Kava
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sej tudi, če greš v Lidl po nakupih in prekoračiš čas ti lahko zaračunajo parkirnino. To, da je tam polnil nima nobene veze kot tudi nima veze, če je tam nakupoval. Če je določen čas uro in pol pač naredi to v uri in pol. Če ne gre in si dlje pač plačaš. Zoprno, ampak tako to je. Zastonjkarjev nihče nima prav dosti rad. Ampak ej, želeli smo kapitalizem in ga imamo, zdaj se pa pač moramo temu primerno obnašat... socializma dejansko ni več.
-
Zato, da ne potihne zgodba jo je pač treba obnavljati. Mi je pa zanimiv tale komentar Tolk o domoljubju z desne.
-
Evo, danes sem dotočil in sem skupno prevozil cca 1100 km z 70 liti bencina od doma do Paga po Pagu in domov Poraba je ok glede na dokaj veliko km po razgibanem Pagu.... 🤗😉
-
Ja, tudi to drži. A od znancev sem slišal tudi ta primer: so šli k Lidlu polnit avto. In ga polnili 2 uri. Torej so "opravili nakup elektrike" pri Lidlu in preko Lidl aplikacije. Pa vseeno dobili 50€ kazen za celodnevno parkiranje. No, to pa je norost.
-
To je zato, da se sami razdelimo na različne pole s svojimi mnenji. In potem skregane "ovčke" vodiš po svoje in nihče nič ne reče... @Slivka, praviš, da si kmet, s hribou doma. Uporabljaj kmečko logiko in s svojo glavo naprej pa bo. Sicer te (nas) bo večina čudno gledala, samo pokazati je treba, da imaš hrbtenico.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.