Skoči na vsebino

Mazda 3 (2014)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Men je pokalo v podvozju. Najprej so menjal notranji zglob ki naj bi mel malo lufta. To naj bi se sli?alo med zavijanjem levo ali desno in speljevanjem. Ko so mi to zamenjal so naredil ?e optiko. vendar ?e ni blo dobro ?e vedno je pokalo. Tako da so potem na servisu vzel dol oba prva montizerja jih razstavili namazali notranji del in od takrat ne poka ni? ve?. Sem kr vesel da se je to porihtalo upam da za zmeri. Ker vedno ko sem se zapeljal prek le?e?ega policaja je pokalo in tud po neravnini ko se je avto nagibal. v glavnem neprijetno. Zanimivo je ?e to da ko so ble zunaj nizek temperature npr pozimi tega pokanja ni bilo le med sezono ko so vi?je temperature je bilo to prisotno.

Kateri letnik pa ima? Mazdico?

LP

Napisano

Rihtal so v Btc A cosmos ljubljana... Mazda je letnik 2014. Ja Marko ponavadi je blo tako da je prvi? po?lo pol je blo tekom vo?nje vredu. Zdej zadnje ?ase pa se je pojavljalo nonstop. Omeno sem jim ?e na za?etku ko je bil avo star slabo leto da se pojavlja ob?asno neko pokanje pa takrat ko smo se peljal na testiranje ni ni? pokalo tak da niso mogli ni? rihtat. No zdej pa nazadnje ko sem bil pa so tud oni sli?al tak da so se zavzel in porihtal to. 

:zoom-zoom:

Napisano

Dajte mi povedat pri koliko kilometrih ste menjali disk plo??ice in pa kje, pa ?e ?e lahko kdo pove ceno. Jaz imam 53.000 km in izgleda da so ?e zani?, bo potrebno menjati. Za povrh mi je pa ?e na sprednjem desnem disku pustilozarezo v disku.

Napisano

Plo??ice sem menjal pri 35 tiso? ampak dosti klancev in kar divja voznja tako da so vredu kilometri te ko si naredil....diske ne rabi? menjati tista zareza ne igra vloge glavno je debeline diska. Pribli?no se diske menja pri 3 menjavi plo??ic.

Cena plo??ic original je 120 evrov

Napisano

A niso dol?ni tega re?it v garanciji?

Zato naj bi bila,ne?

ja kdo rekel, da niso? in to kljub temu, da sem delal sam spremembe na podvozju (sicer z original fedri za mazdo)

Napisano

Evo z mazdico smo se v?eraj vrnili z morja. Naredili smo 1300 km tako da jih ima sedaj ?e 8000 km. Avto je res fantasti?en in tudi po avtocesti se zelo lepo pelje, sem mislil da se peljem okrog 140, ko sem pogledal pa na ?tevec je bilo pa 170 in to v 6.prestavi, ki je bolj kot ne ?parovna, se pa ?uti da vle?e, ?e so malo vi?ji obrati, kar se je zgodilo meni. Sem ga pa nateral do 196km/h (v 4. prestavi do 170 in potem 5. ?e lepo vle?e) pa je bila cesta rahlo navzgor, potem sem moral pa bremzati, tako da 200 po ravnem sigurno gre :). Porabo dol sem imel okoli 6.8 litra nazaj pa 7.5, pa sem stal v koloni oz. se cijazil skoraj kak?no uro, pa ?e v breg...Opa?am pa kot ste nekateri napisali, da mi v?asih, ko se peljem ?ez le?e?ega policaja, spredaj tako rahlo pokne (pri gumi nekje), je pa to ?e od vsega za?etka, pa ne vedno...bom omenil, ko bom ?el na servis

