Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Ne ne. Nekje sem prebral da komaj avgusta 2019 so začeli delat z deaktivacijo. Moja je februarska se mi zdi. Lahko se motim. Ampak v i-loop monitorju mi ne kaže da bi imela.

Popravljeno od porko-d
Napisano (urejeno)

Potem sem narobe razumel. Hvala!

Ta grafika me je ``zavedla`` ker meni ne kaže za deaktivacijo. Po google searchu sem ugotovil, da to grafiko imajo modeli od 2020 naprej.null

image.png

Popravljeno od porko-d
Napisano

Če odgooglaš "mazda cylinder deactivation vibrations" dobiš kar dosti zadetkov, na primer:

Some customers may object to low-frequency noise and / or noticeable vibrations on the steering wheel, on the floor and / or on the seats when driving at a speed of 1500-1650 min-1 (regardless of the gear selected).

Cause: This is normal behaviour when cylinder deactivation is activated (drives with two cylinders).

https://www.mazda3revolution.com/threads/tsb-for-engine-vibration.240897/

Napisano
dne 2. 5. 2025 ob 7:38 je Bini napisal:

Koliko se pa potem kaj pozna na porabi... 🤔

Odvisno po zdajšnih testiranjih mojih strank, je poraba višja max 1deci

Če rabiš pomoč piši zs

Napisano

So pa to točni ljudje, da 1 deci pri porabi avta opazijo. Jaz vsakič, ko grem na sekret, 2 deci spraznim.

• Všeč 2
  • Haha 4
  • Ljubim 1
Napisano (urejeno)

Verjetno bo to ja, hvala vsem za pomoč!

Za testirat bom izklopil konektorje in preveril če ne trese več, in če je res to bom stopil z vami v kontakt miha20.

Še enkrat hvala vam za pomoč!

Popravljeno od porko-d
Napisano
pred 4 urami je porko-d napisal:

Verjetno bo to ja, hvala vsem za pomoč!

Za testirat bom izklopil konektorje in preveril če ne trese več, in če je res to bom stopil z vami v kontakt miha20.

Še enkrat hvala vam za pomoč!

Katere konektorje?

Napisano
pred 4 urami je Janez007 napisal:

Katere konektorje?

za ventil za izklop valjev, pa lučko za motor dobiš za nagrado.

Če rabiš pomoč piši zs

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.