Skoči na vsebino

Cepljenje - Korona in vse ostalo.

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

😁😁😁 delovno......

IMG_20230128_171600~2.jpg

Maska - check

Temperatura- check

Lahko greš delat.👌🏻

Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

😁😁😁 delovno......

IMG_20230128_171600~2.jpg

Nazadnje sem pred tem aparatom stal v porodnišnici:D

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 6 urami je pob napisal:

Maska - check

Temperatura- check

Lahko greš delat.👌🏻

Me zavedaš se,da je to je normala za nekatere....:nevem:

• Všeč 2
  • Žalosten 2
Napisano
dne 29. 1. 2023 ob 0:37 je Bini napisal:

Me zavedaš se,da je to je normala za nekatere....:nevem:

Mi je žal, da je tako. To bo tako ostalo, kot slačenje skoraj do gat preden greš na letalo.

Napisano
pred 1 uro je pob napisal:

Mi je žal, da je tako. To bo tako ostalo, kot slačenje skoraj do gat preden greš na letalo.

Kdo je pa kriv za to,🤔 mene ne moti tako hudo,če zato letim varneje......👍

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
pred 1 uro je pob napisal:

In prav je tako. Kdor bo hotel leteti se bo držal pravil. Drugi pa s čolni, kajaki, kombiji, kot bi rekel dončičev oče. 😉

Napisano

Lepo bi bilo, če bi ujet stric sedaj ratal žvižgač, če je sploh še na tem planetu. 

FB.WATCH

34.271 views, 3.244 likes, 503 loves, 177 comments, 636 shares, Facebook Watch Videos...

Napisano

Še ena undercover, ki so jo dali ven včeraj.

WWW.FACEBOOK.COM

30.329 views, 1.877 likes, 23 loves, 724 comments, 4.394 shares, Facebook Watch Videos from Project Veritas: BREAKING: Pfizer Director Concerned Over Women's Reproductive Health After COVID-19...

• 2 tedna kasneje...
Napisano
dne 3. 3. 2021 ob 22:21 je Boss napisal:

Lepo, da si optimist, ampak virusa ne bomo premagali, ker tudi gripe nismo. To je tip virusa, kjer zmage pač ni in bomo z njim morali živeti, kot stoletja živimo z gripo.

Smešno ne, kako smo nekateri pred dvema letoma tole razlagali pa bili označeni za vse živo in da je bil pridevnik antivakser še med najmilejšimi.

• Všeč 3
  • Haha 1
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano
pred 22 minutami je Boss napisal:

Smešno ne, kako smo nekateri pred dvema letoma tole razlagali pa bili označeni za vse živo in da je bil pridevnik antivakser še med najmilejšimi.

Mah, vi ste razlagali vse živo od tega, da je v cepivu čip do tega, da bodo v roku dveh let vsi cepljeni pomrli. 😄😄

Raje ne bi o tem, Boss. 😉

• Všeč 2
  • Haha 1

Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

True. Da ne rečem, da so zdravniki, ki so to na glas govorili, ostajali brez licenc ali pa z grožnjami po odvzemu. 

Zgleda so sedaj ratali tile tolk samozavestni, da lahko že javno povedo, ker najebal tako noben ne bo. Sicer pa, če bi se sam cepil, bi bil v teh cajtih kar fejst razpičkan.

So pa omenjene nove strategije glede zaupanja v cepiva in če res delajo mutacije v labu in hkrati cepiva, ni 2x za rečt, da samo spustijo ven bolj smrtonosen virus in bomo spet stali v vrstah za pikico. 

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Začuden 1
Napisano
pred 5 urami je Alex napisal:

Mah, vi ste razlagali vse živo od tega, da je v cepivu čip do tega, da bodo v roku dveh let vsi cepljeni pomrli. 😄😄

Raje ne bi o tem, Boss. 😉

Glej, če me obtožuješ potem postrezi z dokazom, da sem to trdil. V nasprotnem pač izpadeš lažnivec. Torej kaj bo? Boš podal dokaze al se boš opravičil, da samo malo bleješ?:whatever:

33112_1.png

Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Glej, če me obtožuješ potem postrezi z dokazom, da sem to trdil. V nasprotnem pač izpadeš lažnivec. Torej kaj bo? Boš podal dokaze al se boš opravičil, da samo malo bleješ?:whatever:

Ne tebe direktno, ampak vse anticepilce na splošno,ki so blejali, kar so jim povedali na FB in podobnih verodostojnih medijh.😉

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Ne tebe direktno, ampak vse anticepilce na splošno,ki so blejali, kar so jim povedali na FB in podobnih verodostojnih medijh.😉

Preveč na splošno govoriš. Če smo na tem, so cepilci želeli nam in našim družinam bridki konec na tak in drugačen način. 

