Skoči na vsebino

Kava

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Isto kot s kakavom... Smešno je pa skos ista zgodba. Surovina kave al pa čokolade se podraži za 30% končni izdelek pa tudi za 30%.... kako a je kava 100% stroška izdelave končnega izdelka?

33112_1.png

Napisano
pred 1 minuto je Bini napisal:

Kot naprimer tukaj.... :nevem:

17331400299921926150581058952990.jpg

2,30€ za tole šalco malo?  Al si še diamant zraven dobil? 😆

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 35 minutami je FuManchu napisal:

2,30€ za tole šalco malo?  Al si še diamant zraven dobil? 😆

V Portorožu dobiš še večji diamant, je še dražja. 😄

• Všeč 1
  • Hvala 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ja, saj zato je dosti 2.5 kot je priporočeno.  Jaz jih vedno na vsakem avtu tako pumpam razen na službenem kjer vozimo raznorazne gume in so nekatere premehke tako, da jih malo bolj, da ne pobira robove. (npr. zimske Nexen). 
    • Včeraj sem, po pomoti, kupil cel plato brezalkoholnega piva in plačal s kartico. Danes so me z banke klicali, če so mi kartico ukradli...
    • - "Doktor, ne vidim na daleč." - "Vidite sonce?" - "Pa, ... vidim..." - "In kako daleč pa želeli videti?"
    • A je to kakšna zapoznela prvoaprilska al gre res za Mobilni DIXI:   Ni šala - Kitajci za avtomobile patentirali stranišče #foto SIOL.NET Mobilna stranišča poznamo v bivalnikih, toda ali jih zares potrebujemo v osebnih avtomobilih? Sodeč po patentu kitajske družbe Seres, je to odgovor očitno pritrdilen.  
    • Bomo videli, kaj bo nazadnje iz tega ratalo...   Prihajajo nove cene bencina in dizla. Koliko bo treba tokrat odšteti za liter? N1INFO.SI V torek prihajajo nove cene goriv. Pričakovati je pocenitev, občutno cenejši naj bi bil dizel.  
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.