Skoči na vsebino

Mazda 3 G165

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kar se Kr?i?nika, doslej zanje ?e nisem zasledil slabega mnenja, tako da ...  :prstgor:

Kako da nisi. Aha, ima? me na ignor listi. Bom tud jaz tebe dal.  :jezicek:

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Aja, lahko da sem kaj spregledal, se pardoniram.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Po mojih Izku?njah BTC poskrbi lepo za svoje stare stranke, za pri?leke pa zna biti isto drago kot drugje. Sestri?ni so po Ferku in BTC komaj v MS odpravili napako, vse ostalo so pa zakasirali tudi po normalnih cenah, ne tako kot v MB in pri BTC.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Ali bo potem deloval tudi sistem prepoznave znakov (ker pise, da deluje skupaj samo z navigacijo)? Imel bom revolution opremo.

Da...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Pa zakaj ? Kupujes avto za 15-20k ? bos pa ja dal se tistih 500e za navigacijo. Pa ce slucajno nebos imel park senzorjev daj se tistih 900e + 200 za delo, da jih bos imel ;).

Malo sarkazma brez zamere :P

Napisano (urejeno)

-----------------------------------

Popravljeno od fico182
Napisano

Ena od mo?nosti je tudi pri nakupu se obrnit na g. Davida Petrov?i?a (mo? moje nekdanje sodelavke), mislim da je pri Interclass Mazdi in sem zanj sli?al ?e precej pohval. Probaj! :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ne morem verjet, da lahko odrasli ljudje iz enega normalnega vpra?anja naredite take off topice. Pa? ljudje smo si razli?ni in imamo razli?ne poglede na stvari in razli?ne ?elje. ?e ho?e biti zraven, ko se dela servis, zakaj ne bi bil? ?e mehanika to moti, mu bo povedal. Tudi sam sem serviser (sicer ?ist za druge zadeve) in me ne moti, ?e je stranka zraven. V?asih je celo fajn, da mu razlo?im , zakaj je kaka stvar fu? oz gre proti koncu. Mene malce moti, da pridem iskat avto in mi re?ejo, ja smo na?li ?e to in ono in mi zamenjajo ne da bi me prej vpra?ali oz povedali za dodaten stro?ek. (pred leti, reden servis za civica me je na koncu pri?el pri Seli?u 500?  :blink:  :blink: ).

Nazaj na temo. Tast je vozil prvo generacijo mazde 6 h Kr?i?niku, pa razen visoke cene ni imel nobenih pripomb (za mazdo6 1.8 bencin , je dal za reden servis ve? kot jaz za novej?i model, 2.0 bencin v BTC-ju). Tko,da se probi prej zmenit za ceno olja oz da ti pove okvirno ceno servisa.

Napisano

Ne morem verjet, da lahko odrasli ljudje iz enega normalnega vpra?anja naredite take off topice. Pa? ljudje smo si razli?ni in imamo razli?ne poglede na stvari in razli?ne ?elje. ?e ho?e biti zraven, ko se dela servis, zakaj ne bi bil? ?e mehanika to moti, mu bo povedal. Tudi sam sem serviser (sicer ?ist za druge zadeve) in me ne moti, ?e je stranka zraven. V?asih je celo fajn, da mu razlo?im , zakaj je kaka stvar fu? oz gre proti koncu. Mene malce moti, da pridem iskat avto in mi re?ejo, ja smo na?li ?e to in ono in mi zamenjajo ne da bi me prej vpra?ali oz povedali za dodaten stro?ek. (pred leti, reden servis za civica me je na koncu pri?el pri Seli?u 500?  :blink:  :blink: ).

Nazaj na temo. Tast je vozil prvo generacijo mazde 6 h Kr?i?niku, pa razen visoke cene ni imel nobenih pripomb (za mazdo6 1.8 bencin , je dal za reden servis ve? kot jaz za novej?i model, 2.0 bencin v BTC-ju). Tko,da se probi prej zmenit za ceno olja oz da ti pove okvirno ceno servisa.

Hvala za normalen post, se popolnoma strinjam z napisanim.

LP

Napisano (urejeno)

--------------------------------------------------------

Popravljeno od fico182
Napisano

lp

Thomas

image.png

Napisano

Kaj pa vem, z 18 col je 3ka res izjemno lepa. 16 so definitivno premajhne, 17 za silo. ?e te skrbi, da bo avto neudoben, je skrb odve?. Jaz sem na svoji 6ki 17 takoj menjal za 19, vo?nja je res malce tr?a, a dale? od neudobne. Ob?utek na volanu pa precej bolj neposreden, avto pa izgleda petkrat lep?i. Da bi bile gume glasnej?e, nisem opazil. Ima pa vsaj 6ka slabon zvo?no izolacijo (koloteki), morda je pri 3 tudi to krivo.

Verjetno sicer lahko zanje dobi? cca. 800 EUR... +-

Edit: ?e malce sem dopolnil

Napisano (urejeno)

-------------------------------------------

Popravljeno od fico182
Napisano

a lahko vpra?am ?e je avto 4x4? ena taka se je ponujala tu.

Tisto je sestica in ima 19" platisca... jo je ravno polinkal Alex v drugi temi :)

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13270817&display=Mazda%20Mazda6%20Karavan%20CD150%20AWD%20NAKAMA

On kupuje trojko, ce se prav spomnim ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Jst sem bil vedno zadovoljen z servisom v BTCju. Si pa ne predstavlam, da bi k meni v lekarno prinesel recept za zme?at mazilo in zahteval, da bi bil zraven med izdelavo. Pomojm bi te kr po zdravju vpra?al

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• povej več, a si že imel tak projekt pa te je zdaj sesulo in ti je zdaj žal? se mi zdi, da nekaj veš 
    • Ja, jurja na kvadrat bo kar pravilna ocena po moje. Kot so drugi že rekli tule. Jaz sem tudi šel dograjevati hišo iz leta 85 in je zdaj dvostanovanjski objekt na lokaciji, ki jo danes ne dobiš kar tako samoumevno - bližina Celja, avtocesta 5 min stran, vse stvari na dosegu roke, otroci lahko (že) sami hodijo po dejavnostih. Ne govorim o neki Ljubljani, pa vseeno, saj vemo kako je z bajtami in cenami danes. Več faktorjev špila tu.   Zgodba je tudi drugačna kot včasih. Danes je glavno da se zapufajo ljudje in da je čez eno leto fertik. Včasih se je pa lepo 10 let delalo in se je počasi naredilo. Malo smo to tudi pozabili. Res je pa, da danes pri vsej izbiri in dopaminskih šusih od drugje je težko glavo v stvar spraviti.   Sam sem si dal kar zalogaj. Začetni objekt velikost cca. 300 m2 neto sem dozidal in ga spremenil v dvojček 220 m2 + 170 m2 skoraj brez kreditov in z veliko lastnega dela in predvsem načrtovanja s tem, da sem v objektu skozi živel. Se pa lahko v prihodnosti lastništva urejajo posebej če je treba.   O mojem porabljenem času za ta projekt zadnjih 10 let pa raje ne bi govoril. Poleti 2022 in potem še celo 2023 sem bil čisto sesut, pa še iz projektov v firmi se nisem videl. Sem pa tehnik po duši in imam OCD s prefekcionizom, tako da vemo kako potem to gre. 🤪
    • Ampak fertik bajto za 120.000. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.