Enako. Vse je res odvisno od staršev in vzgoje. Otroci, ki so prepuščeni ali cesti ali računalnikom cele dneve, bodo v najboljšem primeru na drogi ali bodo postali računalniški friki (beri vase zaprti čudaki).
In v obeh primerih imaš problem. Tega je dan danes vedno več.
Včeraj saniral še eno šalabajzerstvo. Odločil sem se zamenjati še nosilec motorja pri menjalniku. Ko sem odvijal vijak sem veden da nekaj ni ok... Imel sem prav. Več kot polovica navoja na vmesnem ALU nosilcu je bila pobrana, med utori vijaka pa zaprešani opilki. Pištola in gasa bi rekel.
V Zagrebu na avtoodpadu Jazbina (preko 100 Mazd ima, 5tka malo manj popularna) sem dobil ALU nosilec (v BTCju je cena 205 EUR z DDV) in še nekaj drugih delov, ki so jih mojstri izgubili ob servisiranju avtomobila (dejansko je bila servisirana na uradnih vse do 200k km, zaskrbljujoče bi rekel). Vijak pa sem spedenal, da je šel lepo v novi nosilec.
Precej noro.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.