Napisano

Evo z mazdico smo se v?eraj vrnili z morja. Naredili smo 1300 km tako da jih ima sedaj ?e 8000 km. Avto je res fantasti?en in tudi po avtocesti se zelo lepo pelje, sem mislil da se peljem okrog 140, ko sem pogledal pa na ?tevec je bilo pa 170 in to v 6.prestavi, ki je bolj kot ne ?parovna, se pa ?uti da vle?e, ?e so malo vi?ji obrati, kar se je zgodilo meni. Sem ga pa nateral do 196km/h (v 4. prestavi do 170 in potem 5. ?e lepo vle?e) pa je bila cesta rahlo navzgor, potem sem moral pa bremzati, tako da 200 po ravnem sigurno gre :). Porabo dol sem imel okoli 6.8 litra nazaj pa 7.5, pa sem stal v koloni oz. se cijazil skoraj kak?no uro, pa ?e v breg...Opa?am pa kot ste nekateri napisali, da mi v?asih, ko se peljem ?ez le?e?ega policaja, spredaj tako rahlo pokne (pri gumi nekje), je pa to ?e od vsega za?etka, pa ne vedno...bom omenil, ko bom ?el na servis

Jst sem se naro?il na pregled zaradi tega pokanja, v ?etrtek na Interclassu in javim kaj bodo rekli:)

Drga? pa tudi jst sem ga mal probal prej?nji vikend do Portoro?a, mal sem dol ?altal v 5.prestavo in mu dal gas do konca in moral priznat da pol kar vle?e fajn. Sva se pa z enmu Golfom mal dajala in sem ga tud jst prtisnil do cca 190km/h in bi ?e lahko ve?, sam sem mal prpo stisnu zarad policajev :vesel:

Y.O.L.O. 

Napisano

Ja js ga tut nerad stisnem na 160+ ker pol kr gledam kje je kak radar :)...no me zanima kaj ti bodo rekli. 

Sem malo za?el gledati zimske gume pa razmi?ljam da bi vzel kumho 205/60 se mi zdi zelo ugodna cena pa na netu berem da so ful v redu gume primerljive z michelin alpine. Za felge pa ne vem a naj vzamem svetle al temne...nagibam se k temnim

Napisano

Ja js ga tut nerad stisnem na 160+ ker pol kr gledam kje je kak radar :)...no me zanima kaj ti bodo rekli. 

Sem malo za?el gledati zimske gume pa razmi?ljam da bi vzel kumho 205/60 se mi zdi zelo ugodna cena pa na netu berem da so ful v redu gume primerljive z michelin alpine. Za felge pa ne vem a naj vzamem svetle al temne...nagibam se k temnim

Jst sem vzel oziroma dobil svetle alu original mazda zraven ko sem kupil, gume pa so neke ?unga lunga:)...upam da zdr?ijo vsaj eno sezono <_<

Y.O.L.O. 

Napisano

Pozdrav,

sem pred identi?no dilemo glede gum. Ali bo? kupoval original mazdina plati??a?

Lp

Napisano

Ne so mi predraga...verjetno bom vzel rial ali alutec in to kr iz Nem?ije...tam med 60-80 evri za lepo felgo...sem gledu ene za 65...bom prilimal link.guma je pa tudi 68 evrov z oja?ano bo?no stranjo

Napisano

Pozdrav,

evo ?e eden, ki i??e zimski komplet. Pri Mazdi so lani v ?asu akcije ponujali komplet 16'' z GY UG9 za 900?. Vpra?anje koliko bo letos ampka ceneje sigurno ne.

Pa ko smo ?e pri plati??ih. Ali se da to doma kako vsaj za silo sanirati in ?e ne kam dati v popravilo?

img20170729083254.jpg

Zvito ni ni? samo popraskano, sam vseeno boli k hudi? :vskalo: :vskalo:

Napisano

Jaz sem imel na prej?njem peugeotu tu pa tam malo popraskane pa se nisem preve? obremenjeval...vem, da zdaj boli ampak drugi teden bo manj ;)...jaz bi zaenkrat pustil. RIAL pa ALUTEC so v redu plati??a ja, ima? pa tudi dra?je, tele SHARK se meni dopadejo samo ne dam 110 eur za njih, brezveze

https://www.mein-reifen-guru.de/cgi-bin/komplettrad.pl?cart_id=49387403.312.22441&Cookie=&CGISESSID=70ac92cd5c20a62998c5fb320e6541ea&Change=Rim&language=DE&dsco=312&typ=alu&Zoll=16&RadHerstellerFilter=ALUTEC&Hersteller=ALUTEC&Typ=ALUTEC%20Shark%20schwarz%20Front%20poliert&Farbe=schwarz%20Front%20poliert&ShowRim=0&BestellNr=SH70638B83-5

ne vem kere so mi bolj v?e?...ali rial QUINTO ali RIAL BAVARO...

