Matick Napisano 6. februar, 2020 Prijavi Napisano 6. februar, 2020 @boss, na avtocesti sem ze vse probal, da mu poblendam, pa pol oni samo mahajo zivcno nazaj, isto ce mu potrobim malo ko grem. Sem probal tudi ze da ko ga prehitim mu vklopim vse 4 da dvakrat utripne, pa tudi ne dojamejo. Mogoce ima Nejc prav, edino z 113 bi dojeli. Za genije pri vkljucevanju pa jest kar nogo na bremzo prpravm, ker slej al prej nekomu ne bo zneslo pa imam obcutek da bo treba fejst bremzat pol Citiraj
Nejc1986 Napisano 6. februar, 2020 Prijavi Napisano 6. februar, 2020 @boss, na avtocesti sem ze vse probal, da mu poblendam, pa pol oni samo mahajo zivcno nazaj, isto ce mu potrobim malo ko grem. Sem probal tudi ze da ko ga prehitim mu vklopim vse 4 da dvakrat utripne, pa tudi ne dojamejo. Mogoce ima Nejc prav, edino z 113 bi dojeli. Za genije pri vkljucevanju pa jest kar nogo na bremzo prpravm, ker slej al prej nekomu ne bo zneslo pa imam obcutek da bo treba fejst bremzat polJa,jaz poblendam. ?e se vozim za njemu mu 2x poblendam. Sem tudi ?e na semaforju mu kazal naj spusti ?ipo, da mu povem za lu?i, pa ve?ina nemo zre predse. Na AC kjer dejansko taki predstavljajo neposredno nevarnost, se mi zdi pa edino pravilno poklicati policijo. Ali pa ?e mu krijes hrbet do doma.... ?e se da komu, oziroma ?e se zdi komu klic na 113 jebanje v glavo... Stebri?ki... Jebiga, so kakr?ni so in karakteristik vozil se mora v prvi vrsti zavedati voznik tega vozila... Vsi ostali pa pa? imeti v mislih, da smo zlahka spregledani. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 6. februar, 2020 Prijavi Napisano 6. februar, 2020 @boss, na avtocesti sem ze vse probal, da mu poblendam, pa pol oni samo mahajo zivcno nazaj, isto ce mu potrobim malo ko grem. Sem probal tudi ze da ko ga prehitim mu vklopim vse 4 da dvakrat utripne, pa tudi ne dojamejo. Mogoce ima Nejc prav, edino z 113 bi dojeli. Teden nazaj je bila situacija. Dva avta pred nami je nekdo vztrajno ignoriral opozorila o izklopljenih lu?eh - bil je ?e mrak. Za njim je vozil avto, katerega voznik se je zaprmejdu? odlo?il, da bo tistega pred seboj nau?il uporabe lu?i - blendal je, piskal je, pri?igal vse 4?migavce in vozil cikcak nekaj centimetrov tik za unim butlom spredaj. In to je vztrajno po?el kar nekaj kilometrov. Potem je v kri?i??u njegov sopotnik izstopil, se sprehodil do avta pred seboj, potrkal na vrata in vozniku povedal da ima ugasnjene lu?i. Jaz priznam da si kaj takega nebi upal, ker nikoli ne ve? kak?na budala sedi v avtu pred teboj. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Matick Napisano 6. februar, 2020 Prijavi Napisano 6. februar, 2020 Jaz sem obupal karkoli koga opozorit. Ker ce clovek ne opazi da nima luci, pol mu nekaj manjka. Vecinoma te zadeve jest itak vidim na avtocesti, in teli ljudje vozijo brez luci in 80. Kar mi je zanimivo, je da ne dojamejo da nimajo luci 1 Citiraj
Shrek Napisano 6. februar, 2020 Prijavi Napisano 6. februar, 2020 So pa bili recimo v Lj, ko so drevesa odstranjevali ob Celov?ki pa ?e kje in to vse zaradi pove?evanja varnosti. Sej ?e bi malce ve? se poglobil v zadevo bi tudi tebi Gretka in podobni ?li oreng na organ.Back to topic Idiotsko vklju?evanje s 70km/h tik pred kamionom je recept za tragedijo, ampak tokrat se je sre?no iz?lo. Malo kasneje naslednji probava, ?e se da pri 70km/h vklju?it na AC in spet drugi re?ujejo. Pol tretji se vklju?uje brez lu?i, da vidi ali bo ?lo. V glavnem, o?itno dan, ko je odpihnilo ?e tisto nekoliko IQ-ja, ki ga ljudje premorejo. No...?udno, da ni tovornjakar kriv in prehitro peljal... Citiraj
Boss Napisano 6. februar, 2020 Prijavi Napisano 6. februar, 2020 No...?udno, da ni tovornjakar kriv in prehitro peljal...Ne ne, tukaj pa kamionarju ves poklon, ker je bil dovolj previden, da omejenca ni lepo zgazil, ?eprav, ?e sem ?isto po?ten v tistem trenutku ne bi kaj dosti bil pretresen, ?e bi ga lepo poradiral s ceste. Citiraj
