Z M A J Napisano 2. avgust Prijavi Napisano 2. avgust Pogi challenge; ogled izziva izpod klime 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 3. avgust Prijavi Napisano 3. avgust Nefiltriranc ob jezeru 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 5. avgust Prijavi Napisano 5. avgust Dva od včeraj, zadnji je od danes po pedalnem vzponu na Menino, kjer imajo nov okus lastnega piva 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 5. avgust Prijavi Napisano 5. avgust OK, iz smrekovih vršičkov. Sam da ne iz vršičkov tise. Zmaj, ti kar tega pij. Alpa kateregakoli drugega. Sam nikar pepsi. 2 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 6. avgust Prijavi Napisano 6. avgust Jebela Idrijska 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano 7. avgust Prijavi Napisano 7. avgust (urejeno) Na zdravje, na svetovni dan piva. Billa v Avstriji ga ima po 0.99€ Popravljeno 7. avgust od godlike 1 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 8. avgust Prijavi Napisano 8. avgust pred 22 urami je Bini napisal: Dober je.... Res je. Meni je alpsko mleko daleč najboljše s 3.5 maščobe. 1,5 nima enakega okusa. 3 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 8. avgust Prijavi Napisano 8. avgust pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal: Res je. Meni je alpsko mleko daleč najboljše s 3.5 maščobe. 1,5 nima enakega okusa. Tist je šel u kofe....😇 1 Citiraj
NevLado Napisano 9. avgust Prijavi Napisano 9. avgust dne 29. 7. 2026 ob 14:23 je godlike napisal: Če pa ravno za to vodo demineralizirajo..... Kaj pa piše za kraj proizvodnje? EU. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano ponedeljek ob 12:57 Prijavi Napisano ponedeljek ob 12:57 (urejeno) dne 9. 8. 2026 ob 12:44 je Bini napisal: Dobra osvežitev, notri in zunaj.... 🥶🤗😉 Se vidi da si penzionist pa imaš težave s fokusom. (kadar imam jaz s seboj mojo najdražjo, si tudi ne upam kaj dosti fokusirat) Popravljeno ponedeljek ob 13:03 od Mraušk Mčk 1 3 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano ponedeljek ob 20:47 Prijavi Napisano ponedeljek ob 20:47 pred 5 urami je Bini napisal: Point je v piru.... ... će verjameš... 1 3 Citiraj
godlike Napisano torek ob 15:51 Prijavi Napisano torek ob 15:51 dne 10. 8. 2026 ob 17:44 je Bini napisal: Point je v piru.... Ja focus point. Samo bi ga marsi kdo raje imel drugje. 2 2 Citiraj
skritikrt Napisano četrtek ob 01:20 Prijavi Napisano četrtek ob 01:20 dne 10. 8. 2026 ob 22:47 je Boss napisal: ... će verjameš... Važno,da žena verjame😄 2 Citiraj
Bini Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami (urejeno) Danes sem bil pa tulele..... 🤗😉 Za konec pa paše napolitanska pizza.... Popravljeno pred 6 urami od Bini 4 Citiraj
Z M A J Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Bini, kaj je tamle "Striptis", je toliko nekvalitetna fotka, pa ne vidim. 19% alkohola ali kaj? P.S. manjka za moj okus najboljše iz Laškega; PŠENIČNO (ki sem ga nazadnje pred leti pil v Četari, odtlej ga nisem nikjer več zasledil, očitno ni bil glih nek prodajni hit, heh). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Meni pa pšenično od Laškega nikak ni sedlo. Blo izredno robato, proti nemcem in avsteijcem. Striptis ima 18% ekstrakta, kar vidiš na sliki. Alkohola ima 8.3%. Ta serija je bila top. Najraje sem imel Krpana. 11% je imel in slajen z rozinami. 1 Citiraj
Bini Napisano pred 50 minutami Prijavi Napisano pred 50 minutami Tale GOLDHORN je bil pa zanimiv zato, ker je bila to prva pločevinka v Jugi nasploh.... 1 Citiraj
Bini Napisano pred 48 minutami Prijavi Napisano pred 48 minutami pred 4 urami je Z M A J napisal: Bini, kaj je tamle "Striptis", je toliko nekvalitetna fotka, pa ne vidim. 19% alkohola ali kaj? P.S. manjka za moj okus najboljše iz Laškega; PŠENIČNO (ki sem ga nazadnje pred leti pil v Četari, odtlej ga nisem nikjer več zasledil, očitno ni bil glih nek prodajni hit, heh). Pšenično se je varilo priložnostno, zaenkrat se pa ne..... Citiraj
godlike Napisano pred 47 minutami Prijavi Napisano pred 47 minutami Hmmm. Če pa so ga imel par let v trgovini in gostilnah. Še imam uradni kozarec doma. Samo šlo ni. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.