Skoči na vsebino

Mobilna telefonija

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 56 minutami je kacnje napisal:

Sem pa gledal Xiaomi 15 pri sodelavcu in tehnično je to dobra zadeva in je tudi v igri. 

Sem lih pred kratkim malo študiral oba-Xiaomi 15 in 15Pro...

Se mi 15ka zelo dopade,a ko sem oba gledal v živo,mi je malce premajhna....pač EMŠO,in dokler še ne nosim očal mi kar paše,da je display malce večji.

15Pro pa itak "non + ultra",samo,če nebi imel tak "nahrbtnik"....

Za 16ko napovedujejo,da bo manjši nahrbtnik,nora baterija,da sicer ne bo periskopa,in bo mal drugače rešena komplet foto zadeva....po moje slaba ne bo...bom videl,kakšna bo cena...

Zaenkrat,kot receno 12pro še fajn dela...če bo pa počepnila baterija...mogoce vseeno posežem po 15pro,kot "auslaufmodell",če bo res dobra cena...k 5 let updateji ni od muh-ne rabim več.

Napisano
Pred eno uro je kacnje napisal:

pri Googlu so že blizu 16tke 😁.

emm, Google je že na 16. Vsaj na mojmu ;) 

Podpis.png

Napisano

Ja, spet sem prehitro pisal. Res je, tudi sodelavec na starem Pixlu 6 že ima 16tko. No, jaz sem na Samsungu komaj na 15tko prilezel. To sem hotel prej povedati. 
Res bom z veseljem prebral tvoj nabor plusov in minusov, ko po nekaj dneh predelaš. Sigurno te bo kaj motilo. 🤣

Napisano

Jest xiaomija ne kupm vec. Vsi okroge mene na 5g mrezi, jest na 2g. Ga rocno prestavm na 5g, je kul par minut, pol on nazaj na 2g, ceprov je zj network settings na manual...

Zacenja trokirat, tudi ce samo chrome odpres, vecinoma dela normalno, vcasih pa za kaksno minuto cist blokira, pa bi ga razumel ce bi ne vem kak vse imel odprto, ne, je samo ena stvar...

Napisano
Pred eno uro je Matick napisal:

Jest xiaomija ne kupm vec. Vsi okroge mene na 5g mrezi, jest na 2g. Ga rocno prestavm na 5g, je kul par minut, pol on nazaj na 2g, ceprov je zj network settings na manual...

Zacenja trokirat, tudi ce samo chrome odpres, vecinoma dela normalno, vcasih pa za kaksno minuto cist blokira, pa bi ga razumel ce bi ne vem kak vse imel odprto, ne, je samo ena stvar...

Katerega pa imaš?

Včasih je fajn ga restartati...ne ugasniti in prižgati!!!

Pa če si na področju,kjer je slab signal 5G,zna biti,normalno,da ti to dela...poizkusi za par sekund vklopiti "flight modus" in nazaj...

Vem,da se spoznaš,a nikoli ne veš🙄😉 

Sedaj pa nasvet...k sem lih kar rabil...

Me je zajebaval Xiaomijev "trojni" (2x USB-C + 1x. USB-A) 65W polnilec, in sem se spomnil,da sem lani oktobra kupil USB-C vmensik za prikazovanje moci polnjenja.

I just found this on AliExpress: 
€6.70 | Essager 240W USB C Adapter Type C to USB C 3.0 2.0 OTG Connector Digital Display Data Adapter 100W For Macbook Pro Air Samsung
https://a.aliexpress.com/_EJ14KUQ

In preizkusim razne konfiguracije polnilcev in kablov,in ugotovim,da je polnilec cist OK...kriv je bil Ankerjev 100W USB-C na C kabel, ki je takoj ob priklopu najprej spuščal polno moč,čez par sekund pa le še cca. slabih 5W.

Al je z vgrajenim preduporom kaj narobe...mogoče izgubi stik,ko se segreje al kaj....skratka je šel "v kanto"....in sem preveril še nekaj drugih kablov,in nasel še enega starega sumljivega (al Xiaomi al Aliexpress...ne vem-ni važno,k se na zunaj ne pogrunta)...

Skratka priporočam vmesnik,da ugotoviš,kaj je "fuč"👍

Napisano
pred 46 minutami je skritikrt napisal:

Katerega pa imaš?

Včasih je fajn ga restartati...ne ugasniti in prižgati!!!

Pa če si na področju,kjer je slab signal 5G,zna biti,normalno,da ti to dela...poizkusi za par sekund vklopiti "flight modus" in nazaj...

Vem,da se spoznaš,a nikoli ne veš🙄😉 

Sedaj pa nasvet...k sem lih kar rabil...

Me je zajebaval Xiaomijev "trojni" (2x USB-C + 1x. USB-A) 65W polnilec, in sem se spomnil,da sem lani oktobra kupil USB-C vmensik za prikazovanje moci polnjenja.

I just found this on AliExpress: 
€6.70 | Essager 240W USB C Adapter Type C to USB C 3.0 2.0 OTG Connector Digital Display Data Adapter 100W For Macbook Pro Air Samsung
https://a.aliexpress.com/_EJ14KUQ

In preizkusim razne konfiguracije polnilcev in kablov,in ugotovim,da je polnilec cist OK...kriv je bil Ankerjev 100W USB-C na C kabel, ki je takoj ob priklopu najprej spuščal polno moč,čez par sekund pa le še cca. slabih 5W.

Al je z vgrajenim preduporom kaj narobe...mogoče izgubi stik,ko se segreje al kaj....skratka je šel "v kanto"....in sem preveril še nekaj drugih kablov,in nasel še enega starega sumljivega (al Xiaomi al Aliexpress...ne vem-ni važno,k se na zunaj ne pogrunta)...

Skratka priporočam vmesnik,da ugotoviš,kaj je "fuč"👍

Poco x4 pro

Probleme imam ker signal je, ostali okrog mene so na 5g, samo meni preklaplja, sploh pa me moti ko preklopi tudi ce je "manual".

Zj sm se itak odlocu, ker menjam siht, da ko dobim prvo placo v novi sluzbi kupim telefon

Napisano

Edino kar pogrešam na Samsung / googlih je to hitro polnjenje (mislim, da imam celo na Redmiju hitreje).

@skritikrt kakšen polnilec predlagaš za Pixela? Mislim da polni max 27W. 

Podpis.png

Napisano
pred 1 uro je Matick napisal:

Poco x4 pro

Probleme imam ker signal je, ostali okrog mene so na 5g, samo meni preklaplja, sploh pa me moti ko preklopi tudi ce je "manual".

Zj sm se itak odlocu, ker menjam siht, da ko dobim prvo placo v novi sluzbi kupim telefon

Še prej lahko daš kak drug "neuradni" ROM na njega, bo letel. Npr. Xiaomi.eu ROM so fantastični.

Ali pa pri svojem operaterju "nafehtaš" njegov uradni ROM - ker če si telefon kupil npr. na Telemach, pa potem šel k A1 ali kaj podobnega, potem zna zajebavat ...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.