Računalništvo
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Politiki lovijo statistike, ki so njim v prid in se delajo neumne, ko jim statistike ne ustrezajo. Dejstvo je, da slovenski politiki svetovnih razmer ali naravnih nesreč ne krojijo, svetovne razmere in naravne nesreče pa močno vplivajo na naše gospodarstvo in naš standard. To vidimo danes na primeru nafte katere cena močno vpliva na naš standard, inflacijo, gospodarstvo, kmetijstvo, itd. Če vlada preveč zareže v svoj del pogače pri ceni nafte, povzroči nove probleme drugje. Z ukrepi vlade se lahko prerazporeja bogastvo družbe, kar se bo zgodilo v kratkem - najbolje plačani bodo še bogatejši, revni bodo na ta račun revnejši. Prerazporejajo. A je sorazmernost prispevkov z bruto plačo večji problem za tiste s plačo večjo od 7.500 € ali za tiste z minimalno plačo? Kateri od teh ljudi so življenjsko bolj ogroženi, si ne morejo privoščit stanovanja, hrane, zdravstvenih storitev? Pa polna usta krščanskih vrednot ... sram jih bodi.
-
Glej kako priročno napisano... kje so procenti 2. vlade JJ 2012/2013? Namensko spuščeno za točno določene potrebe? Ko je pacient trojko klical, ko je razlagal, da smo čist v kurcu in so nam bonitetne agencije zarad tega drastično zniževale bonitetne ocene in naredile enormne stroške državi. Samo zato, ker ni znal držat jezika za zobmi. Žalostno, da je to njegovo nesposobnost morala Bratovškova reševat, ki je v roke dobila res jebeno situacijo. Zdaj je pa ona kriva za največjo revščino, ki jo je zakuhal vsemogočni. Res lep primer manipulacije.
-
Dobro @Shrek napisal si šalo, ki to ni, zato sem ti v enaki meri vrnil. Če ne razumeš namena mojega posta o interakciji z AI, te razumem, nadaljevanje "bockanja" torej nima nobenega smisla, kajne? Lahko pa debatirava o tem, kar sem objavil o AI.
-
A ti tud ne? Aja, saj si napisal, da si se prav nasmejal... Umetno inteligenco...
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.