Gelipter Napisano 25. september, 2014 Prijavi Napisano 25. september, 2014 V bistvu zgleda veliko huje kot v resnici je. K seeci je notri stiropor ki ne gnije, tako da samo spucat pa par remelnov. Jaz sem namrec ze videl kako to zgleda, majhna luknjica potem pa vlaga in plesen ne moreta iti vec nikamor, ker je v steni tako malo prostora in se razsiri kot pur penej stari res pegula pri tej prikolici .... bo treba malo ve? dela in ?asa pa bo lp ale? Citiraj
Boss Napisano 14. oktober, 2014 Prijavi Napisano 14. oktober, 2014 da ne boste mislili da sem obupal, ravno nasprotno, dela potekajo po na?rtu, sem super zadovoljen, a vsak dan roke polne sikafleksa......ne morem slikat :)?e se ne motim si naredi milno me?anico pa nama?i roke in se ne prime nanje Citiraj
Boss Napisano 14. oktober, 2014 Prijavi Napisano 14. oktober, 2014 Z lahkoto naj bi jo pol razmazal, da se ne prijema na vse ?ivo. Lahko kar po?prica? po njej in samo razma?e?. Dej probaj pa povej, ?e res dr?i, ker nisem tega sprobal sam naj bi bilo res. Citiraj
mazdaman Napisano 14. oktober, 2014 Prijavi Napisano 14. oktober, 2014 Z lahkoto naj bi jo pol razmazal, da se ne prijema na vse ?ivo. Lahko kar po?prica? po njej in samo razma?e?. Dej probaj pa povej, ?e res dr?i, ker nisem tega sprobal sam naj bi bilo res.?e je podobna sestava kakor silikon potem jaz uporabim mo?no me?anico ceta. Potem z silikonom zapolnim luknje, vzamem ?prico in po?pricam preko vsega. Nato z prstom potegne? vi?ek vstran, ki pa se ti ne prijema ve? potem na vse okoli, ker je to po?pricano z Cetom (oz. drugim detergentom za pomivanje posode). Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Mraušk Mčk Napisano 16. november, 2014 Prijavi Napisano 16. november, 2014 Tale humus ti je pa dal dela, kenede. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mraušk Mčk Napisano 3. januar, 2015 Prijavi Napisano 3. januar, 2015 Tistele sledi spodaj ?ez bel pas, ko voda topi vijoli?no barvo in te?e dol... Hotel sem ti ?e omenit da barva za pirhe mogo?e ni bila najbolj?a izbira. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mraušk Mčk Napisano 4. januar, 2015 Prijavi Napisano 4. januar, 2015 Eh saj te sam mal dra?im. Pa? fov?ija, ker najde? ?as in ima? voljo... Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
qwerty Napisano 17. januar, 2015 Prijavi Napisano 17. januar, 2015 ahhh... v ?ivo se spovnem ko je stari takole obnovil adrio... vendar en korak dalje... njemu je po razdiranju ostala samo letev spodnjega ohi?ja in KUUUUP delov... in je od podna gor kot v fabriki jo naredi.. ostala je samo zunanja ?kolka, elementi, stene, les,... vse novo... delal jo je celo zimo da je kon?al V glavnem zadevo je naredil kot se zagre, tudi ves ?trom na novo, lu?i,...To je delal natanko 15 let nazaj in je prikolica potem ko jo je 4 leta nazaj prodaj za borih 1000e pe vedno v gibanju celje-pag in nazaj. brez gnilega lesa ali ?esarkoli. sedaj pa sta si umislila avtodom in je tudi naredil vse od kompletne LED osvetlitve, dodatnega akumulatorja, solarnih panelov na strehi, talno gretje, dodatne ?obe za gretje od trume, televizijo, ?tevec za porabo, polnjene,... ni da ni... na daljinca pri?iga lu?i, dodal razne predale, v omare vgradil lu?ke na magnetna stikala ko se odpirajo,... je pa 2.2 tdci 2007 ford transit... trenutno ima 110.000km Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 17. januar, 2015 Prijavi Napisano 17. januar, 2015 Ja da kapa dol da si se lotil tega ker vem kak je to zgledal pa je na konc obupal Drgace pa zanimiva zadeva da si se lotil sam in vse spimpal... Citiraj If in doubt, flat out...
