simon87 Napisano 20. september, 2017 Prijavi Napisano 20. september, 2017 Hvala za razlago jures.Je to to?https://www.miata.net/garage/tsb/02-005-10.pdf Citiraj
simon87 Napisano 3. oktober, 2017 Prijavi Napisano 3. oktober, 2017 ok volan so zrihtal da je raven so ?e enkrat naredil optiko...Zanima me ?e zakaj je pedal za gas tako ob?utljiv se pravi ?ist malo pritisnem na pedalko pa obrati znorijo. je mogo?e kak senzor za zamenjat? Bi pelko to lahko pogledal ? Citiraj
Z M A J Napisano 4. oktober, 2017 Avtor Prijavi Napisano 4. oktober, 2017 Pokli?i ga na 041667335, ?e pa se ne javi, ker je res zelo zaseden, pa najbolj?e napisati sms in pokli?e nazaj. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 4. oktober, 2017 Prijavi Napisano 4. oktober, 2017 Jest imam pa kontra problem oz. obcutek. Pedalo za gas je trdo in se mi zdi da je premal obcutljivo, saj bi obrati lahko dosti hitreje poskocli. Kot da bi bil premalo exploziven Citiraj
zubrck Napisano 4. oktober, 2017 Prijavi Napisano 4. oktober, 2017 Lp.Odstranitev dpf na m6 gh 2.2mrz-cd 92kw?ja,ne... cena? Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk Citiraj
tomaz108 Napisano 4. oktober, 2017 Prijavi Napisano 4. oktober, 2017 Imam problem na Mazdi2 letnik 2011. Avto vle?e v levo, zamenjana sta bila prva amortizerja in narejena je bila optika in nobene spremembe, pravijo da so gume krive, to bom videl v kratkem, ko bom dal gor nove zimske.Druga stvar je, da v volanu nekaj poka, ob?utek je kot da bi bil luft, ampak samo na mestu oz. ko se peljem ?isto po?asi - pri parkiraju, pri vo?nji ni problemov. Kak?na ideja? Citiraj
Scr3am Napisano 4. oktober, 2017 Prijavi Napisano 4. oktober, 2017 Klasicna hiba mazd glede pokanja v volanu. Ni nic narobe, ce te pa tako zelo moti gres pa lahko na uradni servis pa ti bojo volanski drog podmazali -25?. Za zacetek lahko probas da sprostis rocico pod volanom in sukas volan do konca v levo in desno ter notri in ven da ustrezno nazaj namazes drog. Ce bo po temu procesu nehal pokati za dolocen cas je to to. Problem je to da je tovarniska mast premal sinteticna in se s premikanjem volana ta mast nabere na levi ali desni strani in posledicno zacne pokati. Probaj in javi 1 Citiraj
Z M A J Napisano 5. oktober, 2017 Avtor Prijavi Napisano 5. oktober, 2017 Lp.Odstranitev dpf na m6 gh 2.2mrz-cd 92kw?ja,ne... cena?Poslano z mojega SM-G955F z uporabo TapatalkV kolikor zadeva ?e ni, utegne biti pa kmalu nezakonita in po uradni poti tehni?ni pregled ne bi izvedljiv. Cene so menda med 250 in 300? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tomaz108 Napisano 5. oktober, 2017 Prijavi Napisano 5. oktober, 2017 Klasicna hiba mazd glede pokanja v volanu. Ni nic narobe, ce te pa tako zelo moti gres pa lahko na uradni servis pa ti bojo volanski drog podmazali -25?. Za zacetek lahko probas da sprostis rocico pod volanom in sukas volan do konca v levo in desno ter notri in ven da ustrezno nazaj namazes drog. Ce bo po temu procesu nehal pokati za dolocen cas je to to. Problem je to da je tovarniska mast premal sinteticna in se s premikanjem volana ta mast nabere na levi ali desni strani in posledicno zacne pokati. Probaj in javi Enkrat sem ga ze premikal gor/dol pa ni ni? pomagalo, notri/ven pa pri M2 ne gre. Verjetno to velja bolj za M6. Ne gre samo za pokanje, ?uti se kot da bi bil luft. Citiraj
Miha6573 Napisano 24. oktober, 2017 Prijavi Napisano 24. oktober, 2017 POzdravljeni.Imam te?avo z nedelovanjem klime na mazdi 5 1,8 letnik 2007.Klima je bila zadnji? polnjena lani. Letos je delovala vse slab?e, pred ?asom pa je povsem prenehala hladiti.Peljal sem jo k mehaniku, ki mi je dopolnjeval plin, vendar je ugotovil, da je v sistemu zadosti plina.Predvideva, da je te?ava s sklopko ali kompresorjem.Zanima me, kak?en je stro?ek tega popravila? Citiraj
