Alex Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september pred 36 minutami je Agerg napisal: Alex, a sončno elektrarno imaš? Ne, hvala bogu. Pri meni ne pridejo v poštev te elektro-kosilnice. Edino e-bajk je pri meni dobrodošel. Citiraj
Agerg Napisano 10. september Prijavi Napisano 10. september Ok, potem lahko omenjaš agresorja o obliki MOL-a. 🙃 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. oktober Prijavi Napisano 6. oktober Kuhan kostanj, prelit z medom. Božansko! Samo še mošt manjka... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
TBA Napisano 8. oktober Prijavi Napisano 8. oktober dne 6. 10. 2025 ob 21:17 je Slivka napisal: Kuhan kostanj, prelit z medom. Božansko! Samo še mošt manjka... Pa driska 🤣 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 8. oktober Prijavi Napisano 8. oktober dodaš še mošt in imaš skoraj domačo jedersko energijo 4 Citiraj
jures Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Hađija na delu 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tilen5 Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Ne morem vrjet, še obstaja tema kjer ni politike. Zgleda odlično. Kaj si holoba speku? 😎😎🤣🤣🤣 2 Citiraj
jures Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Brez perutnine 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tilen5 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Pravkar je jures napisal: Brez perutnine Ko bi se še v parlamentu tega držali. No zgleda odlično, zelo estetsko. Dober tek. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.