etcho Napisano sobota ob 08:24 Prijavi Napisano sobota ob 08:24 pred 11 urami je Tilen5 napisal: Gorivo maš v olju Mogoče je 2-takt? 😉 2 Citiraj
Tilen5 Napisano sobota ob 08:27 Prijavi Napisano sobota ob 08:27 (urejeno) Tisti svetlejši rob na levem vzorcu ponavadi nakazuje gorivo. Ampak je v mejah normale. Dam jaz mojo mavrico? Olje, gorivo, jajca, hladilna? Popravljeno sobota ob 08:28 od Tilen5 1 Citiraj
Bini Napisano sobota ob 09:50 Prijavi Napisano sobota ob 09:50 (urejeno) pred 12 urami je Tilen5 napisal: Gorivo maš v olju To ga imamo vsi tako, da se ne preveč veselit 😁 Te nisem prosil za komentar, ker to že sam vem.... Hotel sem samo prikazat razliko med novim in 9kkm prefuranim oljem... Popravljeno sobota ob 09:51 od Bini Citiraj
Tilen5 Napisano sobota ob 09:55 Prijavi Napisano sobota ob 09:55 (urejeno) pred 7 minutami je Bini napisal: To ga imamo vsi tako, da se ne preveč veselit 😁 Te nisem prosil za komentar, ker to že sam vem.... Hotel sem samo prikazat razliko med novim in 9kkm prefuranim oljem... Kaj pol sploj objavlaš, če nočeš komentarjev? Itak mas avto vec v garazi k ga vozis tko da đabe da sploh limaš te slike Popravljeno sobota ob 09:57 od Tilen5 Citiraj
Bini Napisano sobota ob 13:24 Prijavi Napisano sobota ob 13:24 pred 3 urami je Tilen5 napisal: Kaj pol sploj objavlaš, če nočeš komentarjev? Itak mas avto vec v garazi k ga vozis tko da đabe da sploh limaš te slike Brezveznih komentarjev ne rabiš pisat... 🥴 Moja v garaži in na cesti, tvoja na odpadu... 😋😁 Hec😉 1 Citiraj
godlike Napisano včeraj ob 13:18 Prijavi Napisano včeraj ob 13:18 Njegova je bolj za v Sočo in ne za odpad. Ima pa prav, olje po 9km božanja ni dalo kaj skozi. 9km grobega mantretiranja pa bi bila druga zgodba. 1 Citiraj
NevLado Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Ne pozabit, da ma on 0w20 vodo Bini vse ok, sam gas 1 Citiraj
TBA Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 2 urama je NevLado napisal: Ne pozabit, da ma on 0w20 vodo Bini vse ok, sam gas To se pol da uno jedilno olje? 🤣 Citiraj
NevLado Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 24 minutami je TBA napisal: To se pol da uno jedilno olje? 🤣 Ne, tist je pregost Jaz bom tudi probal enkrat 0w20 ulit v G194, da vidim kok bo manjša poraba goriva Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.