Slivka Napisano 22. januar, 2015 Prijavi Napisano 22. januar, 2015 Pocasi dobiva look, potrebna so se zakljucna dela v gradbenistvu, predvsem lepotna. Ampak sem zadovoljen, suhi bomo. Za lepoto sem pa ze rekel da me boli en organ. Ti preko veze zrihtam pregled pri urologu? In pazi, da tega o lepoti ne zve tvoja ?ena... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 17. marec, 2015 Prijavi Napisano 17. marec, 2015 Kaj je to? Priklop za traktor? A kdo to rabi, ker je samo odvecna teza.... Kolikor vidim iz te slike, je nosilec priklopa za stari model "goseni?arja", s katerim zmanevrira? prikolico na prostor, ?e ne zna? rikvercat. Zdaj so ti pripomo?ki narejeni druga?e: dva elektromotorja pri vsaki gumi, spredaj pa kar pomo?no kolo na "?tangi"... Upam, da sem dovolj dobro razlo?il, da ve?, o ?em se gre... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 17. marec, 2015 Prijavi Napisano 17. marec, 2015 t.i. mover E, to. Pa se nisem mogel spomniti, kako se mu re?e. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
daSKAn Napisano 17. marec, 2015 Prijavi Napisano 17. marec, 2015 Dobr si. Vsaka ?ast. Zame je edin barva mal.. no .. specifi?na. Bom pa vsaj vedu komu hupam, ?e bom za tem na cesti obti?al. Citiraj
Stroker Napisano 18. marec, 2015 Prijavi Napisano 18. marec, 2015 Priden, priden. Lepo si po?timal. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Gelipter Napisano 18. marec, 2015 Prijavi Napisano 18. marec, 2015 Ej...jure pohvala res si se potrudil ...super???lp Citiraj
uklopko Napisano 22. marec, 2015 Prijavi Napisano 22. marec, 2015 Adli?no. Imam pa ?e nekaj ogljikovih vlaken zate;-) kako si s ?asom ju3?Druga?e pa lepo po?timano.Lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Katjaa Napisano 28. marec, 2015 Prijavi Napisano 28. marec, 2015 Zaupa? kje je ta najbolj?a pica? Citiraj
Slivka Napisano 28. marec, 2015 Prijavi Napisano 28. marec, 2015 Si mogo?e naredil ra?unico, koliko te je ko?talo vse skupaj? A bi bilo mogo?e bolje v ?tartu dat malo ve? denarja za prikolico, pa "pri?parat" ?as in delo? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Gelipter Napisano 28. marec, 2015 Prijavi Napisano 28. marec, 2015 Ej...jure ,tudi mene zanima kje je to...?lp:-) Citiraj
Gelipter Napisano 29. marec, 2015 Prijavi Napisano 29. marec, 2015 Ej...lepa lokacija super...dobro si to zrihtal..LP??? Citiraj
SpEkTr Napisano 29. marec, 2015 Prijavi Napisano 29. marec, 2015 Jure, super je . Upam, da se kaj oglasimo pri vas. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 29. marec, 2015 Prijavi Napisano 29. marec, 2015 Sosedne parcele so bse prazneA je kak?en poseben razlog da nih?e ne postavi zraven vas Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Jest Napisano 30. marec, 2015 Prijavi Napisano 30. marec, 2015 A je kak?en poseben razlog da nih?e ne postavi zraven vas Marec je... Verjetno jih ni ravno veliko, ki bi sedajle ze rinili s prikolico na morje Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 30. marec, 2015 Prijavi Napisano 30. marec, 2015 In ?isto iz firbca: koliko te pride cestnina skupaj s prikolico in koliko je "preno?nina"? Saj priklop elektrike je vklju?en, kajne? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.