Napisano

Lepa plati??a samo, jaz bi za zimo raje vzel srebrne, ker se po moje manj po?kodbe poznajo.

Kako je pa potem z dostavo in po?tnino, ?e bi vzel v Nem?iji?

?e to ali mogo?e kdo ve kje dobiti barvo, ki je ?im bolj podobna barvi Mazdinih plati??? Tisto po?kodbo bi samo malo pobrusil in pobarval, da bo manj vidno.

Hvala in LP

Napisano

Kaj pa ?e vzame? 17 col in potem homologira? dimenzijo gum, ki je najcenej?a?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Lepa plati??a samo, jaz bi za zimo raje vzel srebrne, ker se po moje manj po?kodbe poznajo.

Kako je pa potem z dostavo in po?tnino, ?e bi vzel v Nem?iji?

?e to ali mogo?e kdo ve kje dobiti barvo, ki je ?im bolj podobna barvi Mazdinih plati??? Tisto po?kodbo bi samo malo pobrusil in pobarval, da bo manj vidno.

Hvala in LP

Ma jaz tudi ne vem katere barve bi vzel...se mi zdi da se bo na ?rnih manj videla umazanija...razmi?ljam tudi o titanium barvi. Dobava ni problem pla?a? preko paypal pa dobi?...po?tnino pa ?e nisem gledal samo ponavadi tako ni draga...tukaj so cene ?e pri nas 

https://www.liderpnevmatik.si/alu-platisca-znamke/rial/

za gume pa verjetno te KUMHO, sem gledal NOKIAN pa sta po testih zelo podobne, samo da je NOKIAN 15 eur dra?ja na gumo...

Napisano

Kak?ne gume so za mazdo 3? So te v redu 205/60 R16 92H, ali je bolje vzeti XL razli?ico?  Baje so XL tr?e, kolker malo berem in zato manj udobne...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Govorim o tem forumu, ne o situacijah, ki jih pod muko sprejmeš 🤣
    • Ne bom destruktiven-ok.možno,da nisi spremljal,ali si pač pozabil...tudi jaz sem že "v letih"😉...imaš internet in preveri. Tašča v isti bajti je "čist leva"-hčerka podpolkovnika-JNA,partizana...in tudi njena mama je bila partizanka...ja oba pola spremljam.
    • Ti sprejemaš drugače misleče? Ne vem, vprašam. Nikjer v tvojih komentarjih nisem zasledil tega. Eni so šli še tok deleč, da bi levičarje kar postrelil. Si se ne-strinjal s tem komentarjem?
    • Očitno sem jaz z Marsa ...
    • +1   Sem pisal...bi se nekdo moral pogledati v ogledalo....kdo je koga vabil na sodelovanje v vladi,in kdo koga ni?!!!   Je treba tistega svojega notranjega "hudiča" preseči,in zares premagati stare zamere...ker kot piše @Jest...politika to samo izkorišča.   Sem že nekdaj pisal ..boli palčka qrac za partizanstvo in revolucijo...samo za denar in privilegije mu gre...pa ne bom še enkrat o "ibtimni opciji itd.... Samo,k folk vedno znova in znova naseda na stare fore...   In kaj imajo potomci z tem,kar so njihovi očetje in dedki nekdaj delali?!...halooooo 80 let je že od konca 2SV!!!   Za državo in ljudstvo bi morali preseči te svoje demone,in ponuditi roko. Janša-pa pljuvajte čez njega koliko hočete-on je naredil svojo domačo nalogo,in jo je ponudil...vsem.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.