Agregat za rezervno napajanje stanovanja
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Na urgenco pripeljejo moškega, potolčenega, opraskanega, polomljenega, krvavečega in ves v modricah. Zdravnik ga vpraša: - "Ste imeli prometno nesrečo?" - "Ne, kihnil sem v omari..."
-
Izvoli-imaš po ustavi zagotovljeno svobodo izražanja. Mislim,da bi moral obstati gor vsaj toliko časa,dokler ne boš zabredel v kategorijo sovražnega govora. Sam sem mnenja,da sovražni govor ne obstaja,a to sem le jaz...če boš pa začel z znanimi parolami kot "ubi..." ...vemo kam pes taco moli...pa te zna kdo obiskati tudi doma. Sem se že naučil,da je na tem forumu ocena o "obnašanju" oz. stopnji "primitivizma" zelo subjektivna,in v zelo veliki meri odvisna od politične usmeritve administratorjev. Torej pluralizem je tukaj včasih zelo "na stradanju"...pa se zato trudim prikazati tudi drugo stran oz. mnenje drugače mislečih. Še nekaj-če kdo ne prenaša mojih ali komentarjev nekoga drugega in zaradi njih "trpi"...nihče nikogar ne sili nekaj brati!-vidiš takoj na začetku komentarja,kdo je pisal,in pač ne prebereš-čisto preprosto. Še druga možnost,pa ne vem,če tukaj to sploh obstaja...ker nisem izključujoč človek,me ta funkcija pač niti ne zanima,a npr. ko sem bil do njegovega zaprtja aktiven na Nubertovem forumu,je tam obstajala funkcija "ignoriranja",kjer si lahko nekoga od komentatorjev označil in dal na svojo t.i."igno-listo",in ti njegovih komentarjev ni več prikazovalo. Balzam za takšne,ki trpijo ob komentarjih. Bi bilo zanimivo tudi tukaj,a seveda tudi kontraproduktivno v smislu pluralizacije foruma. Mislim,da je popolnoma logično,da prejšnja vlada ni blokirala "svojih" trolov,ampak samo tiste z katerimi se ni strinjala. Za posladek še ena sveža "cvetka"😉...me res zanima,kako bosta komentirala izjave Boštjana Marka Turka o Kučanu....ker "Kučan ni nič kriv...že dolgo v penzionu,in pri vsem nima nič"....itd...
-
Sicer sem iskal nekaj drugega, kar vsebuje oznako C4, ampak ko sem videl tole... Error Page | eBay WWW.EBAY.COM Če ne odpre takoj, poskusi z desnim klikom in "Odpri v novem zavihku". Potem pa kupiš avto, ki je dobro ohranjen in redno vzdrževan...
-
- "Kaj počneš?" - "Vadim potrpežljivost." - "In kako ti gre?" - "Marš u tri PM!!!"
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.