Z M A J Napisano 25. oktober, 2017 Avtor Prijavi Napisano 25. oktober, 2017 Bom mojstru Simonu poslal vpra?anje po e-po?ti. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tomaz108 Napisano 30. oktober, 2017 Prijavi Napisano 30. oktober, 2017 Klasicna hiba mazd glede pokanja v volanu. Ni nic narobe, ce te pa tako zelo moti gres pa lahko na uradni servis pa ti bojo volanski drog podmazali -25?. Za zacetek lahko probas da sprostis rocico pod volanom in sukas volan do konca v levo in desno ter notri in ven da ustrezno nazaj namazes drog. Ce bo po temu procesu nehal pokati za dolocen cas je to to. Problem je to da je tovarniska mast premal sinteticna in se s premikanjem volana ta mast nabere na levi ali desni strani in posledicno zacne pokati. Probaj in javi Kon?no sem re?il zadevo. Res je bila te?ava z nenamazanim volanskim drogom. Zadevo so re?ili v Mazda BTC, pohvala g. Majesu. Citiraj
porocker Napisano 25. november, 2017 Prijavi Napisano 25. november, 2017 tempomat mazda 5 pozdravljeni, pred dnevi kupil m5 2008D in ugotovil da tempomat ne dela. vklopim ga z on/off sveti oran?en napis, ko probam nastaviti hitrost ne deljuje.kaj lahko sam pogledam preden peljem k mehaniku? 1.kje je varovalka tempomata?2. kje je tempomat pod havbo? 1 Citiraj
markym Napisano 25. november, 2017 Prijavi Napisano 25. november, 2017 tempomat mazda 5 pozdravljeni, pred dnevi kupil m5 2008D in ugotovil da tempomat ne dela. vklopim ga z on/off sveti oran?en napis, ko probam nastaviti hitrost ne deljuje.kaj lahko sam pogledam preden peljem k mehaniku? 1.kje je varovalka tempomata?2. kje je tempomat pod havbo?Mogo?e bi preveril najprej navodila za uporabo? Citiraj
porocker Napisano 25. november, 2017 Prijavi Napisano 25. november, 2017 Mogo?e bi preveril najprej navodila za uporabo?... sem, vendar nima varovalke.kot je nekdo v nekem postu napisal, sem pogledal tudi stikalo pod pedalom zavore vendar je zelo nedostopno in go morm dobit ven.bomo re?evali drug teden dalje. hvala. Citiraj
markym Napisano 26. november, 2017 Prijavi Napisano 26. november, 2017 ... sem, vendar nima varovalke.kot je nekdo v nekem postu napisal, sem pogledal tudi stikalo pod pedalom zavore vendar je zelo nedostopno in go morm dobit ven.bomo re?evali drug teden dalje. hvala.Nisem mislil v smislu ?e ima varovalko ampak kako se tempomat uporablja. Mogo?e pa sploh ni ni? narobe ampak je samo napaka v uporabi. Citiraj
porocker Napisano 26. november, 2017 Prijavi Napisano 26. november, 2017 Kako se uporablja sem se pa pozanimal.Torej tempomat po pravilni uporabi ne deluje. Citiraj
Shrek Napisano 26. november, 2017 Prijavi Napisano 26. november, 2017 Ti deluje lu? za zavoro? Citiraj
porocker Napisano 26. november, 2017 Prijavi Napisano 26. november, 2017 Da deluje bp. Da deluje bp. Vendar je mozno da stikalo pod zavornim pedalom ne deluje pravilno. Citiraj
porocker Napisano 27. november, 2017 Prijavi Napisano 27. november, 2017 Ne razumem obd napake?Skratka potrebno ga je priklopit na ra?unalnik.? Citiraj
markym Napisano 27. november, 2017 Prijavi Napisano 27. november, 2017 Mogo?e kak?en abs senzor nagaja. Mo?no tudi da je samo obro?ek za spucat. Citiraj
markym Napisano 27. november, 2017 Prijavi Napisano 27. november, 2017 Preveri tudi stikalo na pedalu sklopke. 1 Citiraj
porocker Napisano 28. november, 2017 Prijavi Napisano 28. november, 2017 Ravnokar od mojstra ki mi je priklopil ra?unalnik. Napaka - brake switch! Napako je resetiral vendar ?e vedno tempomat na dela.O?itno je stikalo za zamenjat.Bom pisal ko ga zamenjam. Lp, hvala vsem. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.