Tako da, pustimo par kretenov na obeh straneh, ker še vseeno upam, da so izjeme. 

Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Ok, naj bo, sam take izjave so vedno problem, ker če zmečeš vse v en lonec dobiš pomije in seveda je potem z lahkoto kazat, kako je to slabo in neokusno. Ampak pomije si sam naredil, ker si vse zmetal v ta lonec. Če sprejmeš, da imajo ljudje drugačna mnenje to ne pomeni, da vsi, ki nimajo enakega mnenja kot ti, so med seboj enaki oziroma z enakim mnenjem. Je pa tak način obravnave odličen za manipuliranje in blatenje ter zaničevanje drugače mislečih. Kar pa niti malo ni kul.

Sicer pa se nam pred očmi odvija razpletanje te zgodbe in kot kaže vsak od glavnih akterjev nekako išče izhod, da bi najprej rešil svojo rit.

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 20 minutami je Boss napisal:

Ok, naj bo, sam take izjave so vedno problem, ker če zmečeš vse v en lonec dobiš pomije in seveda je potem z lahkoto kazat, kako je to slabo in neokusno. Ampak pomije si sam naredil, ker si vse zmetal v ta lonec. Če sprejmeš, da imajo ljudje drugačna mnenje to ne pomeni, da vsi, ki nimajo enakega mnenja kot ti, so med seboj enaki oziroma z enakim mnenjem. Je pa tak način obravnave odličen za manipuliranje in blatenje ter zaničevanje drugače mislečih. Kar pa niti malo ni kul.

Sicer pa se nam pred očmi odvija razpletanje te zgodbe in kot kaže vsak od glavnih akterjev nekako išče izhod, da bi najprej rešil svojo rit.

Ampak po bitki je vedno lahko biti junak, a ni tako?

In nekomu, ki napove na desetine prerokb, se bo kakšna tudi uresničila, že po verjetnosti.

In kaj pomeni moje mnenje (pisarniškega inženirja tehnike) o zdravljenju srčnih zaklopk, o zdravljenju ALS? Sploh kaj pomeni moje mnenje - mnenje laika v primerjavi z mnenji tistih, ki se profesionalno s tem ukvarjajo po več 10 let? :)

Popravljeno od Janez007
Napisano

Janez, imaš prav. Še vedno pa ne pomeni, da ima tak človek vedno prav, ker obstaja zelo velika verjetnost, da tudi on marsikaj ne ve. Vseveda pač ni, zato je kanček dvoma s strani laikov včasih zaželjeno. Sej če pogledaš družinskega zdravnika ali pa tvojega osebnega, ti je lahko hitro jasno kako sistem deluje. Dobro, lahko da so izjeme sem in tja. Hočem rečt, vedno vse prevečkrat se samo zatira simptome, vzroke se pa ne išče, ker ni rentabilno za sistem...

Napisano
pred 20 minutami je Janez007 napisal:

Ampak po bitki je vedno lahko biti junak, a ni tako?

In nekomu, ki napove na desetine prerokb, se bo kakšna tudi uresničila, že po verjetnosti.

In kaj pomeni moje mnenje (pisarniškega inženirja tehnike) o zdravljenju srčnih zaklopk, o zdravljenju ALS? Sploh kaj pomeni moje mnenje - mnenje laika v primerjavi z mnenji tistih, ki se profesionalno s tem ukvarjajo po več 10 let? :)

Lepo povedano. Kaj pa, če bi se obrnilo čisto v drugo smer, in bi necepljeni padali kot muhe. Potem bi zopet bil kdo drugi kriv za njihovo trpljenje. Pač anticepilci niso prevzeli odgovornosti do drugih in tako se bodo obnašali ob vsaki morebitni naslednji pandemiji. Demokracija je v"asih hudič. Tukaj mi je pa hočem ali nočem všeč bivša juga, kjer so vse zbobali skupaj  na kup in vse pocepili. In to najbrž s kakimi ruskimi cepivi, ko živ bog ni vedel, kaj je v njih in ali sploh delujejo. Lepo se vidi tudi demokracijo v tem, da dan danes veliko mladih mamic (FB doktoric) ne da cepiti svojih otrok. Ko pa kak zboli je pa cela štala. 

• Všeč 2
  • Zmeden 1

Napisano

Hja, cela štala. Se mi zdi, da je cela štala tudi če je otrok cepljen, tko da neke blazne razlike pomoje ni. Zdej, če si tok suveren, da ne cepiš otroka, potem imaš najbrž nekaj znanja, da veš da se vročine pri 37 ne zbija ipd...

