Tilen5 Napisano 1. februar, 2021 Prijavi Napisano 1. februar, 2021 Sem prav vesel da sem kupil novo mašino za editing pred vsem tem Sicer grafike nisem zamenjal in je nek medium razred ampak nimam trenutno potrebe. Priložim slike in sprec ob priliki. 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Scr3am Napisano 1. februar, 2021 Prijavi Napisano 1. februar, 2021 Pa saj ravno pri cenah graficnih kartic je trenutno problem. Ostalo je kakor toliko nespremenjeno. Citiraj
Scr3am Napisano 30. maj, 2021 Prijavi Napisano 30. maj, 2021 (urejeno) A pozna kdo kaksne slusalke k so res dobre in glasne. Nekaj dni nazaj sem kupil hyperx cloud 2 alpha in sm se skori zjokal k so tak poden. Gre za ene izmed najbolj priljubljenih slusalk in tudi oceno imajo top shit. Slusalke so zelo tihe, nimajo usb priklopa ampak aux, ošesni del ni penast, ampak usnjen in se ti dobesedno zalimajo za glavo. Skratka mocno razocaran in jih bom vrnil. Trenutno imam ze slabih 10 let rezar megalodon in so 70% bolj glasnejse od hyperx. Tudi zvok je zelo cist. Problem je nastal, ker je leva slusalka neki zacela strajkat in imam obcutek, da je samo se vprasanje casa. Popravljeno 30. maj, 2021 od Scr3am Citiraj
Deeyan Napisano 30. maj, 2021 Prijavi Napisano 30. maj, 2021 pred 17 minutami je Scr3am napisal: A pozna kdo kaksne slusalke k so res dobre in glasne. Nekaj dni nazaj sem kupil hyperx cloud 2 alpha in sm se skori zjokal k so tak poden. Gre za ene izmed najbolj priljubljenih slusalk in tudi oceno imajo top shit. Slusalke so zelo tihe, nimajo usb priklopa ampak aux, ošesni del ni penast, ampak usnjen in se ti dobesedno zalimajo za glavo. Skratka mocno razocaran in jih bom vrnil. Trenutno imam ze slabih 10 let rezar megalodon in so 70% bolj glasnejse od hyperx. Tudi zvok je zelo cist. Problem je nastal, ker je leva slusalka neki zacela strajkat in imam obcutek, da je samo se vprasanje casa. Js sm si dve leti nazaj bolk ko ne iz firbca narocil slusalke iz kitajske, proizvajalec Sades, prikljucek na usb. Nism mogu vrjet kak 🔝 zvok. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bossek Napisano 30. maj, 2021 Prijavi Napisano 30. maj, 2021 Ne vem ce isces to ... jaz sem si kak mesec nazaj kupil sony wh-1000xm4. Sem reskiral "malo 'denarja, ker tole delo od doma rabim tisino. Moram rect da so res super slusalke. Odlicen zvok, poveze se na 2 BT napravi in same preklopije ce dobis klic (imam povezan racunalnik in telefon). active noise cancellation deluje odlicno (ni 100% ampak je vseeno res odlicno). Koliko grejo na glas ne vem ker nekako sparam sluh Toda ce isces kaj v tem stilu jih priporocam Citiraj
g.Wankel Napisano 30. maj, 2021 Prijavi Napisano 30. maj, 2021 dne 1. 2. 2021 ob 13:35 je TiEn napisal: Sem prav vesel da sem kupil novo mašino za editing pred vsem tem Sicer grafike nisem zamenjal in je nek medium razred ampak nimam trenutno potrebe. Priložim slike in sprec ob priliki. Editing fotk ali videov? Jaz sem na 7 let starem i7 4770, 16gb RAM, Nvidia 1050TI, pa zaenkrat in RAW fotke v Photoshopu in video produkcija v Premieru še delata normalno, upam, da še nekaj časa Citiraj
samSimon Napisano 30. maj, 2021 Prijavi Napisano 30. maj, 2021 @Scr3am a to rabiš za gaming? Morjo met mikrofon? Preferiraš kabel al wireless? Velik modelov ti da zraven celo penaste kapce, če ti usnje ni všeč. Kakšen je budget? Če si kupu Hyper X alpho sklepam, da cca 100€? Mogoče bi ti odgovarjale Corsair HS60 haptic. 🤷♂️ Citiraj
Scr3am Napisano 31. maj, 2021 Prijavi Napisano 31. maj, 2021 Gaminig ja. Budget je tm do cca. 100e pa, ce se le da da so wired in ne wireless :). Mikrofon pa mora imeti. Citiraj
Deeyan Napisano 31. maj, 2021 Prijavi Napisano 31. maj, 2021 pred 13 urami je Deeyan napisal: Js sm si dve leti nazaj bolk ko ne iz firbca narocil slusalke iz kitajske, proizvajalec Sades, prikljucek na usb. Nism mogu vrjet kak 🔝 zvok. Zdej je ze novejsi model od teh mojih 🙂 https://a.aliexpress.com/_mNeWjFf 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
AmpeR Napisano 11. oktober, 2021 Prijavi Napisano 11. oktober, 2021 Kakšna trafo postaja to poganja? Citiraj
