nHear Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami pred 22 minutami je g.Wankel napisal: Kaj pa za tabo? Sem tudi jaz v četrtek bil na magistrali in pričakoval gnečo.. od Zadra do Karlobaga sem srečal mogoče 20 avtov, do Selja je bilo že nekaj kamperjev, potem spet prazno do Krka 😆 Izgleda da so se folk naveličali magistrale. Citiraj
Boss Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Mogoče se je pa folk naveličal Hrvaške in njihovih nenormalnih cen in pričakovanj, da visoke cene še bolj privabljajo turiste, ki imajo kaj pod palcem. No ja sej se bodo naučili, da nastavit pravo ceno, kjer bodo vsi v poslu zadovoljni je kr umetnost. 4 Citiraj
Alex Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami pred 57 minutami je Boss napisal: Mogoče se je pa folk naveličal Hrvaške in njihovih nenormalnih cen in pričakovanj, da visoke cene še bolj privabljajo turiste, ki imajo kaj pod palcem. No ja sej se bodo naučili, da nastavit pravo ceno, kjer bodo vsi v poslu zadovoljni je kr umetnost. Itak. Svak je ta teden na poljskem (Baltik) in je vse polno turistov vseh narodnosti. Pravijo, da sedaj, ko se lahko kopajo tudi gor (imajo prelepe, peščene plaže) vse manj poljsko hodi na Jadran. Počasi, če se bodo takšna poletja nadaljevala, bodi pri hrčkih samo še Slovenceljni (pašteta turisti). Citiraj
Janez007 Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami (urejeno) Ko berem tale vaša opažanja, ki točno sledijo grafu moči, ki je bil v tej rubriki že nekajkrat objavljen ... in zanimivo, to opažajo strojniki ... 😃 Popravljeno pred 19 urami od Janez007 3 4 Citiraj
Alex Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami (urejeno) pred 13 urami je Janez007 napisal: Ko berem tale vaša opažanja, ki točno sledijo grafu moči, ki je bil v tej rubriki že nekajkrat objavljen ... in zanimivo, to opažajo strojniki ... 😃 Stvar moraš probat. Je.. š ti grafe. Ko greš v Vrhniški klanec je jasen zmagovalec. 😉 in to ni mini dino.😊 Prav zaradi našega občutka (in graf to tudi dokazuje) je x motor veliko bolj živahen in zato ga mi trije, lastniki x motorjev, ki smo dodobra testirali oba, ne bi zamenjali x motorjev za mini dinota. Ta mini dino nikakor ne bo dovolj v novem cx5. Popravljeno pred 7 urami od Alex 1 1 1 Citiraj
ignacij Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Ma ni ga čez lepo uglajeno vožnjo v nizkih obratih, ki itak predstavlja v večini primerov 90% vožnje, tako da tistih par pospeševanj s 4k plus obrati tega ne odtehta. 1 1 Citiraj
Alex Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 30 minutami je ignacij napisal: Ma ni ga čez lepo uglajeno vožnjo v nizkih obratih, ki itak predstavlja v večini primerov 90% vožnje, tako da tistih par pospeševanj s 4k plus obrati tega ne odtehta. Tudi pri 3K obratih je pomembno, ker se tukaj dogajajo prehitevanja. 1 Citiraj
boro10 Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 22 minutami je Alex napisal: Tudi pri 3K obratih je pomembno, ker se tukaj dogajajo prehitevanja. Sej pri 3k do 3,5k sta izenačena oz. je dino celo malo boljši če se ne motim, graf kaže vmesni dip, kar pa verjetno ni realno. Do 3 pa zmaga dino. Sem imel prav tak filing ko sem testiral oba. Preden je X pognal do obratov kjer dobro vleče, je zmanjkalo ceste, na žalost. 4 Citiraj
Janez007 Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Tudi naš CX-30 tovarniško nov je imel v letnih gumah tlak 3,5 bara. 1 2 Citiraj
etcho Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 19 minutami je boro10 napisal: Preden je X pognal do obratov kjer dobro vleče, je zmanjkalo ceste, na žalost. Šaltaš prej eno ali dve dol. Če pa je avtomatik, bog pomagaj. 😄 2 Citiraj
Alex Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 36 minutami je boro10 napisal: Sej pri 3k do 3,5k sta izenačena oz. je dino celo malo boljši če se ne motim, graf kaže vmesni dip, kar pa verjetno ni realno. Do 3 pa zmaga dino. Sem imel prav tak filing ko sem testiral oba. Preden je X pognal do obratov kjer dobro vleče, je zmanjkalo ceste, na žalost. Pa saj lahko vlečeš do 5 K obratov, po imaš takoj 130/uro. Ne rabiš avtoceste od Kopra do Ljubljane. Citiraj
Janez007 Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami (urejeno) Samo za informacijo, moj naslednji avto bo Mazda 3 G140 AT Kdaj? Ko se bo prodajal kakšen rabljen, bel. Popravljeno pred 5 urami od Janez007 5 Citiraj
Alex Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 2 minutama je Janez007 napisal: Samo za informacijo, moj naslednji avto bo Mazda 3 G140 AT Kdaj? Ko se bo prodajal kakšen rabljen, bel. Za normalno vožnjo bo kar v redu. 2 Citiraj
ignacij Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 20 minutami je Janez007 napisal: Samo za informacijo, moj naslednji avto bo Mazda 3 G140 AT Kdaj? Ko se bo prodajal kakšen rabljen, bel. Uff, torej ujeti se morajo vsaj 3 parametri...težka bo, razen iz Nemčije. Citiraj
Janez007 Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 7 minutami je ignacij napisal: Uff, torej ujeti se morajo vsaj 3 parametri...težka bo, razen iz Nemčije. Ni, ker sem nadpovprečno vztrajen. 😃 1 1 Citiraj
GregorV Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami (urejeno) MB - okolica Poreča. Seveda baby dino. 😄 Popravljeno pred 3 urami od GregorV 3 Citiraj
Alex Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 10 minutami je GregorV napisal: MB - okolica Poreča. Seveda baby dino. 😄 Domet imaš nekje okoli 660 km. S tem, da se ti bo okoli 610. kilometra prižgala lučka za rezervo. Cx 30 imajo vse po vrsti premajhen rezervoar. Komot bi imel lahko kakih 15 litrov več. Je pa tudi res, da če recimo voziš res po predpisih, po avtocesti, kjer ni veliko klancev, narediš krepko preko 700 kilometrov z enim tankom benzina. 1 Citiraj
etcho Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Meni je pokazalo doseg 800 km. Do zdaj enkrat. 1 1 Citiraj
boro10 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 3 urami je etcho napisal: Šaltaš prej eno ali dve dol. Če pa je avtomatik, bog pomagaj. 😄 Kako če štartaš iz križišča. 😁 pred 3 urami je Alex napisal: Pa saj lahko vlečeš do 5 K obratov, po imaš takoj 130/uro. Ne rabiš avtoceste od Kopra do Ljubljane. Kaj iz križišča do naslednjega naj vlečem s prvo do 5k, da bom nato prej tam kot z dinotom? Citiraj
Alex Napisano pred 35 minutami Prijavi Napisano pred 35 minutami Pred eno uro je boro10 napisal: Kako če štartaš iz križišča. 😁 Kaj iz križišča do naslednjega naj vlečem s prvo do 5k, da bom nato prej tam kot z dinotom? 😳 Pa kako to vozite? Prva ful, menjaš druga, tretja, gas in imaš noter že 100. Pa ne rabiš en kilometer ceste. 😄 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.