Jaz imam izkušnje prej v obratni smeri, začenši z zgoraj navedenim primerom, potem mi pa sosed pravi, da se jim zdi čudno, da se otroku recimo vleče nek kašelj ipd če 2 tedna, potem mi pa omeni svečke in ne vem kakšen paracetamol, mi je pa hitro vse jasno :)

Ša največ je pa odvisno od hrane same..Valda, če se bo otrok basal s sladkarijami, prigrizki ipd...je to že kar velik potencial, da bo slej ko prej zbolel...Veliko jih pa mogoče ne da toliko poudarka na hrano, gibanje,..nasploh zdrav razvoj, so ji pa seveda cepili in mislijo, saj je cepljen. Potem pa imaš zgodbe o konstantnih vnetjih v ušesih in še in še. 

Zdravje imamo samo v rokah - ok so izjeme in kakšne genetske predispozicije, čeprav sedaj se v ospredju vedno bolj poudarja epigenetiko. Načeloma je pa itak sam zase odgovoren, da večinoma prisluhne sam sebi, občasno se strinjam tudi zdravnikom, tisti pregovor da si kar ješ, se mi pa vedno bolj zdi kar vmesen :)

• Všeč 2
  • Zmeden 1
  • Hvala 1
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je SpEkTr napisal:

Janez, imaš prav. Še vedno pa ne pomeni, da ima tak človek vedno prav, ker obstaja zelo velika verjetnost, da tudi on marsikaj ne ve. Vseveda pač ni, zato je kanček dvoma s strani laikov včasih zaželjeno. Sej če pogledaš družinskega zdravnika ali pa tvojega osebnega, ti je lahko hitro jasno kako sistem deluje. Dobro, lahko da so izjeme sem in tja. Hočem rečt, vedno vse prevečkrat se samo zatira simptome, vzroke se pa ne išče, ker ni rentabilno za sistem...

Od predmeta filozofija v srednji šoli mi je ostalo tole od Sokrata :) Tisti, ki veliko ve, se vsaj zaveda, kako malo ve. 😃

