Skoči na vsebino

KOGA VOLIT

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Volitve niso več tako strašno daleč in tale možak se mi zdi da se je zeeelo zapletel z lastnim jezikom. Kaj vi mislite?

WWW.24UR.COM

Hišna preiskava pri podpredsedniku SDS Alešu Hojsu zaradi suma izdaje datuma hišne preiskave Kavaškemu klanu, ko je bil notranji...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 6 minutami je Z M A J napisal:

Volitve niso več tako strašno daleč in tale možak se mi zdi da se je zeeelo zapletel z lastnim jezikom. Kaj vi mislite?

WWW.24UR.COM

Hišna preiskava pri podpredsedniku SDS Alešu Hojsu zaradi suma izdaje datuma hišne preiskave Kavaškemu klanu, ko je bil notranji...

Ne drezat v osje gnezdo še manj v sršenje.... :aaaaa:

Napisano

Manj kot se obremenjuješ s tem, lažje živiš :D ... Saj vidiš, da take zadeve samo skregajo ljudi med seboj ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ni ga cez popanje linkov 24 kur, se posebej politicnih na forum...to je njihov namen

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Jaz bom volu tistgua, k mi bo spet dau turističke vovečerje... lohk pa tud boužičnce. Kadu da več tourej.

33112_1.png

Napisano

Jaz bom volil za tistega, ki mi ne bo: 

-vedno znova in znova nabijal davkov, ne bo nakupoval pregrešno dragih, neuporabnih razvalin z našim denarjem, se ne bo

"nepompozno" poročal, nam ne bo žugal s prstom, nam ne bo dražil goriva vsakih 14 dni, ne bo pobiral denarja za nekaj, kar še ne obstaja, ne bo lagal, takoj, ko odpre usta, se ne bo hvalil z uspehi, ki jih ni, ne bo uničeval gospodarstva in podjetnikov, ne bo spremenil nekaj iz prostovoljnega v obveznega-z ničnim uspehom. 

Ki bo:

-poskrbel, da bo gospodarstvo zopet zacvetelo, da bo postavljal sposobne ljudi za ministre, da bo poskrbel za delavce z manjšimi obremenitvami plač, da bo dal upokojencem več kruha in čokolade. 

• Všeč 1
  • Zmeden 1
  • Ljubim 1

Napisano

Torej ne boš nikogar ;) 

• Všeč 1
  • Ljubim 2

lp

Thomas

image.png

Napisano

@Alex pa kje obstaja kaka država, kjer bi to veljalo kar si napisal?

Ampak ti si želel več orožja in oboroževanja... to bo šele draga postavka in ti bo treba še marsikaj vzet ne pa dat, da tole sfinanciramo. Hja sej veš kako gre "stisnt pa prdnt se ne da".

33112_1.png

Napisano
pred 49 minutami je Alex napisal:

Jaz bom volil za tistega, ki mi ne bo: 

-vedno znova in znova nabijal davkov, ne bo nakupoval pregrešno dragih, neuporabnih razvalin z našim denarjem, se ne bo

"nepompozno" poročal, nam ne bo žugal s prstom, nam ne bo dražil goriva vsakih 14 dni, ne bo pobiral denarja za nekaj, kar še ne obstaja, ne bo lagal, takoj, ko odpre usta, se ne bo hvalil z uspehi, ki jih ni, ne bo uničeval gospodarstva in podjetnikov, ne bo spremenil nekaj iz prostovoljnega v obveznega-z ničnim uspehom. 

Ki bo:

-poskrbel, da bo gospodarstvo zopet zacvetelo, da bo postavljal sposobne ljudi za ministre, da bo poskrbel za delavce z manjšimi obremenitvami plač, da bo dal upokojencem več kruha in čokolade. 

Sicer se ne ukvarjam s politiko, ampak da odgovorim na tvoje dve alineje.

Prva alineja: tega ne boš vedel vnaprej, dokler izvoljeni ne rata pokvarjen (zgodovina nas uči, da rata vsak).

Druga alineja: beri prvo.

Napisano
Pred eno uro je Jest napisal:

Torej ne boš nikogar ;) 

Po opisanem definitivno ne bo SDSa obkrožu :D 

• Všeč 1
  • Haha 2

Napisano (urejeno)

Take države ni, da bi imela tako vlado.... 🤔

Bo treba spustit merila in pričakovanja  v naši državi..... :nevem:

Popravljeno od Bini
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

@Alex pa kje obstaja kaka država, kjer bi to veljalo kar si napisal?

Ampak ti si želel več orožja in oboroževanja... to bo šele draga postavka in ti bo treba še marsikaj vzet ne pa dat, da tole sfinanciramo. Hja sej veš kako gre "stisnt pa prdnt se ne da".

