TBA Napisano 19. avgust Prijavi Napisano 19. avgust pred 13 urami je etcho napisal: Lepa. 👍 prid v naše konce pa te pelem. V koči majo tud kej dobrga za pojest sam je pametno naročit tole je pa današnja popoldanska null 4 Citiraj
Tilen5 Napisano 19. avgust Prijavi Napisano 19. avgust jaz en recovery ride, al kako bi rekli, ki to ni bil XD. Šel sem pa samo zato, da si usput kolo operem. Moram naslednjič ročko malo zarotirat, da bo kolo bolj naravnost. 4 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Tilen5 Napisano 20. avgust Prijavi Napisano 20. avgust (urejeno) Copati in šiptar štumfe Popravljeno 20. avgust od Tilen5 2 2 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Alex Napisano 20. avgust Prijavi Napisano 20. avgust pred 28 minutami je Tilen5 napisal: Copati in špitar štumfe Lepe nogavičke. Take imel bi tudi Michael Jackson. 😊 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 20. avgust Prijavi Napisano 20. avgust pred 1 uro je Alex napisal: Lepe nogavičke. Take imel bi tudi Michael Jackson. 😊 Hvala. Take prodajajo v KP. Nevem kaj zana moda 😅 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Alex Napisano 20. avgust Prijavi Napisano 20. avgust pred 22 minutami je Tilen5 napisal: Hvala. Take prodajajo v KP. Nevem kaj zana moda 😅 Ja, v A2U trgovini vedno poskrbijo, da si tip top. 2 Citiraj
jures Napisano 20. avgust Prijavi Napisano 20. avgust Vceraj je padel se kanjon Cayolle in Col Cayolle 2326m (start iz kampa 1100m) 58km v obe smeri Danes je pa padlo 850km do doma, vremena je za ta teden konec. 4 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tilen5 Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust Hmal umru,..nikol ne lawfam in v burji tečt je ful smotano 4 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
jures Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust pred 14 urami je Tilen5 napisal: Hmal umru,..nikol ne lawfam in v burji tečt je ful smotano Rad se maš Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Bini Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust pred 15 urami je Tilen5 napisal: Hmal umru,..nikol ne lawfam in v burji tečt je ful smotano Če z avti delaš tako ni čudno, da riknejo... 🥴 Citiraj
Tilen5 Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust (urejeno) pred 15 minutami je Bini napisal: Če z avti delaš tako ni čudno, da riknejo... 🥴 "Brezveznih komentarjev ne rabiš pisat... 🥴" - Bini avgust 2025 To si lahko prebereš, kar si včeraj napisal. Sej vem da upokojenci se glih ne zastopite na tek. Vam je hoja z palčko bolj priljubljena disciplica. Popravljeno 24. avgust od Tilen5 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Bini Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust pred 3 urami je Tilen5 napisal: "Brezveznih komentarjev ne rabiš pisat... 🥴" - Bini avgust 2025 To si lahko prebereš, kar si včeraj napisal. Sej vem da upokojenci se glih ne zastopite na tek. Vam je hoja z palčko bolj priljubljena disciplica. Še nisem penzioner, lahko se pa pomeriva v kakem teku brez burje.... 😁 Citiraj
Tilen5 Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust pred 8 minutami je Bini napisal: Še nisem penzioner, lahko se pa pomeriva v kakem teku brez burje.... 😁 Nedelja od 7:00. Ljubljana do Trsta. Start vič. 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Bini Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust pred 2 minutama je Tilen5 napisal: Nedelja od 7:00. Ljubljana do Trsta. Start vič. Sem za ampak od Lj. do Lendave... 🤗 1 Citiraj
Z M A J Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust Pozdrav iz domačega fitness-a, za "ohlajanje" pa ne poganjalca in direktno proti Črnivcu (vzpon v dobrih 7ih km za krepkih 500 višincev), seveda brez uporabe JE KrHko. 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust Kako mi manjka kolesarjenje. 😕 Moj gleženj po padcu (po srečanju z črnico) še vedno ni v redu. Ta vikend pa zagotovo gremo, ne glede na vse. 😊 3 1 Citiraj
Z M A J Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust pred 15 minutami je Alex napisal: Kako mi manjka kolesarjenje. 😕 Moj gleženj po padcu (po srečanju z črnico) še vedno ni v redu. Ta vikend pa zagotovo gremo, ne glede na vse. 😊 A kača ti je prečkala cesto in posledica je padec, če sem pravilno razumel? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust pred 17 minutami je Alex napisal: Ta vikend pa zagotovo gremo, ne glede na vse. Tega vikenda je že skoraj konec Verjetno naslednjega al si že vse dneve zamešal od kar si penzionist? 😜 A gleženj je bil zvit al kej druzga? Ker če te še boli bi osebno še malo pustil al pa kako lahkotno kolesarjenje po ravnini. Citiraj
Alex Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust pred 2 urama je Z M A J napisal: A kača ti je prečkala cesto in posledica je padec, če sem pravilno razumel? Ja. Če ti črnica prekriža pot je enako v, kot, da ti črna mačka prekriža pot. Črnica je - črne barve. 😊 1 Citiraj
Alex Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust pred 2 urama je Boss napisal: Tega vikenda je že skoraj konec Verjetno naslednjega al si že vse dneve zamešal od kar si penzionist? 😜 A gleženj je bil zvit al kej druzga? Ker če te še boli bi osebno še malo pustil al pa kako lahkotno kolesarjenje po ravnini. Jaz rečem "ta vikend", ko je trenutni skoraj mimo in mislim na naslednjega, ja. 😊 Drugače je gleženj v redu, edino, ko več hodim, malo zopet zateče. Do drugega vikenda bo v redu. Da lahko gremo zopet eno adrenalinsko furo. Problem je bil, ker je bilo vse presuho in drseče. Sedaj je precej deževalo in bodo proge super. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust pred 3 urami je Alex napisal: Ja. Če ti črnica prekriža pot je enako v, kot, da ti črna mačka prekriža pot. Črnica je - črne barve. 😊 Za črno mačko vem da moraš 3x pjunit preko leve rame. Ne vem če je za črnico isto. Mal se pozanimaj kam in kolikokrat pluneš v primeru črnice pa da že zrihtaš gleženj. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust pred 2 minutama je Mraušk Mčk napisal: Mal se pozanimaj kam in kolikokrat pluneš V bistvu je najbolje, da ji pljuneš direkt v oči. 2 Citiraj
Alex Napisano 25. avgust Prijavi Napisano 25. avgust pred 6 urami je Boss napisal: V bistvu je najbolje, da ji pljuneš direkt v oči. To bi pa prepustil kar tebi. 😊 1 Citiraj
Bini Napisano 25. avgust Prijavi Napisano 25. avgust Če tole šteje k rekreaciji potem sem bil na stolpu v Rog. Slatini, lep sprehod mimo smučišča. Lep sprehod na nedeljo z vnuki... 🤗😉 Srečal znano M6.... 😊😉 6 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.