Alex Napisano 12. oktober, 2021 Prijavi Napisano 12. oktober, 2021 pred 6 urami je jures napisal: Taka ki sfolga 30MW A je to postavljeno za "rudarjenje"? Citiraj
Shrek Napisano 12. oktober, 2021 Prijavi Napisano 12. oktober, 2021 Ne, ampak za kmetovanje... 😂 Citiraj
Janez007 Napisano 12. oktober, 2021 Prijavi Napisano 12. oktober, 2021 30 MW je skoraj polna moč hidroelektrarne na spodnji Savi. Citiraj
Deeyan Napisano 12. oktober, 2021 Prijavi Napisano 12. oktober, 2021 pa mate to lastne generatorje, da žene tole vse skup? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Matick Napisano 12. oktober, 2021 Prijavi Napisano 12. oktober, 2021 zanimiva zadevsna tole a je kaksen poseben razlog da so kabli pod stropom, pa ne pod tlemi? Citiraj
Deeyan Napisano 12. oktober, 2021 Prijavi Napisano 12. oktober, 2021 pred 1 uro je jures napisal: datacenter ni v naši domeni, samo svetujemo. Maribor so delali NTR in 1MW je bila ze razpisna omejitev, ker trafo v MB ne potegne več.....poleti so jih že prosili če lahko zmanjšajo porabo (res ga uporabljajo stalno na 80-90%, predvsem IJS in EuroHPC, angleži v Bologni imajo svoje, ampak imajo nenavaden problem, po Brexitu jim je dovoljeno max 90 dni deloven vize v eU....tudi zato prevzemam z ekipo več. Tale brexit si niso tako zamisljali......tudi zato so v Bologni, podatki morajo biti v EU.....stane jih drago. No sej to me je zanimal, ker mi mamo za cel objekt 2 generatorja oba skupi okrog 1MW, porabe mamo pa neki cez 1MW, tistole za 30MW morejo bit pa orng porabniki 😳 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bossek Napisano 12. oktober, 2021 Prijavi Napisano 12. oktober, 2021 Moram priznat, da je tole kar fascinantno videt. Cisto drugo podrocje kot sam delam (web dev), ko mi je za HW vseeno @jures me pa cisto za info zanima. Kolega je imel 1 mesec nazaj primer ko mu je server room zalil voda. 2 stuka visje je pocila cev in je vse teklo dol. Na serverje, v serverje, ..... konkretna pi.... Kako je tukaj to reseno? Je nekak "vodotesno" proti izlivom od zgoraj in poplavam od spodaj? Citiraj
Matick Napisano 12. oktober, 2021 Prijavi Napisano 12. oktober, 2021 29 minutes ago, jures said: noben zračno hlajen server ne more biti vodotesen. To je osnova. Že samo vlaga v zraku je pomembna za delovanje telih naprav. Tako da ni se za igrati, naj naredi oceno ali pa izkoristi zavarovanje, če je to pravi server room mora imeti tudi to. Sami datacentri nikoli ne gasijo z vodo ampak plinom, na način da se 'posrka oz uniči' zrak v sobi, s tem tudi ogenj, nikoli voda pena itd.... Od spodaj praviloma dvignjen podenj in senzorji za poplavo ščitijo proti temu, od zgoraj pa ni rešitve, razen če ni slučajno kdo naredil ločitev hladne in tople zone na način da tudi pokriva omare (streha po domače). Za gasit ko sem se delov kot admin v DC, smo imeli fm-200, so rekli da tud ce je pozar smo lahko notri, samo noben pa ni smel lec nosit, samo ocala A se to se uporablja, al je ze kj boljsega, ker ze 5 let nazaj je bla to relativno stara zadeva Citiraj
AmpeR Napisano 30. oktober, 2021 Prijavi Napisano 30. oktober, 2021 Živjo. Sin si je zaželel igrico Minecraft. In nikakor jo ne morem dobit za moj Xbox360 (odklenjen). Kak predlog kje dobit oz.mogoče kdo tuki prodaja? Lp Citiraj
AmpeR Napisano 10. november, 2021 Prijavi Napisano 10. november, 2021 Eno vprašanje. Kaj ima kdo kaj podobnega klik? Imam 12 let staro TV plazmo, ki pa ni "pametna" in ima hdmi vhode. Ali ti ta reč delovala na taki TV? Citiraj
Scr3am Napisano 10. november, 2021 Prijavi Napisano 10. november, 2021 https://www.mishop.si/xiaomi-mi-box-s-tv-box-639.html Citiraj
AmpeR Napisano 10. november, 2021 Prijavi Napisano 10. november, 2021 In dela na stari "nepametni" TV? Citiraj
Scr3am Napisano 10. november, 2021 Prijavi Napisano 10. november, 2021 (urejeno) tako je. To je bistvo tega boxa da ti spremeni tv v smart. Rabis samo hdmi. https://www.mimovrste.com/domaca-zabava/xiaomi-tv-box-s?tab=reviews Popravljeno 10. november, 2021 od Scr3am Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.