Popravljeno od Janez007

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Aja...ko boš kupoval čistilno peno,ne pozabi vzeti še slamico!   Jaz kupujem tukaj...ni najceneje,je pa profi roba...pa še blizu mi je.... EMPOR d.o.o. – Hladilni sistemi WWW.EMPOR.SI OGLEJTE SI NAŠ KATALOG IZDELKOV Na katalog NOVI IN AKTUALNI IZDELKI Preberi več POKLIČITE NA: +386 1...  
    • Če smo že pri CX-30 ta teden  
    • Nič posebnega ni-le zamašen odtok je. Da boš razumel-ta čepek na levi strani-to je alternativni priklop za cev odvoda kondenza. enak je na desni strani,kjer je serijsko priključena cev za odvod kondenza. Po vsej verjetnosti je problem del,kjer je cev priklopljena. To spodnjo banjico se da na levi (malce porukaj) sneti (na desni se bo še zmeraj držala za  cev odvoda kondensa (glej slike,ki sem jih že objavljal). Pazi na desni strani,kjer je en "ozek plastični U-profil" speljan z zgornje/zadnje banjice...tukaj se čisto enostavno "sname" in na koncu "dol visi. No in tako dobiš dostop do banjice-ta je 100% umazana...nabrala se je usedlina...mogoče tudi malo plesni ipd...pogosto je rdeče barve...,ki se je,ko ste šli na dopust posušila. Ko ste spet prižgali klimo,se je "napila",odluščila,in ker je bilo več kondenza,jo je počasi odplaknilo proti odprtini odtoka kondenza na desni strani banjice (klima oz banjica klime mora biti malce nagnjena k odtoku!!!)....no in tam je ta usedlina (je taka nalce sluzasta) zamašila odtočno luknjo. Stvar se da lepo očistiti z krtačkami na pleteni žici (fajn je,da preveriš fi odtoka,in kupiš kaj primernega). Obvezno čistilno peno za klime (ne dezinfikacijsko sredstvo-to je za na koncu,da dezinficiraš)...lepo pošpricaš...celo banjico (ne pozabi zadnjo/zgornjo banjico),po potrebi z mehko ščetko "pomagaš" itd.....boš že videl,kje je treba. Če pa si že tako daleč,in če je umazan tudi prostor ventilatorja in ventilator,boš moral sneti le tega. Na desni je v vetrnicah luknja (ena lopatica manjka) tam je dostop do fiksirnega vijaka za os motorja,na katerega je ventilator nataknjen. na tem delu je na vetrnici ventilatorja elasomerni vložek,tako da lahko valjasto vetrnico snameš in kasneje tudi nazaj natakneš "pod kotom"...malce se moraš potruditi,pa gre. Da pa sploh prideš zraven ventilatorja,pa moraš odviti vijake na levi in desni strani,kateri držijo cel paket kondenzatorskih lamel. malce  na levi porukaš,in za nekaj cm privzdigneš...pazi,ker vsa ta konstrukcija drži tudi gumasti ležaj ventilatorja na levi strani. V tem gumastem ležaju je sintran obroč drsnega ležaja...po potrebi namaži. Fajn je očistiti in dezinficirati vse...glej slike,ki sem jih že objavljal....zelooooo se potrudi z valjasto vetrnico ventilatorja...veliko pene in tople vode...najboljše z "štrajfiksom" (pazi,da ne izgubiš vijaka za os motorja!!!),in kasneje še na roko v banji...res se potrudi-ne bo ti žal! Lahko na koncu z špricko splakneš lamele,a ni potrebno-se bo z kondenzom splaknilo. Na koncu orng dezinficirati in naj klima "laufa".   Še nasvet za peno-pred nanosom pretresi,ker le tako se bo tekočina ob stiku takoj penila...če en čas stoji,se noče!!! Fajn je,da kupiš dve peni,da ti ne zmanjka...dezinfikatorja pa ne rabiš več kot eno dozo. Poglej,kako sem zaščitil...in odvod v kanto itd...bo že😅   V bistvu je le "šlo čez"...voda pa najde svojo pot....skratka očisti in bo KO.   Sem vedel,kaj bo😄...nisem brez veze slike objavljal....
    • @skritikrt prosil bi za mnenje, glede na to da si "profi" serviser klima naprav :).....zdaj po 14 dneh dopusta, ko je bila bajta bolj kot ne zaprta, sem včeraj prižgal normalno klimo in mi je spodaj po nekih 3h delovanja (ker me ni bilo doma sem dal na 21st, torej je delalo malo bolj na hard) začelo v spodnji enoti kapljati iz tistega notranjega "zbiralnika" in je voda kapljala preko kanalčka....sem ugasnil, danes dopoldne sem razdrl do te faze, da sem pobral plastiko dol, tem odstranil čep pri zbiralniku, tako da sem vso odvečno vodo odtočil. 1. ko sem prižgal in spodaj podstavil lavor, da vidim kako bo delovalo, mi je v spodnji enoti vse delovalo ok, tudi voda je lepo kapljala pri odtoku kjer sem odstranil čep, kar bi razumel, da je spodnja enota ok 2. ko sem isto naredil v zgodnji enoti sem opazil, da je bilo v zbiralniku bistveno manj vode (recimo mogoče 10% kot v spodnji). Enako ko sem prižgal sem spremljal in voda skoraj ni kapljala preko čepa, mogoče ena kapljica na minuto  3. ko sem spremljal nekaj časa, sem na stropu opazil mokroto, sedaj pa  - ali mi zgornja enota kje pušča, kar mi je sicer skrajno čudno, ker kot rečeno pred dopustom je vse delovalo BP in mi je ta voda že takoj prvi dan iz zgornje tekla mimo kanala in je sedaj prebilo gibs plošče (kolega pravi, da se mi je v bajti ko me ni bilo doma nabrala vlaga, ker sem imel zaprto hišo, deževno vreme in očitno preveč vlage vleče klima in ne more odvodnjavati vsega skupaj - da je imel enako pri sebi in se je potem po nekaj časa uredilo - v kar malo dvomim) - čudno mi je pa da bi mi zgornja enota kar na enkrat začela puščati, ker kot rečeno pred 14.dnevi je celo poletje delovalo vse ok 4. vem da se da še bolj razdreti, ampak ali je to sploh smiselno in ali bom lahko s tem videl, če recimo pri zgornji enoti teče kaj mimo odvodnjavanja (ne bi rad nekaj razdiral, da potem ne bom znal sestaviti nazaj) 5. zdaj ko laufa samo ventilator je logično vse ok, ni sploh nič odvodnjavanja 6. če ne drugače bom seveda naročil servis, da zadevo uredijo majstri, ki se s tem ukvarjajo   Predvsem me zanima tvoje mnenje glede tč.4 ali se splača še kaj bolj razdreti, da bom morebiti našel odvodnjavanje in če se je mogoče tam kaj staknilo, ker očitno mi nekje zgoraj teče mimo in potem direkt na gibs plate....(ali bi za to moral dejansko odklopiti celotno enoto in jo sneti s stene ter preveriti (lahko da je fuč tudi kakšen navoj na cevi in mi tam zamaka?, namesto da teče v cev?).   Hvala.    
    • Luksuz. Pri nam je trenutno 36°C. 😁
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.