Skoči na vsebino

Kuharija

Ustvari kratki URL


Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 20 urami je FuManchu napisal:

Rabim nekaj drugega za nože brusit. Sedaj imam tole od fiskarsa. 

 

Kaj se priporoča, da gre v predal in da ne rabim pol ure, da vse skup sestavim kot v videju zgoraj:D

 

 

 

 

brusilnik-za-noz-fiskars-roll-sharp-functionalform-2873123.jpg

Naročil brusni kamen za nože brusit. Granulacije 1000 in 6000.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 30 minutami je TiEn napisal:

Srečno brušenje :D 😛

Kdor brusi, ta reže:bravo:

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 5 minutami je TiEn napisal:

Tako je,.. a burgerje si pol stestiru ?

Ne še. Tokom tedna ali za vikend:prstgor:

N7rRRL1.jpg

Napisano

Danes pekel burgerje in moram rečt, da se res dobro peče in tudi drugačen okus ima hrana. 

Nisem še probal pečt palačink.

Pražen krompir je bil res vrhunski z te ponve. 

Drug teden še rižoto probam:bravo:

Mal mi je žal, da nisem vzel večjo 28cm, tako da bom verjetno še eno vzel.

 

Zaenkrat zadovoljen zelo.

IMG_20221204_143322.jpg

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 55 minutami je FuManchu napisal:

Danes pekel burgerje in moram rečt, da se res dobro peče in tudi drugačen okus ima hrana. 

Nisem še probal pečt palačink.

Pražen krompir je bil res vrhunski z te ponve. 

Drug teden še rižoto probam:bravo:

Mal mi je žal, da nisem vzel večjo 28cm, tako da bom verjetno še eno vzel.

 

Zaenkrat zadovoljen zelo.

IMG_20221204_143322.jpg

Mal premajhna...🤔...meni se pa krepko zdi,da je že iz vsega začetka plan kupiti še taveliko🧐😂🤣...ali pa "vsaka slaba stcar je tudi za nekaj dobra😉👍

 

L.P.

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Danes pekel burgerje in moram rečt, da se res dobro peče in tudi drugačen okus ima hrana. 

Nisem še probal pečt palačink.

Pražen krompir je bil res vrhunski z te ponve. 

Drug teden še rižoto probam:bravo:

Mal mi je žal, da nisem vzel večjo 28cm, tako da bom verjetno še eno vzel.

 

Zaenkrat zadovoljen zelo.

IMG_20221204_143322.jpg

To je bolj pleskavica, kot pa burger😉, vsaj meni se tako zdi....zgleda pa ok 👍

Popravljeno od sportman333
  • 1 mesec kasneje...
Napisano
dne 28. 11. 2022 ob 16:00 je FuManchu napisal:

Naročil brusni kamen za nože brusit. Granulacije 1000 in 6000.

Dolgo čase so rabili. Pa še carina ga je dobila v kremplje:rolleyes:

IMG_20230109_140208.jpg

  • Všeč 5
  • Začuden 2
  • Ljubim 1

N7rRRL1.jpg

Napisano

Kako perete nože? Samo z hladno vodo, da jih vroča ne potopi.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

 

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

 

 

  34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
pred 55 minutami je Janez007 napisal:

Današnji fast food. 1 brez glutena in 2 s pol polnozrnate moke.

 

20230129_120539.jpg

 

20230129_120609.jpg

Polnozrnata pizza ne obstaja. To so si izmislili influencerji. 😉 Obstaja samo dobra pizza in slaba, pizza iz električne peči in iz krušne. Vse drugo je kr neki. 😉

 

  • Žalosten 1
  • Ni všeč 1

 

 

Napisano
pred 4 minutami je Alex napisal:

Polnozrnata pizza ne obstaja. To so si izmislili influencerji. 😉 Obstaja samo dobra pizza in slaba, pizza iz električne peči in iz krušne. Vse drugo je kr neki. 😉

Od od ti to?

Napisano
pred 18 minutami je Alex napisal:

Polnozrnata pizza ne obstaja. To so si izmislili influencerji. 😉 Obstaja samo dobra pizza in slaba, pizza iz električne peči in iz krušne. Vse drugo je kr neki. 😉

 


 

Ali je kje napisal, da gre za polnozrnato pizzo? Samo, da je narejena s pol polnozrnate moke ... 😳

 

 

 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

 

Napisano
pred 30 minutami je Bini napisal:

Mi pa danes takole.... :bravo:

IMG_20230129_141824.jpg

IMG_20230129_140050.jpg

Ziher je ziher:bravo:

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)
pred 57 minutami je Janez007 napisal:

Preberi kaj je napisal Jest. :)

 

Ne rabim. Vem. 😉

Prava italijanska  pizza je samo iz bele moke 00. Vse ostalo so kr neki izpeljanke. Kot recimo pri nas  dajajo klobaso na pizzo. Ali pa hrenovko. 😊😊

Popravljeno od Alex

 

 

Napisano

Pizz je vec… Iz 00 moke je Napolitanska, kolikor vem… Sem pa skoraj preprican, da imajo tudi makaronarji kaksno vrsto pizze z drugacno moko…

  • Všeč 1
  • Haha 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

  • Zadnja sporočila

    • Ne morem, zato pa Škode gledam. 
    • Verjetno so za normalno temperaturo morja tud krive globalne podnebne spremembe. Ker ne glede kakšno je vreme vedno so zanj odgovorne podnebne spremembe.
    • Upam, da samo moč bremz merijo... 
    • V bistvu sem mislil na to kako vzameš ovinek. Jaz ga nikoli ne bližam na začetku, ampak šele v zadnji polovici ovinka. Recimo tak lep ovinek je priključek iz Brda  na AC proti primorki. Če vzameš bolj dirkaško linijo imaš na izhodu vsaj 10km/h višjo hitrost, kot pa če približaš robu prehitro in ne moreš s tako hitrostjo zaključit ovinek. Pa sploh ne govorim o divjanju. Enostavno je hitrost avtomatično višja na izhodu iz ovinka pa sploh nimaš občutka, da gre hitreje, kot pri liniji, kjer marsikdo misli, da je najhitrejša.   Kdor še ni probal tak način, naj poskusi dvakrat peljat isti ovinek na dva različna načina... prav presenečenje je kolk je lahko razlike. 
    • Boss, ti se mi res smiliš. Nikakor ne moreš preboleti 5 vratne limuzine. 😊 Stara simpatija nikoli ne zamre, pravijo.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

    • Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.