Hišna elektronika
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ja on kaj bi zdaj rad... da se ga da v zapor, umobolnico, zdravi z elektrošoki? A res ne dopuščaš nobene možnosti, da gre za normalnega zavzetega delavca, ki bo opravil naloge tako kot se zagre in da njegova spolna usmerjenost ne bo vplivala na nič. Verjemi, da večina gejev je takih in da če zdajle postavimo 1000 ljudi v normalne življenske situacije in da je od teh notri 100 gejov, da sem prepričan, da jih boš prepoznal le in samo 10%. 90% se jih nikoli ne izpostavlja, živijo svoje privatno življenje v družbi so popolnoma normalne osebe in če ti sami ne bodo povedali nikoli ne boš izvedel, da so geji. Ja tud v tvoji službi so lahko sodelavci homo pa ne veš, tako da neko posploševanje a je nekdo normalen ali ni je pač dejansko strah pred samim seboj in ne toliko pred gejem. In ne, geji ne napadajo otrok in jih tudi ne groomajo... to je v domeni pedofilov in če je treba zaščitit otroke jih je treba pred pedofili. A pedofili se ne ozirajo ne na versko prepričanje, ne na politično in jih je v vseh porah življenja. in ne @skritikrt pedofilija ni domena levih.
-
@skritikrt ampak a veš, da večino kar si napisal in demoniziral eno stran lahko komot pripišeš tudi drugi. Problem je da pač tega nočeš videti, razen če misliš, da je pedofilija v cerkvah le plod leve demagogije. Jaz raje osebo sprejmem le po tem kakšen je kot človek, kakšna načela ima, kakšne vrednote, nikoli pa po tem a je lev al pa desn, zgornji al pa spodnji, hetero/homo/bi seksualen. Človeka cenim le po dejanjih in ne po verskem prepričanju, ne po čem drugem, kar je le krinka navadno le za skrivanje lastnih pomanjkljivosti posameznikov. Problem je v tem, da vse preveč se greste nekateri posploševanja in skrajnosti. A res obstaja samo al si skrajno lev al pa skrajno desni. A res ne vidite, da ljudje lahko imamo varijacije razmišljanja pa se lahko recimo počutimo bolj na levi pa vseeno sprejemamo da so dobre ideje tudi na desni strani in določene vrednote tudi. Zakaj je to tako težko sprejeti meni ni jasno je pa zelo jasno, da tako sovraženje vseh, ki ne mislijo v istem okviru pač bolj bolno kot je lahko boln nek homoseksualec, ki noče nikomur nič. Ne glej prosim raznih parad ponosa, ker to je spet ekstrem in pravim gejom, ki pač tako čutijo, jim ne delajo nobene usluge in jim v večini niso všeč, saj prinesejo več negativne konotacije kot pa da bi homoseksualci lahko sploh imeli kakršne koli koristi oziroma približevanja enakopravnosti v družbi. Pa ne iskat nekih ameriških primerov, ki so res polom in deviacija družbene ureditve, ki je v svojem življenskem lagodju pač začela dekadentno propadat. V Sloveniji in EU sam tega občutka nimam bi pa vseeno rad izvedel v katerem delu se recimo transreligijo rine v učni proces v Sloveniji.
-
Tole je edino, kar sem z veseljem prebral… ostalo je več ali manj samo tvoje razmišljanje… Jaz pa si mislim svoje… in sem samo napisal, da nekateri ne morejo mimo tega, da bi vse delili na leve in desne… Verjamem, da so tisti “drugačni” lahko levi kot tudi desni…
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.