Orožje mora bit. 

Napisano
pred 2 urama je etcho napisal:

Sicer se ne ukvarjam s politiko, ampak da odgovorim na tvoje dve alineje.

Prva alineja: tega ne boš vedel vnaprej, dokler izvoljeni ne rata pokvarjen (zgodovina nas uči, da rata vsak).

Druga alineja: beri prvo.

Tudi jaz se ne ukvarjam s politiko. Nisem vedel, da se vsi politiki pokvarijo, ko pridejo k koritu. 🤔

Napisano

Vsi ne… eni že pridejo pokvarjeni do korita ;) 

• Všeč 2
  • Haha 1
  • Ljubim 1

lp

Thomas

image.png

Napisano

Treba holobjaka volit. Se bo ustrašil in spizdil, ko Šarac🤣

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 13 urami je Alex napisal:

Orožje mora bit. 

Seveda, zato pa zate ne bo penezov. Pa da ne boš pol reku "nisem vedla".

33112_1.png

Napisano
pred 1 uro je FuManchu napisal:

Se bo ustrašil in spizdil, ko Šarac🤣

Seveda se je ustrašil, ko je zvedel, da bo moral folk terorizirat. JJ so se pa samo učke zasvetile in si je pomel rokice, ker on uživa v teroriziranju in to naših, vaših, katerikolih... psiho pač. Aja ups @Slivka ne tega brat, da ne bo spet potreba po branjenju velikega vodje. 😜

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Seveda se je ustrašil, ko je zvedel, da bo moral folk terorizirat. JJ so se pa samo učke zasvetile in si je pomel rokice, ker on uživa v teroriziranju in to naših, vaših, katerikolih... psiho pač. Aja ups @Slivka ne tega brat, da ne bo spet potreba po branjenju velikega vodje. 😜

Prav, ne bom bral...

Ker tvoje objave so vse po istem kopitu in samo da vidim tvoj znak spredaj, če vem, kaj piše. Sicer se pa niti ne čudim, ker sva ravno v "sosednji" temi ugotovila, da je v Sloveniji zelo malo resnicoljubnih medijev. In če spremljaš npr. RTV SLO, STA, POP TV, SIOL in podobne, potem ni čudno, da te paranoja muči...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Te piščalke proti divjadi delujejo - cenejše "zaščite" praktično ni. Jaz sem še spečega osla na avtobusni postaji v Albaniji postavil na noge, ko sem "prižvižgal" mimo.
    • Prav, ne bom bral...   Ker tvoje objave so vse po istem kopitu in samo da vidim tvoj znak spredaj, če vem, kaj piše. Sicer se pa niti ne čudim, ker sva ravno v "sosednji" temi ugotovila, da je v Sloveniji zelo malo resnicoljubnih medijev. In če spremljaš npr. RTV SLO, STA, POP TV, SIOL in podobne, potem ni čudno, da te paranoja muči...
    • Jaz sem sam v google vpisal. Pa mi je dobilo zadetke. Ne čekiram teh strani, posebej novice o politiki.
    • A veš, da na Demokracijo in Nova24TV se pa res nisem spomnil...   Ma, glede na to, da MORAMO plačevati prispevek za RTV SLO bi pričakoval, da bodo oni informirali o vsem in povsem nepristransko. A se niso nekaj usajali, da jim je prejšnja vlada omejevala svobodo govora al nekaj takega? Zakaj moram zdaj po informacije na edine resnicoljubne medije - ki sta zgolj dva v celi Sloveniji?   Bemtiš, res postajamo ko Severna Koreja...
    • Sicer je zgodba že zelo stara, ampak je še vedno aktualna... Namreč, Američan George je pri 51 letih nenadoma umrl na delovnem mestu. Domnevno naj bi bila zanj usodna srčna kap. George je umrl v ponedeljek dopoldne, vendar tega nihče od njegovih sodelavcev ni opazil. Šele v soboto zjutraj je čistilec vprašal, zakaj dela konec tedna. V nekaj sekundah mu je postalo jasno, da je George mrtev. Georgeev šef je pojasnil, da je bil pokojni zjutraj vedno prvi v pisarni in zadnji, ki je odšel domov. Prav zato se nikomur ni zdelo nenavadno, da ves čas sedi za pisalno mizo, bil je tudi vedno zadržan in samotar.  Obdukcija je pokazala, da je George umrl zaradi zastoja srčne mišice in je bil mrtev pet dni! In nauk te zgodbe je: Na delovnem mestu ne garajte preveč, saj tega nihče ne opazi!
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.