Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ja res je, uporabniski vmesnik ni ravno briljantina ampak dela ko pogruntas. Se posebej ko v mydrive das svoje destinacije pol pa samo par klikov pa gas. S tem so tud sinhronizirani na vseh tomtom napravah Tomtom se popolnoma seli na mobilno platformo. Zdaj so pa se terno zadeli, BMW je sel dol z garmina in na novih modelih z integrirano navigacijo je tomtom Jaz tudi placam narocnino. Ampak vem zakaj.
-
Sam sicer Googla ne bi tako dajal v nič, se pa vsekakor strinjam, da je TomTom občutno boljši pri prometnih informacijah in radarjih. Že vrsto let plačujem naročnino zanj, ga redno uporabljam in primerjam in vsekakor priporočam TomTom. Vendar - glede hitrosti dela, iskanj in dodatnih informacij je Google veliko boljši. Če bi kdo rad preizkusil in noče plačati naročnine, naj poskusi vsaj AmiGO. To je brezplačna TomTomova zadeva, v osnovi namenjena predvsem za radarje, ampak ima tudi prometne informacije in osnovno navigacijo. TomTom bi sicer lahko nekaj stvari izboljšal. V zadnjih letih se ni veliko spremenilo. Že dve leti je, kar sem napisal tole objavo na blogu: https://www.kacnje.eu/2023/10/tomtom-go-navigation-the-most-annoying-things.html
-
Oboje! Vemo pa da je v Alexworldu verjetno drugace :). Glede privatnika - ce komu ni vsec moja ponudba / cena se obrneva oba ne samo on :). Moram pa recti, da v 15 letih niti enkrat nisem imel problemov s tem, sem v specificni panogi ampak nikoli cenkanja, vedno plačila v roku. Kdor spoštuje kot uporabnik je tudi dober privatnik - in obratno. Kdor ne spoštuje...je verjetno jezen na celnsvet na večih področjih
-
Govoriš kot privatnik ali uporabnik? Oziroma, ali ste mu pritrdili sami privatniki? 😉
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.