Skoči na vsebino

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

To?no to je poanta vsega!

Boss tebi pa samo kapo dol da se ti da! :rispekt:

Ne, poanta vsega je moje vpra?anje; ali se ob pogledu na nesre?o kaj zamislite in potem morda sami pri sebi obljubite, da boste vozili previdneje in pametnej?e. Poanta te debate je bla trkanje na va?o vest, ni? druzga. To je vsa poanta te debate, vi, z Bosom na ?elu pa okoli?ite in se izgovarjate, ?e? da je statistika napa?na. Kot da ima statistika sploh kaj veze z va?o obljubo do sebe, va?o previdnostjo, in vestjo. Boss bi najraje vse integrale ven znesu, samo da bi nekako izra?unal, da brzina sploh ni problem zarad katerga ljudje po cesti umirajo.

In ne Boss. Pijanci niso avtomati?no pri?teti k neprilagojeni hitrosti. Pijanci se porazdelijo na VSE vzroke nesre?, ker nikjer ne pi?e, da vsak pijanec podi in vozi z neprilagojeno hitrostjo. Veliko pijancov vozi celo prepo?asi. Ve?, nek pijanec povzro?i nesre?o tako, da vozi prehitro, nek pijanec povzro?i nesre?o tako, da vozi v napa?no smer in stran vo?nje, nek pijanec povzro?i nesre?o tako da ne upo?teva prednosti, nek pijanec naredi nesre?o tako da nepravilno prehiteva, pijanec naredi nesre?o tako da neustrezno premika vozilo, pijanec naredi nesre?o zaradi premajhne varnostne razdalje itd...itd...itd...

In ?e te pijance porazdelimo na vse dejavnike nesre?, ali pa jih vodimo posebej, bo spet na prvem mestu ostala NEPRILAGOJENA HITROST, pa ?e se ti na glavo postavi? in ?e dva dni skupajj ra?una?.

Ve? Boss, mogo?e bi blo dovolj, da bi ti samo o?i odprl in pogledal po cesti, ?e kdo mogo?e vozi hitro, prehitro in ?ez omejitev. Celo na tem forumu se vsi po vrsti hvalite kolk va?e Mazde letijo.

Ve? Boss, ti te tvoje pravljice otrokom prodajaj.

Napisano

Zakaj pa ti majster klika? na to debato, ?e te glava boli zarad tega? A u?iva? v tem, da te glava boli?

Iz ljubega firbca, da vidim kak?na stali??a imajo eni ljudje. :jezicek: Boss ti je lepo nap?isal koliko je pijanih krivcev in zdaj spet nekaj komplicira?. Boss Vam je vse skupaj zelo lepo napisal ampak ?e kar ne dojamete. ?koda, da je Rugelj ?e pokojni bi na forumu skup stopili in zbrali za nekaj ur seanse z njim... :(

In da se razumemo, tudi ?endra ne sovra?imo ampak ga ob?udujemo. On je dokaz slovenske zgodbe o uspehu. On je dokaz, da lahko ?e taklo nerazgledan, da ne re?em nesposoben ?lovek dale? prileze in potem samo drek me?a pa je vseeno ?e vedno na svojem mestu. Tudi to je svojevrsten uspeh. :rispekt:

Napisano

Iz ljubega firbca, da vidim kak?na stali??a imajo eni ljudje. :jezicek: Boss ti je lepo nap?isal koliko je pijanih krivcev in zdaj spet nekaj komplicira?. Boss Vam je vse skupaj zelo lepo napisal ampak ?e kar ne dojamete. ?koda, da je Rugelj ?e pokojni bi na forumu skup stopili in zbrali za nekaj ur seanse z njim... :(

In da se razumemo, tudi ?endra ne sovra?imo ampak ga ob?udujemo. On je dokaz slovenske zgodbe o uspehu. On je dokaz, da lahko ?e taklo nerazgledan, da ne re?em nesposoben ?lovek dale? prileze in potem samo drek me?a pa je vseeno ?e vedno na svojem mestu. Tudi to je svojevrsten uspeh. :rispekt:

Ni? ni Boss men lepo razlo?u. On pravi da statistike zavajajo, v resnici pa zavaja ON.

On pravi da statistika kar avtomati?no pijance pri?teje k neprilagojeni hitrosti, v resnici pa so pijanci prisotni in v?teti v VSEH dejavnikih nesre? in tako je tudi statistika vodena. Tud tisti, ki nesre?o naredijo zaradi telefoniranja so zajeti v to statistiko in porazdeljeni na vse dejavnike nesre?. Kako bi pa statistika zgledala, ?e bi bli napisani vsi mo?ni vzroki. Pol je treba napisat vse: Od pijanosti, telefoniranja, gledanja pe?ke v rit, poslu?anja glasbe, nepote?enost zaradi slabega sexa, te?nega ,?efa, ?ene otrok, motenje sopotnika ker zravn prdi, praskanje po riti, mozolj na nosu, itd...itd...vzrokov na?teje? lahko kolkar ?e?.

Tukaj Boss pa? nekaj motovili. In ?e kdo zavaja javnost, jo zdaj zavaja Boss. Ti in tebi podobni mu pa nasedate, ker vam pa? njegova teorija pa?e. Ampak realnost je vse kaj druzga kot va?e ?elje.

Norci so problem ?tevilka 1 na slovenskih cestah. In delat je treba na tem da se jih urihta in spravi v red. Ja in pijance je treba tud urihtat, da ne boste spet rekli da jih zagovarjam. Pa mobitel?karje, ki med vo?njo telefonarijo tud, itd... Ampak norci so najhuj?i. In to je ?alostno. Celo pijanci vozijo pametneje kot norci.

Napisano

Ni? ni Boss men lepo razlo?u. On pravi da statistike zavajajo, v resnici pa zavaja ON.

On pravi da statistika kar avtomati?no pijance pri?teje k neprilagojeni hitrosti, v resnici pa so pijanci prisotni v VSEH dejavnikih nesre? in tako je tudi statistika vodena. Tukaj Boss nekaj motovili. In ?e kdo zavaja javnost, jo zdaj zavaja Boss. Ti in tebi podobni mu pa nasedate, ker vam pa? njegova teorija pa?e. Ampak realnost je vse kaj druzga kot va?e ?elje.

Norci so problem ?tevilka 1 na slovenskih cestah. In delat je treba na tem da se jih urihta in spravi v red. Ja in pijance je treba tud urihtat, da ne boste spet rekli da jih zagovarjam. Ampak norci so najhuj?i. In to je ?alostno. Celo pijanci vozijo pametneje kot norci.

Pa ?e vedno NE vemo kolk ?ez omejitev se moramo peljat da spadamo med norce(kamor sam sebe ?tejem iz ljubega miru), je to 5 km/h ?ez omejitev ali 30km/h, 60 km/h ?

Tole statistiko je vzel iz linka ki ste ga VI nalimali, tako da to ni zraslo na njegovem zelniku, jaz to tako berem-razumem.

g.Lojze noben vas ne podi al pa karkol, a ste pripravljeni-sposobni isto vpra?anje zastavit na avtomobilizem.com ?

A. DA

B. NE

Pa ?e ena stvar me zanima(no?em vas u?alit al pa karkol druzga), vi vse napol preberte in pol odgovarjate al ne odgovarjate kar je preve? osebnega, al pa takega kjer bi se lahko zagovorili ? Odgovora sta samo dva, ni mi treba na dolgo pisat.

A. Ne berem vsega

B. Prebutast predlog vpra?anje da bi odgovarjal

Zadnji stavek pove vse, se pravi katere zagovarjate in o?itno tud ... :ne vem: (pa brez zamere to spet tako razumem - tako pi?e)

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Celo pijanci vozijo pametneje kot norci.

jaoooo.......

pa sem ?e mislil, da ne bo? bedarij sekal...

?e po tvoje nimamo kaj vozit ?ez omejitev, in moramo prilagoditi vo?njo razmeram in stanju na cestah, saj je tako predvideno z zakonom, potem pijanc NIMA KAJ ISKATI na cesti spljoh, saj alkohol med vo?njo ni dovoljen ?ez zakonsko dolo?eno mejo, in tule je ?e en ?len zakona, ki je sporen, saj nekateri ?e pri manj kot zakonsko dovoljeni meji dobijo zamegljen vid in jim pol ?util ne deluje pravilno !

in sr?no upam, da s svojim stavkom nisi mislil opravi?evat akohola za volanom pred neprilagojeno hitrostjo,

ker razlike dojemanja vo?nje so pri npr. 10km/h prekora?eni omejitvi in 0,5 promila (po starem) v krvi svetlobna leta narazen

in ja! v tem mojem postu se navezujem IZKLJU?NO na citiran stavek, ki si ga kot marsikaj drugo ne smemo privo??iti

pa med NORCE ?tejejo tudi tisti, ki mislijo, da so sposobni z eno pivo v riti isto upravljati avto, kot ?e so popolnoma trezni, kar je ?e bolj ?alostno, je pa to, da ve?letne EU statistike ka?ejo, da alkoholiziran voznik ima ve? "samozavesti" zato ponavadi vozi hitreje kot dopu??ajo razmere na cesti, to so ?e zabiti amerikanci ugotovili in slogan "Don't drink & drive" je pri njih dale? pred hitrostjo ;) pri njih dobi? "speeding ticket" za alkohol pa gre? takoj v zapor !

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Pa ?e vedno NE vemo kolk ?ez omejitev se moramo peljat da spadamo med norce(kamor sam sebe ?tejem iz ljubega miru), je to 5 km/h ?ez omejitev ali 30km/h, 60 km/h ?

Tole statistiko je vzel iz linka ki ste ga VI nalimali, tako da to ni zraslo na njegovem zelniku, jaz to tako berem-razumem.

g.Lojze noben vas ne podi al pa karkol, a ste pripravljeni-sposobni isto vpra?anje zastavit na avtomobilizem.com ?

A. DA

B. NE

Pa ?e ena stvar me zanima(no?em vas u?alit al pa karkol druzga), vi vse napol preberte in pol odgovarjate al ne odgovarjate kar je preve? osebnega, al pa takega kjer bi se lahko zagovorili ? Odgovora sta samo dva, ni mi treba na dolgo pisat.

A. Ne berem vsega

B. Prebutast predlog vpra?anje da bi odgovarjal

Zadnji stavek pove vse, se pravi katere zagovarjate in o?itno tud ... :ne vem: (pa brez zamere to spet tako razumem - tako pi?e)

Na tak?no vpra?anje kot si ga ti spet zastavu, ?e? naj povem kolko procentov zna?a prilagojena hitrost, sem ?e Boss-u odgovoril. Kot ka?e tud ti ne prebere? vsega ampak samo tisto kar ti pa?e.

In spra?uje?, ?e sem isto vpra?anje pripravljen zastavit na avtomobilizem. com? Sem, brez skrbi, se nikogar ne bojim, ker vem, da govorim 100% prav, ampak po?teno povedano, se mi ne da ?e enkrat od za?etka preganjat s podobnimi kanoni kot ste tukaj.

Saj sem tukaj ?e povedal. V VSEH avtomobilisti?nih forumih so uglavnem prisotni samo taki, ki se napihujejo z avtom, ki radi svoj avto pritisnejo, dirkajo, divjajo in pogosto kr?ijo prometne predpise. To je njihova (in tudi va?a) skupna lastnost, ki vas zdru?uje v tak?ne in podobne forume. Zdru?ujete pa se tudi zato, da se po?utite ?e bolj mo?ne. In pol te va?e enake lastnosti in enake grehe jemljete kot sveto resnico. Pa je dale? od tega. Stanje na na?ih cestah dokazuje to. Pa va?a nezrela teorija tudi.

Na splo?nih forumih, kjer je debata o bolj ?ivljenskih zadevah, ni toliko somi?ljenikov kot vas je tukaj. Na splo?nih forumih se zavedajo, da ?ivljenje ni samo avto, gas, dirka in kr?enje predpisov. Na splo?nih forumih celo vedo, da se na cesti umira zaradi neumnosti in divjanja. In to ve, ?eprav vi ne priznate, tudi dr?ava, ?lender, policija itd...To je to dragi YavarYe X6V6.

Vi ste zaradi obsedenosti in pogledu do avtomobilov, slepi do krutega sveta, za realnost in resnico, zato bi radi na?li krivca za svojo slepost drugje. Ampak krivec ste vi, oziroma eden iz med njih.

Pa ne jemat tega odgovora preve? osebno, ker sem odgovoril vsem.

Pa prej?nji moj post sem malo dopolnil, pa si ga ?e enkrat pre?itaj ?e ho?e?.

@KAALman, pa menda ja ne bo? ?e ti delal bedaka iz sebe? Govori? prav to, na kar sem izrecno opozoril.

Opozoril sem pprav na to, ?e? da ne boste zdaj za?eli pisat, kakor da mogo?e pijance in pijanost zaghovarjam. Ejejej, pa si glih ti spet tak?no zinu...

Napisano

Ampak krivec ste vi, oziroma eden iz med njih.

si se kdaj zamislil nad sabo, ko tako obto?uje? vse ostale ?

pa nisem vzel odgovora osebno, ampak sem se zavzel za tiste, ki nismo tvoja skupina, in ki ne i??emo vedno v drugem krivca, pri tebi pa smo avtomatsko vsi, ki smo na avtomobilisti?nem forumu, krivi za neprilagojeno hitrost....

dobivam ob?utek, da si tudi ti eden tistih ki je poln samozavesti in vedno prepri?an samo v svoj prav...

hvala, da si pri?el na na? forum, in nas proba? spreobrnit...

LP KAALman

Napisano

Na tak?no vpra?anje kot si ga ti spet zastavu, ?e? naj povem kolko procentov zna?a prilagojena hitrost, sem ?e Boss-u odgovoril. Kot ka?e tud ti ne prebere? vsega ampak samo tisto kar ti pa?e.

In spra?uje?, ?e sem isto vpra?anje pripravljen zastavit na avtomobilizem. com? Sem, brez skrbi, se nikogar ne bojim, ker vem, da govorim 100% prav, ampak po?teno povedano, se mi ne da ?e enkrat od za?etka preganjat s podobnimi kanoni kot ste tukaj.

Saj sem tukaj ?e povedal. V VSEH avtomobilisti?nih forumih so uglavnem prisotni samo taki, ki se napihujejo z avtom, ki radi svoj avto pritisnejo, dirkajo, divjajo in pogosto kr?ijo prometne predpise. To je njihova (in tudi va?a) skupna lastnost, ki vas zdru?uje v tak?ne in podobne forume. Zdru?ujete pa se tudi zato, da se po?utite ?e bolj mo?ne. In pol te va?e enake lastnosti in enake grehe jemljete kot sveto resnico. Pa je dale? od tega. Stanje na na?ih cestah dokazuje to. Pa va?a nezrela teorija tudi.

Na splo?nih forumih, kjer je debata o bolj ?ivljenskih zadevah, ni toliko somi?ljenikov kot vas je tukaj. Na splo?nih forumih se zavedajo, da ?ivljenje ni samo avto, gas, dirka in kr?enje predpisov. Na splo?nih forumih celo vedo, da se na cesti umira zaradi neumnosti in divjanja. In to ve, ?eprav vi ne priznate, tudi dr?ava, ?lender, policija itd...To je to dragi YavarYe X6V6.

Vi ste zaradi obsedenosti in pogledu do avtomobilov, slepi do krutega sveta, za realnost in resnico, zato bi radi na?li krivca za svojo slepost drugje. Ampak krivec ste vi, oziroma eden iz med njih.

@KAALman, pa menda ja ne bo? ?e ti delal bedaka iz sebe? Govori? prav to, na kar sem izrecno opozoril.

Opozoril sem pprav na to, ?e? da ne boste zdaj za?eli pisat, kakor da mogo?e pijance in pijanost zaghovarjam. Ejejej, pa si glih ti spet tak?no zinu...

Ja ni?,?e te ne veseli pogovor o avtih se lahko vklju?i? v kak forum,kjer se pogovarjajo o barbikah

ali winxicah.Tam se bodo valjda vse(i) strinjale(i) o tvojih modrostih in razsvetljnstvih.

Aja,tudi za barbike obstajajo avtomobil?ki...pa smo spet tam. :whatever::D

Napisano

pa ?e si ?e na to izrecno opozoril, potem pa ja ne rabi? takih bedarij sploh pisat...

tale naveza stavkov ne gre nikakor skupaj, pa ?e se ti na glavo postavi?:

Ja in pijance je treba tud urihtat, da ne boste spet rekli da jih zagovarjam. Ampak norci so najhuj?i. In to je ?alostno. Celo pijanci vozijo pametneje kot norci.

saj je naveza alkohol-hitrost v ve?ini primerov kot rit-srajca!

jaz mam tako mo?na ?ustva proti alkoholu na cesti, kot jih ima? ti proti hitrosti... pika !

LP KAALman

Napisano

si se kdaj zamislil nad sabo, ko tako obto?uje? vse ostale ?

pa nisem vzel odgovora osebno, ampak sem se zavzel za tiste, ki nismo tvoja skupina, in ki ne i??emo vedno v drugem krivca, pri tebi pa smo avtomatsko vsi, ki smo na avtomobilisti?nem forumu, krivi za neprilagojeno hitrost....

dobivam ob?utek, da si tudi ti eden tistih ki je poln samozavesti in vedno prepri?an samo v svoj prav...

hvala, da si pri?el na na? forum, in nas proba? spreobrnit...

Ja, jaz sem se zamislil nad sabo in tudi priznal svojo napako, ki sem jo pred davnimi leti naredu. Zato sem vpra?al tudi vas, ?e se morda kaj zamislite, ?e ?e ne druga?, vsaj takrat ko vidite nesre?o.

Ampak vi ste problem. Vi se ne zamislite nad sabo in vi ste tisti, ki obto?ujete druge; mene, dr?avo, statistiko, ?lendra, policijo itd...kar berite kar pi?ete, pa boste vidli, kdo se nad sabo ne zamisli in kdo koga obto?uje.

Napisano

Lej g.Lojz zastavil sem vam nata?no vpra?anje in prosim za natan?en odgovor, je to tako te?ko ?

Pa odgovora nisem dobil, ?e enkrat prosim zanj in v treh kratkih vrsticah in prosim brez izmikanja in ?aljenja in bul?itenja.

1.

2.

3.

HVALA ! :vesel:

Napisano

Ja ni?,?e te ne veseli pogovor o avtih se lahko vklju?i? v kak forum,kjer se pogovarjajo o barbikah

ali winxicah.Tam se bodo valjda vse(i) strinjale(i) o tvojih modrostih in razsvetljnstvih.

Aja,tudi za barbike obstajajo avtomobil?ki...pa smo spet tam. :whatever::D

A ho?e? povedat da jaz nimam pravice bit na takih forumih, kjer se pogovarjajo o avtomobilih, prometu itd...? Ve? fant, avto postane v rokah nezrele?ev, smrtonosno oro?je. In to mi daje pravico, da se proti ubijanju borim. In taki potencialni morilci se po navadi najve? zbirajo na avtomobilisti?nih forumih, ne pri barbikah.

Lej g.Lojz zastavil sem vam nata?no vpra?anje in prosim za natan?en odgovor, je to tako te?ko ?

Pa odgovora nisem dobil, ?e enkrat prosim zanj in v treh kratkih vrsticah in prosim brez izmikanja in ?aljenja in bul?itenja.

1.

2.

3.

HVALA ! :vesel:

Saj sem ti dal to?no konkreten odgovor na tvoje konkretno vpra?anje. kaj bi ?e rad?
Napisano

A ho?e? povedat da jaz nimam pravice bit na takih forumih, kjer se pogovarjajo o avtomobilih, prometu itd...? Ve? fant, avto postane v rokah nezrele?ev, smrtonosno oro?je. In to mi daje pravico, da se proti ubijanju borim. In taki potencialni morilci se po navadi najve? zbirajo na avtomobilisti?nih forumih, ne pri barbikah.

Saj sem ti dal to?no konkreten odgovor na tvoje konkretno vpra?anje. kaj bi ?e rad?

ni re?eno,ni re?eno.Ponavadi se zbirajo v kak?ni betuli in so zelo glasni. ;)

Napisano

Kratke odgovore ker nisem tolk pameten da bi iz VA?EGA odgovora razbral. :blush:

O?itno ?e nisem dost str. :ne vem:

Napisano

Lojz tis debil.

:hohoho::dudek:

Alo Simon ne tako naglas, da ne bo kakih sankcij, ker samo g.Lojz lahko ?ali in to on zna skupinsko. :hudicek:

Napisano

Oprostite mi vsi skupaj. Ko sem prebral debilizme, ki jih pi?e uporabnik g. Lojz se mi je samo stemnilo pred o?mi in se pravzaprav ne spomnim to?no kaj se je potem dogajalo. :blush: Zdaj sem se zbral in bom razlo?il zakaj sem podzavetno napisal, da je spo?tovani gospod uporabnik Lojz debil.

-Ker mu je Yavarye dal iziv naj na najve?jem forumu kjer se zbirajo samo tak?ni divjaki kot smo jaz, Yavarye (in v bistvu vsi na forumu, ki so kdajkoli kaj napisali v temo "Kon?ne hitrosti va?ih Mazdic".) za?ne z isto temo pa je napisal, da si upa, dokazal pa ni. To se meni zdi ?e slab?e kot otro?je. :dudek:

-Ker mu je Yavarye napisal vpra?anja z zelo enostavnimi odgovori v obliki odgovorov ali a ali b in gospod Lojz ni sposoben odgovoriti. To je dokaz za zelo nizko stopnji razvoja. :blink:

-Ker vsi razumemo kaj pi?e uporabnik Boss, edino gospod Lojz ne dojame oziroma se tola?i, da vsi dr?imo skupaj edino on je razsvetljen. Kot bi poslu?al otroka.

-Ker o?itno meni, da so pijanci in prehitri vozniki isti kalibri. Naj dam nami?ljen primer. Prehiter voznik bo ?el 110 v nek ovinek kjer je omejitev pa? 90km/h in zvozil. Pijan voznik (magar samo z dvema piroma v riti) bo imel pri isti hitrosti slab?e reflekse in bo te?e zvozil, ?e sploh bi. Kot drugo so pa ?e napisali, da je marsikater pijan voznik ?e pogumnej?i in bi ?el tudi 120km/h. To, da pod vplivom alkohola ?lovek dela neumnosti lahko doka?em z kar dosti primeri ampak dvomim, da ima smisel. :blink:

?e enostaven odgovor. Ja me spametuje ampak bolj iz stali??a, da vidim kak?ne napake te lahko stanejo nesre?e, ?ivljenja.

Napisano

Simon, ti si diplomat (Lojz tis debil)! :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ne, poanta vsega je moje vpra?anje; ali se ob pogledu na nesre?o kaj zamislite in potem morda sami pri sebi obljubite, da boste vozili previdneje in pametnej?e. Poanta te debate je bla trkanje na va?o vest, ni? druzga. To je vsa poanta te debate, vi, z Bosom na ?elu pa okoli?ite in se izgovarjate, ?e? da je statistika napa?na. Kot da ima statistika sploh kaj veze z va?o obljubo do sebe, va?o previdnostjo, in vestjo. Boss bi najraje vse integrale ven znesu, samo da bi nekako izra?unal, da brzina sploh ni problem zarad katerga ljudje po cesti umirajo.

In ne Boss. Pijanci niso avtomati?no pri?teti k neprilagojeni hitrosti. Pijanci se porazdelijo na VSE vzroke nesre?, ker nikjer ne pi?e, da vsak pijanec podi in vozi z neprilagojeno hitrostjo. Veliko pijancov vozi celo prepo?asi. Ve?, nek pijanec povzro?i nesre?o tako, da vozi prehitro, nek pijanec povzro?i nesre?o tako, da vozi v napa?no smer in stran vo?nje, nek pijanec povzro?i nesre?o tako da ne upo?teva prednosti, nek pijanec naredi nesre?o tako da nepravilno prehiteva, pijanec naredi nesre?o tako da neustrezno premika vozilo, pijanec naredi nesre?o zaradi premajhne varnostne razdalje itd...itd...itd...