Shrek Napisano 6. februar, 2020 Prijavi Napisano 6. februar, 2020 Tip imel sre?o, bil tovornjaku v mrtvem kotu... Citiraj
Bini Napisano 6. februar, 2020 Prijavi Napisano 6. februar, 2020 No...?udno, da ni tovornjakar kriv in prehitro peljal...Kaj po?nejo,saj je imel ?e 100m prostega pasu..... Citiraj
50keda Napisano 6. februar, 2020 Prijavi Napisano 6. februar, 2020 @Bini: ?e tekmujejo, kdo se bo prej spravu iz pospe?evalnega pasu 1 Citiraj
Jest Napisano 10. februar, 2020 Avtor Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Takih "padalcev", ki ne znajo vozit v "turbo kroziscih" je kar precej ... Jim ne kapne, da ni treba tako na ostro zaviti ampak, da samo nadaljujejo tako, kot jih vodijo pasovi ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Obstajajo ?e ve?ji eksperti, ki kar ?ez tisti razmejitveni rubnik zapeljejo, da avto kot ?abica poskakuje. Citiraj
Shrek Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Takih "padalcev", ki ne znajo vozit v "turbo kroziscih" je kar precej ... Jim ne kapne, da ni treba tako na ostro zaviti ampak, da samo nadaljujejo tako, kot jih vodijo pasovi ... Je zmagu...?el po bli?njici... Citiraj
Jest Napisano 10. februar, 2020 Avtor Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Obstajajo ?e ve?ji eksperti, ki kar ?ez tisti razmejitveni rubnik zapeljejo, da avto kot ?abica poskakuje. Tako kot tale recimo: ali tale: Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 10. februar, 2020 Avtor Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Ali pa tale: Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Taki so najhuj?i, ko ne ve? kdaj te presenetijo, saj se vidi da nimajo pojma o kro?i??ih! Citiraj
Matick Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 To je pomoje povsod problem kjer ima krozni vec kot 1 pas Citiraj
Shrek Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Problem je, ker vozijo na pamet in ne berejo prometnih znakov...Pa z laptopom se ukvarjajo... Citiraj
Bini Napisano 10. februar, 2020 Prijavi Napisano 10. februar, 2020 Problem je, ker vozijo na pamet in ne berejo prometnih znakov...Pa z laptopom se ukvarjajo...To?no tako,pa ?e kaj druga delajo. Pametno bi bilo da bi poslali zraven vabil na volitve ?e zraven zgibanke o pravilih vo?nje v kro?i??ih in novitete v c.prometu! Citiraj
Jest Napisano 17. februar, 2020 Avtor Prijavi Napisano 17. februar, 2020 In spet... isto kro?i??e ... ve?ina jih pelje nepravilno in menjajo pas v kro?i??u, kjer to sploh ni predvideno ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
50keda Napisano 17. februar, 2020 Prijavi Napisano 17. februar, 2020 Ka pa ve?, mogo? se pa ho?jo ve?krat okol kro?nega pelat To pa v teh kri?i??ih ne gre drega?, ko da konstantno notr zavija? Citiraj
Matick Napisano 17. februar, 2020 Prijavi Napisano 17. februar, 2020 To je tisto. Notr zavije da mu pol na izhodu proti AC ni treba razmisljat na desnem pasu pa se vkljucevat takrat Citiraj
Jest Napisano 17. februar, 2020 Avtor Prijavi Napisano 17. februar, 2020 Zakaj pa potem ne zapelje ze na uvozu v kontra smer (levo)... ima blizje, ker naredi samo cetrt kroga namesto tricetrt Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Matick Napisano 17. februar, 2020 Prijavi Napisano 17. februar, 2020 Ustavi ga pa mu predlagaj, ni dvakrat za rect da ne bo naslednjic res sel v kontra Citiraj
Jest Napisano 17. februar, 2020 Avtor Prijavi Napisano 17. februar, 2020 Saj ce se enkrat pogledas video, vidis, da ni samo eden tak... ampak je kot credni nagon... eden pelje tako in vsi ostali za njim enako Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Matick Napisano 17. februar, 2020 Prijavi Napisano 17. februar, 2020 sem vidu ja. tale krozni zelo dobro pokaze koliko ljudje ne znajo vozit. Ene 2x na mesec se tam peljem, pa se nisem vidu da bi vsi "prisotni" pralino zapeljal skozi Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.