni da pogrunta.
-
Hvala za komentar, še en dokaz da je CX-30 precenjena gajbica (oziroma AC karavan). Žal si na Mazda forumu v temi CX-30 kjer dokazano nekateri še vedno trdijo, da avto zmore nekaj, kar ni dokazano res. Ne obupaj, dobrodošel med nami. Kaj si pa prej vozil?
-
Kolikor sem pa jaz zasledil je pa za CX-30 določen obični akumulator, ker ne rabi takšne zagonske moči kot prejšnji modeli Mazd, ki so imeli i stop. Poglej v knjigo! Jaz ga še nisem menjal.... 🤗😉
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo