Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od sportman333 · Napisano
s tem dejansko "pobarvaš" usnje? (in pred tem odstraniš/ščistiš volan?).....zanimivo bo videti obstojnost.... -
Trošarine so že 14 dni prej dali na EU minimum, 33 centov, če se ne motim. Tako da prostora ni bilo več, a niso celo CO2 dajatev začasno umaknili? Itak bomo vse te predvolilne bombončke plačali na drug način.
-
Od Freedom988 · Napisano
Lep pozdrav vsem skupaj, evo mene s prvim vprašanjem. Danes sem malo šla skozi priročnik avta, in sicer sem se ustavila pri gumah in tlaku v njih. V njem piše, da je za mojo dimenzijo gum in št. potnikov do 3 (parkrat na leto vozim v avtu 3 max 4 ljudi) priporočen tlak 2.5 bara. Moja Mazda app mi kaže, da pa so moje gume napumpane na 2.9 bara. Po moji kmečki pameti bi torej bilo dobro spustit zrak ven za 0.4 bara. Kako nevarno je, da se vozim s tako napolnjenimi gumami in vprašanje je tudi, zakaj so gume tako mocno nampumpane v novem avtu ze, ko ga prejemes v roke s strani avtohiše? Kaj mi vi priporočate? Moje dimenzije gum so 215/55/r18. Iskrena hvala že vnaprej za odgovore. :-) -
V to ne verjamem popolnoma ker te ful skrbi za njih, da ne bojo revčki propadli oziroma imeli manjše dobičke. 😜 OK, mal v hecu... men je bilo vedno zanimivo, da končna cifra podražitve je bila objavljena v ponedeljek dopoldne, ko so še imeli sejo in so se odločal a bodo posegali v trošarine. Dvomim, da so se sestajali v nedeljo. Pa sej konec koncev to sploh ni tolk pomembno, ker že tako ali tako so jih ribal, ker so že sredi tedna razlagali, da bo šlo za precej visoko podražitev. In očitek je bil, da so s tem povzročili paniko. Kakšna bi šele bila, če bi to povedali šele v ponedeljek. Tudi če bi v petek to povedali bi bil v soboto in nedeljo stampedo na pumpe. Že tko je bil kaos v državi, ker nekdo ni vozil goriva na pumpe, kaj bi šele bilo, če bi folk pred vikendom zvedel kolk bo šlo dejansko gor. Čudi me samo to, da še WC papirja niso kupoval zraven.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.