Skoči na vsebino

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

dobro da je naletel na pločnik najprej, in hvala bogu da ni bilo kakega čakajočega pešča na semaforju...očitno moraš biti na drogi :) da ti pri takem trku ni nič in potem še odšprintaš iz avta....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• dobro da je naletel na pločnik najprej, in hvala bogu da ni bilo kakega čakajočega pešča na semaforju...očitno moraš biti na drogi da ti pri takem trku ni nič in potem še odšprintaš iz avta....
    • Ajde saj vsak avto kdaj zaškripa. Niti ne pričakujem da bo vse tiho.  Raztezanje in krčenje materialov ob spremembah temperature...    Ampak da pa že pri 5000 na več mestih vse škripa....  Pa da je fix za mm ali dva odpiranje okna da neha ropotat in škripat tapeta vrat...    Pa da lahko potiskaš določene plastike proti karoseriji, plehu.... Ja ni višek kvalitete in bi vsakemu živce načenjalo.    Edit:   Koliko naj gume 215/60 R16 pumpam? Sedaj imam na 2.7-2.8 pa je kar trd... 
    • Auč. Tole bočno v voznika. Kakšen manjši avto ali pa 20 let nazaj bi bila to skoraj sigurno smrt.
    • Ma naj se on pelje 110 če hoče, mene bolj zanima kok km bi pa naredil če bi se vozil 140 km/h? Predvidevam, da manj kot 200. Zdej pa pejt na 3200 km dolgo pot, pa sej si skoz priklopljen.
    • Na Alfi mi je počil nosilec armaturke in se je kotalil po njej sem in tja.   Počen del smo ven polovili. Samo ni bila več fix. Izredno moteče je bilo, ko je na luknji (seveda doplačano športno podvozje in nizkopresečne gume) in v tišini glasbe (ja EDM ima tudi tišje izseke ...) ali pa med govorjenjem spikerjev amaturka spokala. Teh tihih pritajenih par krck, je bilo dovolj, da sem bil nervozen.   Tak da ga razumem čisto.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.