Slivka Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Naredi z dvolitrskim turbo dizlom, pa bo všeč še večjemu krogu ljudi... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami (urejeno) pred 2 urama je Slivka napisal: Naredi z dvolitrskim turbo dizlom, pa bo všeč še večjemu krogu ljudi... Reno 😲, nikoli kupit tega 2.0 dizla..... 🫣 Pomota.... Je obrnalo stran pa sem mislil, da se na tisi Clio nanaša ki je v eni drugi temi🥴 Popravljeno pred 12 urami od Bini Citiraj
Slivka Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Ma, mi imamo službenega 1,9 turbo dizla in smo ga vsi veseli. Bojim se samo, da bo enkrat kakšna malenkost crknila in bo prišel račun s servisa pa se bo kakšen šef spomnil, da ta dizelaš še obstaja in ga bodo zamenjali. Ker zdaj vse nove nabavljajo z litrskim trivaljnikom in beee eee... ... ... Ne, meni tole še vedno ne gre. Torej, z litrskim trivaljnim ne-dizlom. Potem imaš pa štiri osebe notri, pa kreneš v Rebrnice ... ... ... Mah, pustmo stat... 2 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami pred 2 urama je Slivka napisal: Ma, mi imamo službenega 1,9 turbo dizla in smo ga vsi veseli. Bojim se samo, da bo enkrat kakšna malenkost crknila in bo prišel račun s servisa pa se bo kakšen šef spomnil, da ta dizelaš še obstaja in ga bodo zamenjali. Ker zdaj vse nove nabavljajo z litrskim trivaljnikom in beee eee... ... ... Ne, meni tole še vedno ne gre. Torej, z litrskim trivaljnim ne-dizlom. Potem imaš pa štiri osebe notri, pa kreneš v Rebrnice ... ... ... Mah, pustmo stat... 1.9 dizli so bili odlični motorji v Lagunah, 350kkm kamot zdržijo brez okvar in tudi 1.5 dizli v Meganih so bili odlični,smo delali tudi čez 300kkm brez okvar.... 👍😉 4 Citiraj
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami V bistvu je 1,9 v Meganu... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 23 minutami je Slivka napisal: V bistvu je 1,9 v Meganu... Seveda je bila tudi tam.... 👍 Citiraj
godlike Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama (urejeno) pred 9 urami je Slivka napisal: Torej, z litrskim trivaljnim ne-dizlom. Potem imaš pa štiri osebe notri, pa kreneš v Rebrnice ... ... ... Mah, pustmo stat... Naredima test? Če 3 literski ne-delovni stroj ima dovolj veliko prostornino, leti po Rebernicah. Popravljeno pred 2 urama od godlike Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.