Jest Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec pred 3 minutami je MPero napisal: Ima kdo tu izkušnje z nosilci za kolesa? Rad bi našel neko rešitev za prevoz 4 navadnih koles (2 odrasla, 2 malo večji otroški kolesi), pa ne vem kaj naj gledam. Za na kljuko ali za na streho? CX 60, v kolikor sem uspel prav prebrati ima 100kg nosilnosti na strehi in na kljuki? Kak predlog? Kaj se bolj splača, kaj je bolj varno in ugodno? Na kljuki ima 100kg dovoljene navpične obremenitve po homologaciji… 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Freak Napisano 10. maj Prijavi Napisano 10. maj Tale možakar, pa ni najbolj navdušen nad cx-60. Mi je zanimivo, da je kritiziral sedeže, da ga po eni uri vožnje boli spodnji del hrbta, kar se dogaja tudi meni na 16.let star mazdi 6. 1 2 1 Citiraj
ignacij Napisano 10. maj Prijavi Napisano 10. maj Tudi meni ko sem se odločal za nakup sedež ni bil všeč, po pol ure me je že hrbet bolel. Citiraj
MazdaBoy Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj Bo Jest povedal, kako je s križem, če njega tudi kej boli. Citiraj
Jest Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj Jaz s križem oz. s hrbtom zaradi sedežev nimam problemov ... je drugih problemov z revmo dovolj ... 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Carot Napisano 1. avgust Prijavi Napisano 1. avgust Pred kratkim sem imel na razpolago M60 PHEV še prej pa D3.3. Za moje potrebe je bil D3.3 idealen, če ne upoštevamo stroškov vzdrževanja 3.3L Mašina, ki pri nas res niso optimalni. Me je pa PHEV pozitivno presenetil, saj je kljub izpraznjeni bateriji deloval dokaj suvereno, pa tudi poraba pri moji vsakdanji relacijo no odrešenja 8.5l/100 km.. primerjava M6 2.2 5.6L.. M30 2.0 AWD cca 7.2 L in M60 D3.3 6.8L. 5 Citiraj
Jest Napisano 14. september Prijavi Napisano 14. september Sem vceraj probal pospeske z Mazdo CX-60 ... Sicer je bila cesta prekratka, da bi prisel do 100 km/h... 8 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
MPero Napisano 16. september Prijavi Napisano 16. september dne 14. 9. 2025 ob 11:29 je Jest napisal: Sem vceraj probal pospeske z Mazdo CX-60 ... Sicer je bila cesta prekratka, da bi prisel do 100 km/h... Kaj pa imaš to za eno aplikacijo? Citiraj
Jest Napisano 16. september Prijavi Napisano 16. september pred 2 urama je MPero napisal: Kaj pa imaš to za eno aplikacijo? Car scanner in OBD … Car Scanner ELM OBD2 – The best car OBD2 diagnostic solution for iOS and Android in your pocket! WWW.CARSCANNER.INFO 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
MPero Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september dne 16. 9. 2025 ob 20:58 je Jest napisal: Car scanner in OBD … Car Scanner ELM OBD2 – The best car OBD2 diagnostic solution for iOS and Android in your pocket! WWW.CARSCANNER.INFO Hvala, sem si instaliral app, ampak očitno rabim še HW (OBD), ali? Citiraj
Jest Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september pred 26 minutami je MPero napisal: Hvala, sem si instaliral app, ampak očitno rabim še HW (OBD), ali? Tako je... z iPhone delujeta recimo tale dva, ki jih imam sam ... https://www.amazon.de/dp/B0BG4W6MLD (okoli 43€) https://www.amazon.de/dp/B071D8SYXN (okoli 24€) 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
NevLado Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september pred 3 urami je Jest napisal: Tako je... z iPhone delujeta recimo tale dva, ki jih imam sam ... https://www.amazon.de/dp/B0BG4W6MLD (okoli 43€) https://www.amazon.de/dp/B071D8SYXN (okoli 24€) katerega priporočaš za iphone Citiraj
Jest Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september Oba delujeta z iPhonom… Mor imeti BT 4.0 BLE … da ga imaš lahko stalno priklopljenega, ker se sam ugasne ko ni aktivnosti in ne kuri akumulatorja… Sem naročil oba, ker sem na tujih forumih sicer našel priporočilo za dražjega… in sem naročil tudi ta cenejšega… pa za to, kar sem jaz probal delata oba OK… 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
NevLado Napisano 26. september Prijavi Napisano 26. september dne 18. 9. 2025 ob 13:39 je Jest napisal: Oba delujeta z iPhonom… Mor imeti BT 4.0 BLE … da ga imaš lahko stalno priklopljenega, ker se sam ugasne ko ni aktivnosti in ne kuri akumulatorja… Sem naročil oba, ker sem na tujih forumih sicer našel priporočilo za dražjega… in sem naročil tudi ta cenejšega… pa za to, kar sem jaz probal delata oba OK… forscan tudi dela? FORScan Viewer for Ford, Mazda APPS.APPLE.COM FORScan Viewer application was developed for reading and viewing information about the on-board network of Ford, Mazda, Lincoln and Mercury vehicles. Supported adapters: - OBDLink MX+... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.