In ?e te pijance porazdelimo na vse dejavnike nesre?, ali pa jih vodimo posebej, bo spet na prvem mestu ostala NEPRILAGOJENA HITROST, pa ?e se ti na glavo postavi? in ?e dva dni skupajj ra?una?.

Ve? Boss, mogo?e bi blo dovolj, da bi ti samo o?i odprl in pogledal po cesti, ?e kdo mogo?e vozi hitro, prehitro in ?ez omejitev. Celo na tem forumu se vsi po vrsti hvalite kolk va?e Mazde letijo.

Ve? Boss, ti te tvoje pravljice otrokom prodajaj.

Pa stari ti si pa res nor, al se pa dela? norega... upam, da velja drugi del stavka. Dej bodi tolk dobra du?ca pa poglej moje izra?une in bo? videl da sem VSEM ja ?isto VSEM razlogom za nesre?o od?tel enak procent in to velja tako za hitrost, kot za prehitevanje, kot za napa?no stran in smer vo?nje.

Pa ne me imet za debila, da bi sam sebe takole ?el poni?at (na tak na?in kot ti insinuira?) pa manipulirat druge ?e posebej ker se taka manipulacija takoj lahko preveri. Manipulira? pa ti Lojz in to manipulira? resni?no ves ?as in ?e ne najde? argumenta naredi? protinapad v neki ?ist drugi stvari, da se le izogne? konkretnemu odgovoru.

S takimi ljudmi kot si ti je te?ko inteligentno komunicirat ?e posebej ker si tako samov?e?en, da bi bilo zate osebno najve?ja katastrofa, da mogo?e pa le prizna?, da se kdaj pa kdaj zmoti?. Veliki ljudje znajo to priznat majhni se pa pa? obna?ajo tako kot se ve?ino obna?a? ti.

Tole ni bilo mi?ljeno kot ?alitev ampak ti posku?am dopovedat, da ?e vsi razmi?ljajo druga?e kot ti, da je vseeno velika verjetnost, da nima? prav to?no ti in ne vsi ostali.

Ne zastopi narobe, da nima? ni? prav, sigurno ima? dolo?ene stvari prav in seveda se strinjamo, da neprilagojena hitrost in divjanje je problem. Ampak nikakor pa ni tak?en problem, da bo? vse re?il samo s tem, da bo? trkal na vest ljudem naj vozijo po?asneje na vse ostale smrtonosne prekr?ke pa se skoraj ne bo? obregnil oz. jim celo uspe? na nek luciden na?in celo zmanj?ati nivo nevarnosti. ?zmeden?

Ti si zdaj ugotovil, da vsi tukaj smo norci in divjaki (to si ti napisal ne jaz), ?e gre? v?asih na cesti izven naselja, ki to dovoljuje malo hitreje od tistega kar pi?e na znaku. Govorim o prekora?itvah ranga 10-15%. Resno me zanima, ?e ti pri vsakem znaku, ki sred ni?esar opozarja na zmanj?anje hitrosti vedno in zmeraj zmanj?a? hitrost to?no na vrednost na znaku?

Pa ?e nekaj in sicer ?e misli?, da ljudje se zdru?ujemo na takih forumih samo zato, ker imamo radi avtomobile in smo posledi?no neprilagojeni divjaki saj potem te avtomobile gonimo po cestah potem je to enako mo?na izjava, kot ?e bi rekel, da vsak, ki samo pogleda otroka je avtomati?no pedofil.

33112_1.png

Napisano

ok, dost je deljenja "debilov"

in to velja za VSE!

ne more? kar tako nekoga ocenit, da je debil, ?e se ne strinja s tabo... ;)

opozorilo pred vikend paketom v Banovcih velja naslednjim:

- Lojz ( zaradi neobjektivnosti in ?aljenja)

- Symon (zaradi ?aljenja drugih uporabnikov)

- JozaGulikoza (zaradi povzemanja ?aljenja drugih uporabnikov)

- Boss (ker je otro?ji, zaradi ?aljenja drugih uporabnikov)

- Yavar (zaradi ?aljenja drugih uporabnikov)

danes je ?e vro?e, jutri bodo ohladitve, ohladimo se skupaj ;)

LP KAALman

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.