Tilen5 Napisano 14. november, 2020 Prijavi Napisano 14. november, 2020 Moji so naredili to kako leto dve nazaj Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Alex Napisano 14. november, 2020 Prijavi Napisano 14. november, 2020 Pred eno uro je TiEn napisal: Moji so naredili to kako leto dve nazaj Meni so to rešili tudi lani. Citiraj
gregc88 Napisano 22. december, 2020 Prijavi Napisano 22. december, 2020 http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=3&id=19428 lastniki m3 , preverite če mate še vsa 4 kolesa na avtu 1 Citiraj
Boss Napisano 22. december, 2020 Prijavi Napisano 22. december, 2020 To je sam za ameriški trg, kjer imajo kolesa kr s srebrnim duct tapom gor prtrjena, ventilčke pa z vezicami fiksirane. Za amere je to dost dobr. 1 Citiraj
Bini Napisano 22. december, 2020 Prijavi Napisano 22. december, 2020 pred 6 urami je gregc88 napisal: http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=3&id=19428 lastniki m3 , preverite če mate še vsa 4 kolesa na avtu Joj kak stare novice pokaš,takih pri nas ta čas ni bilo uvoženih!😛 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 22. december, 2020 Prijavi Napisano 22. december, 2020 Mora z nečim se bavit če ma vw jajca pri mehaniku pa nima kaj delat 1 4 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Freak Napisano 23. januar, 2021 Prijavi Napisano 23. januar, 2021 Oj, mene pa zanima, kako je sedaj to z vpoklici in tehničnimi pregledi. Imam še en vpoklic za obdelat, pa sem si rekel, da ga bom istočasno z rednim servisom, sam mi sedaj malce striže registracija in servis 😒 Citiraj
NevLado Napisano 31. januar, 2021 Prijavi Napisano 31. januar, 2021 On 1/23/2021 at 6:36 PM, Freak said: Oj, mene pa zanima, kako je sedaj to z vpoklici in tehničnimi pregledi. Imam še en vpoklic za obdelat, pa sem si rekel, da ga bom istočasno z rednim servisom, sam mi sedaj malce striže registracija in servis 😒 Pokliči na uradni servis, oni se odločijo kako težo ima tvoja zadeva. Po moje je redni servis nujna dejavnost, ki jo je potrebno izvesti znotraj garancije, prav tako vpoklic, če kritično vpliva na nekaj na vozilu. Jaz sem bil normalno na servisu btc lj. Citiraj
Freak Napisano 1. februar, 2021 Prijavi Napisano 1. februar, 2021 Avto je letnik 2009, vpoklic je pa za sovoznikov airbag. Sej drgač imam itak v planu zadevo poštimat, sam rad bi istočasno naredil servis in vpoklic, samo mi za kak mesec striže s tehničnim oz registracijo. Citiraj
Scr3am Napisano 1. februar, 2021 Prijavi Napisano 1. februar, 2021 Ja in kaj ima veze tehnicni oz. registracija s servisom in vpoklicom ? Pac nardits tehnici in potem peljes na servis in vpoklic. Ali obratno. Tudi jaz imam ta vpoklic se odprt in ga nebom opravil dokler je avto v mojemu lastnistvu. Citiraj
Jest Napisano 1. februar, 2021 Prijavi Napisano 1. februar, 2021 Pred eno uro je Scr3am napisal: Ja in kaj ima veze tehnicni oz. registracija s servisom in vpoklicom ? Pac nardits tehnici in potem peljes na servis in vpoklic. Ali obratno. Tudi jaz imam ta vpoklic se odprt in ga nebom opravil dokler je avto v mojemu lastnistvu. Verjetno sprasuje zato, ker je lani februarja stopil v veljavo zakon, kjer te lahko na tehnicnem zavrnejo, ce nimas urejenih vpoklicev... Konec izogibanja vpoklicem? WWW.AMZS.SI Kdor se ne bo odzval na obvezni vpoklic vozila, se ne bo smel voziti! 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Scr3am Napisano 1. februar, 2021 Prijavi Napisano 1. februar, 2021 (urejeno) Hmm zanimivo in prvic slisim :). Sem imel julija registracijo in niso nic rekl. Popravljeno 1. februar, 2021 od Scr3am 2 Citiraj
Freak Napisano 19. februar, 2021 Prijavi Napisano 19. februar, 2021 Evo, danes sem naredil tehničnega b.p. Torej vpoklicev ne preverjajo, ali pa preverjajo samo vpoklice, ki so vezani na samo vožnjo(motor, zavore)??? 1 Citiraj
Aless Napisano 19. februar, 2021 Prijavi Napisano 19. februar, 2021 Ni mi pa jasno kako na tehničnem preverijo če je vpoklic bil izveden?? 🤔 Pol bi mogli bit povezani z vsemi znamkami da bi lahko preverili, ali pa bi mogli servisi znamk kjer se je izvedel vpoklic javiti na tehničnega da so to porihtali. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Alex Napisano 19. februar, 2021 Prijavi Napisano 19. februar, 2021 Pred eno uro je Freak napisal: Evo, danes sem naredil tehničnega b.p. Torej vpoklicev ne preverjajo, ali pa preverjajo samo vpoklice, ki so vezani na samo vožnjo(motor, zavore)??? Tudi jaz sem naredil tehnični brez da bi me kdo kaj vprašal o vpoklicih.Najbrž je vse skupaj le na papirju. 1 Citiraj
Scr3am Napisano 19. februar, 2021 Prijavi Napisano 19. februar, 2021 Pa tudi vprašanje, kdaj zaprejo nalog enkrat, ko je vpoklic opravljen. Meni so menjali zadnje amortizerje pri dvižnih vratih (vpoklic) pa sem se čez en mesec oglasil pri drugemu serviserju glede druge zadeve in so mi poleg želeli še ta isti vpoklic narediti. Ko sem jim razložil, da sem to že opravil so rekli, da vrjetno niso zaprli naloga. Citiraj
Freak Napisano 19. februar, 2021 Prijavi Napisano 19. februar, 2021 Sodelovca so tako 3x poklicali zaradi airbagov na hondi 1 Citiraj
scania Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 Upam da niso zmeraj preverli ce se sprozi 😆😆😆😆 2 1 Citiraj
Boss Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 A zato je bil vsakič avto bel od znotri, ko so menjali AB? 🤪 3 Citiraj
scania Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 pred 7 minutami je Boss napisal: A zato je bil vsakič avto bel od znotri, ko so menjali AB? 🤪 Včasih se vidi ko se kakšni ženski sproži in ima cel make up na airbagu. 😆😆😆😆 2 1 Citiraj
Alex Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 pred 6 minutami je scania napisal: Včasih se vidi ko se kakšni ženski sproži in ima cel make up na airbagu. 😆😆😆😆 ....in frizuro natopirano.Ne rabi niti hodit k frizerju. 1 2 Citiraj
Boss Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 pred 33 minutami je scania napisal: Včasih se vidi ko se kakšni ženski sproži in ima cel make up na airbagu. 😆😆😆😆 po domače povedano... cel ksiht ji gor ostane. 2 1 Citiraj
Alex Napisano 20. februar, 2021 Prijavi Napisano 20. februar, 2021 pred 12 minutami je Boss napisal: po domače povedano... cel ksiht ji gor ostane. S široko razprtimi očmi in usti. Nič kaj lepo. 1 1 Citiraj
Deeyan Napisano 15. marec, 2021 Prijavi Napisano 15. marec, 2021 Mogoče kdo ve zakaj je šlo pri tem vpoklicu? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.