Tilen5 Napisano 11. december, 2023 Prijavi Napisano 11. december, 2023 Jst pomoje grem an EBC komplet, pri 200k km,..ko naredim konkreten servis. Citiraj
mazdaman Napisano 11. december, 2023 Prijavi Napisano 11. december, 2023 Mislim, da ima problem, da EU trgovci sploh ne poznajo njegovega avta. Po moje naredi spremembo na vezje diske od 184 km Diesla Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
godlike Napisano 12. december, 2023 Prijavi Napisano 12. december, 2023 To pa si naj pogleda pri proizvajalcih diskov, keri pašejo. In potem kupuje po kataloški, ne glede na to ali prodajalec misli, da je kompatibilno. Tako sem jaz ABS enoto kupoval na autodoc-u. Pa je blo da ni kompatibilna z M2. Jaz pa sem vedel, da imam ta model in iz ATE strani našel uradne reference. Pa sva se z Marjanom menla, da sem edini, ker noben tega ne zna najt. Tudi on ni uspel. Potem pa se stranke pošilja na odpad in se vgradi ponovno napravo s serijsko napako, ki bo prej ko slej odletela. 1 Citiraj
dvorjan Napisano 14. december, 2023 Prijavi Napisano 14. december, 2023 Kakšne izkušnje z diski DELPHI? Citiraj
Brane Napisano 15. december, 2023 Prijavi Napisano 15. december, 2023 Niso nek presežek tehnike 2 Citiraj
Gregor Muc-Up Napisano 23. december, 2023 Prijavi Napisano 23. december, 2023 Zdaj pa upam, da bo mir Gor so bili TEXTAR, prevoženo 23k km... Mesa na ploščicah še ohoh... Treslo pa noro. 3 Citiraj
Brane Napisano 24. december, 2023 Prijavi Napisano 24. december, 2023 Ne vidim nobene klocne pod avtom niti pod tvojimi koleni , najprej varnost in zdravje -diskov se ne manjka 6 Citiraj
Gregor Muc-Up Napisano 24. december, 2023 Prijavi Napisano 24. december, 2023 pred 4 minutami je Brane napisal: Ne vidim nobene klocne pod avtom niti pod tvojimi koleni , najprej varnost in zdravje -diskov se ne manjka Klocna je seveda bila, hvala za skrb (prvi desni kolešček dvigalke + nekaj cm naprej na sliki). Se strinajm za kolena 1 Citiraj
godlike Napisano 24. december, 2023 Prijavi Napisano 24. december, 2023 pred 13 urami je Gregor Muc-Up napisal: Zdaj pa upam, da bo mir Gor so bili TEXTAR, prevoženo 23k km... Mesa na ploščicah še ohoh... Treslo pa noro. Kje pa-so bli narejeni ATE diski in pakne? Citiraj
Gregor Muc-Up Napisano 24. december, 2023 Prijavi Napisano 24. december, 2023 pred 2 urama je godlike napisal: Kje pa-so bli narejeni ATE diski in pakne? Made in Germany. 1 1 Citiraj
godlike Napisano 24. december, 2023 Prijavi Napisano 24. december, 2023 Pol pa sem prav sklepal iz povečane slike. Vauuuu. Za Mondeota 2.0 2008 so bli kitajski. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.