Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Tisti svetlejši rob na levem vzorcu ponavadi nakazuje gorivo. Ampak je v mejah normale.

Dam jaz mojo mavrico? Olje, gorivo, jajca, hladilna?

Popravljeno od Tilen5

jajcadizlska.jpg

Napisano (urejeno)
pred 12 urami je Tilen5 napisal:

Gorivo maš v olju

To ga imamo vsi tako, da se ne preveč veselit 😁

Te nisem prosil za komentar, ker to že sam vem.... Hotel sem samo prikazat razliko med novim in 9kkm prefuranim oljem... :nevem:

Popravljeno od Bini
Napisano (urejeno)
pred 7 minutami je Bini napisal:

To ga imamo vsi tako, da se ne preveč veselit 😁

Te nisem prosil za komentar, ker to že sam vem.... Hotel sem samo prikazat razliko med novim in 9kkm prefuranim oljem... :nevem:

Kaj pol sploj objavlaš, če nočeš komentarjev? Itak mas avto vec v garazi k ga vozis tko da đabe da sploh limaš te slike

Popravljeno od Tilen5

jajcadizlska.jpg

Napisano
pred 3 urami je Tilen5 napisal:

Kaj pol sploj objavlaš, če nočeš komentarjev? Itak mas avto vec v garazi k ga vozis tko da đabe da sploh limaš te slike

Brezveznih komentarjev ne rabiš pisat... 🥴

Moja v garaži in na cesti, tvoja na odpadu... 😋😁

Hec😉

Napisano

Njegova je bolj za v Sočo in ne za odpad.

Ima pa prav, olje po 9km božanja ni dalo kaj skozi.

9km grobega mantretiranja pa bi bila druga zgodba.

Napisano
pred 2 urama je NevLado napisal:

Ne pozabit, da ma on 0w20 vodo

Bini vse ok, sam gas ;) 

To se pol da uno jedilno olje? 🤣

Napisano
pred 24 minutami je TBA napisal:

To se pol da uno jedilno olje? 🤣

Ne, tist je pregost

Jaz bom tudi probal enkrat 0w20 ulit v G194, da vidim kok bo manjša poraba goriva

Napisano
pred 7 urami je NevLado napisal:

Ne, tist je pregost

Jaz bom tudi probal enkrat 0w20 ulit v G194, da vidim kok bo manjša poraba goriva

Ne se hecat, ti bo dino vso olje spil... 😂🤣😉

pred 10 urami je NevLado napisal:

Ne pozabit, da ma on 0w20 vodo

Bini vse ok, sam gas ;) 

Toyota ima še redkejšo vodo 0w17, če se prav spomnem..... :whatever:

Napisano

Raje v motor natočite kakšno boljše 5W30 olje kot pa redkejša olja. Vam bo bolj hvaležen. Tisti deciliter porabe, ki ga navidezno prihranite, plačate z večjo obrabo. Mogoče bo (nekoč) račun izstavljen prav vam ...

Napisano
pred 8 minutami je dvorjan napisal:

Raje v motor natočite kakšno boljše 5W30 olje kot pa redkejša olja. Vam bo bolj hvaležen. Tisti deciliter porabe, ki ga navidezno prihranite, plačate z večjo obrabo. Mogoče bo (nekoč) račun izstavljen prav vam ...

Dokler je v garanciji, ni druge možnosti...

Napisano (urejeno)
pred 27 minutami je dvorjan napisal:

Focus ima pogonsko verigo. Hkrati pa ima oljno črpalko gnano z namočenim zobatim jermenčkom.

Ne vem kak nor bi moral bit, da bi točil drugo olje. Bo motor izredno hvaležen, da bo kar se razpočil od veselja. To bo razslojilo jermen in ja lep račun bo izstavljen, ko bo turbino vtrgalo ali pa oljno črpalko ustavlo.

Ni kaj, kapo dol 😅

@Slivka pa lahko drugo toči, nima Ford Werke motorja.

Popravljeno od godlike
Napisano
pred 59 minutami je dvorjan napisal:

Večje neumnosti še nisem slišal. Če hočete motorju slabo (še posebaj x186 motorju) naredite to neumnost. Samo potem ne jokat, da so tej motorji slabi. 

pred 52 minutami je Slivka napisal:

Dokler je v garanciji, ni druge možnosti...

Vedno se držite predpisane vrednosti. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.