Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Moški stopi na ulico in pomaha taksiju. V tistem trenutku se taksi ustavi poleg njega, vrata se odprejo in taksist reče: - "V pravem trenutku! Tako kot Vinko." - "Kdo?" - "Vinko Vidmar. To je človek, ki je vedno vse naredil ob pravem času. Tako kot sem se jaz znašel tam ravno takrat, ko ste dvignili roko, se je vse v Vinkovem življenju zgodilo ob pravem času. - "Nihče ni popoln..." - "To ne velja za Vinka Vidmarja. Bil je izjemen atletski fant. Lahko bi osvojil Grand Slam v tenisu. Lahko bi igral golf s profesionalci. Pel je kot slavček, plesal je kot broadwajska zvezda in morali bi ga slišati igrati klavir! Bil je neverjeten fant." - "Zdi se, da je bil res izjemen človek." - "Oh, to ni še nič! Imel je spomin kot računalnik. Spomnil se je rojstnih dni vseh. Znal je vse o vinih, katero hrano naročiti in s katerimi vilicami jo jesti. Vse je znal popraviti. Ne kot jaz: zamenjam varovalko in pol ulice ostane brez elektrike. Ampak ne Vinko Vidmar, o ne! On je vse naredil prav." - "No, res je bil neverjeten!" - "Vedno je vedel, kako najhitreje prebroditi prometne zastoje. Ne kot jaz, ki se vedno zataknem, Vinko nikoli ni naredil napake in je vedno vedel, kako ravnati z ženskami. Nikoli jim ni nasprotoval, tudi ko so se motile ... Vedno je bil brezhibno oblečen in njegovi čevlji so bili vedno brezhibno zloščeni. Bil je popoln človek! Nihče se ne more primerjati z Vinkom Vidmarjem." - "Zanimiv tip. Kako ste ga spoznali?" - "Nikoli ga nisem srečal. Umrl je, jaz pa sem se poročil z njegovo prekleto vdovo..."
-
To je le njegovo mnenje. Kako vi resnici je pa vemo vsi lastniki x186 motorjev.😉
-
Me kar glava zaboli, ko vidim 16tke na 30tki Dobro, da takih ni veliko.....
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.