Skoči na vsebino

Kuharija

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Kolko to košta ? :D

sam ne mi rečt 48€ k ti ne bom vrjel

Popravljeno od TiEn

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
Pravkar je TiEn napisal:

Mene bl zanima kok se prime pol na to!

Imam neko litoželezno doma za golaž in te prčkarije, jajca pa še kr na olju pečem :D 

Napisano
pred 2 minutama je TiEn napisal:

sam ne mi rečt 58€ k ti ne bom vrjel

Si kr blizu bil. 53€:D

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 1 minuto je NevLado napisal:

Mene bl zanima kok se prime pol na to!

Imam neko litoželezno doma za golaž in te prčkarije, jajca pa še kr na olju pečem :D 

Ta je železna. Prvo je treba seasoning nardit, ( po domače zažgat jo) da dobi film in potem več kot pečeš manj se prijema.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 14 urami je TiEn napisal:

In jajca so boljša na maslu ! 🤣

Za ocvirke in mast še pa niste slišal al kaj..... :nevem:

• Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Za ocvirke in mast še pa niste slišal al kaj..... :nevem:

o fuj meso,.. bučke pa kokosova mast

• Začuden 2
  • Zmeden 1
  • Žalosten 1

Napisano
dne 22. 11. 2022 ob 16:53 je FuManchu napisal:

Ratalo :bravo:

IMG_20221123_162154.jpg

IMG_20221123_162909.jpg

IMG_20221123_163836.jpg

• Všeč 1
  • Haha 1

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 6 urami je FuManchu napisal:

Ratalo :bravo:

IMG_20221123_162154.jpg

IMG_20221123_162909.jpg

IMG_20221123_163836.jpg

Pa kaj vam je no, žgete rajnglo brez mesa,luda kuča....😳🥴☹️

Tole dajte gor....🐷🐮🐰🐑🐐🦌🐔🦢🐟🦐🦪🦞🐌

Napisano
pred 6 urami je Bini napisal:

Pa kaj vam je no, žgete rajnglo brez mesa,luda kuča....😳🥴☹️

Tole dajte gor....🐷🐮🐰🐑🐐🦌🐔🦢🐟🦐🦪🦞🐌

Če ne žgeš, takoj zažgeš:D

N7rRRL1.jpg

Napisano
dne 22. 11. 2022 ob 16:38 je FuManchu napisal:

Kmal bom kej zapalu lahko gor:bravo:

IMG_20221122_161537.jpg

Maš kak link kje si to vzel?

Napisano
pred 16 minutami je SeekK napisal:

Maš kak link kje si to vzel?

Seveda. Tukaj:

CHEFBRUNI.SI

Spletna trgovina s kakovostnimi izdelki za kuhinjo. Litoželezni lonci, pekači in ponve, jeklene ponve...

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 46 minutami je FuManchu napisal:

No še bolje. Pa še poštnino verjetno treba prištet. Tam je nad 50€ brez poštnine.

Pa dve vzameš, da pršparaš 🤪

• Všeč 1
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano
pred 3 minutami je Boss napisal:

Pa dve vzameš, da pršparaš 🤪

Po vsej verjetnosti bom še eno vzel naknadno. Za palačinke:bravo:

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)

"Mazda chef"

Popravljeno od TiEn

Napisano

Ej sam res, dejmo narest eno temo s kuharskimi recepti. Na nezadovoljna.si se babe sam kregajo ker olje morajo dat notri in po kolkem času se ga v fritezi menja, da je še uporabno in da ne vpliva kvarno na naš telešček.

Da o zabasanih filtrih v napi in nedokončanih čiščenjih le teh ter kreganjem a je plin boljši od elektrike je že čist moreče. Še dobro, da vsaj hladilniki še nekak držijo in da klime nekak delujejo pa da je dilema sam še al je avtomatika boljša od ročnega upravljanja.

V glavnem tele babe so od vraga.

• Všeč 3
  • Žalosten 1

33112_1.png

Napisano

Na željo Boss-a odpiram temo kjer pišemo vse kaj smo skuhal in kaj še bomo itd :bravo:

P.s. tisto debato okoli ponve itd., lahko prestaviš sem:prstgor:

• Všeč 3
  • Haha 2
  • Hvala 1

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 54 minutami je FuManchu napisal:

Na željo Boss-a odpiram temo kjer pišemo vse kaj smo skuhal in kaj še bomo itd :bravo:

P.s. tisto debato okoli ponve itd., lahko prestaviš sem:prstgor:

Žena se mi že prijavlja na M.forum, obnašajte se mal.....🥴😁😊

• Všeč 2
  • Haha 3

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Seveda ima lahko tudi nov avto kakšno pomanjkljivost ali napako. Če in ko jo odkriješ, se pelješ na servis, saj je avto v garanciji, da serviserji avto pregledajo in napako odpravijo. Pisarjenje po forumu problema ne bo rešilo, zato se poraja misel, da je izmišljeno in ima nek drug namen … Skratka, @tommzy, že imaš termin pri serviserju in če ga nimaš, zakaj še ne?
    • Saj zastopim, da kdo težko verjame, da se je toliko "napak" nabralo.   Tudi nisem nikjer omenil, da so vse napake.    Pac povem kar se je zgodilo. Ena od takih je naprimer ključ in zaznava...    Sem ugotovil, da je po vsej verjetnosti šel v način ohranjanja baterije.  Zdaj dela (zaenkrat). 😁   V tej kilometrini še nisem imel takšne porabe.  Moj prvi avto je bil Accent 2001 letnik. Mislim da je bil 1.3 motor. Koliko konjev sem že pozabil.  Prvi avto in bencinar. Pot ni bila enaka.  Ne spomnem se več koliko je pil.    Pol so bile pa same astre. Ena bencinar ostalo vse dizel.  Tudi bencinar je pil manj.  Dizli pa jasno da obcutno manj.    Je pa res, da moja pot ni neka ravnina in je kar nekaj dolgih klancev in zahteva kar nekaj gasa.... Je nekaj ravnine ampak ne velik. Ni to ljubljana in okolica kjer je vse ravno. 😁   Voziva se večinoma dva.    Aja pa nekdo je omenil plastiko okrog koles da čudno da je nisem opazil...  Ja sem jo ja. 😆 Ampak me to ne moti kaj preveč. 😉   Bolj opažam neraven poden, čričke (odvisno od temperature) in podobne stvari... Katere slišim in vidim med vožnjo. Tudi poden občutim.    Pedal zavore se ni več spustil. Čakam da se spet. Za servis.    Za ostalo tudi... 
    • Poraba je meni ok.   170km Giulietta, je imela 90k km porabo 8.5.   In včasih so avti bolj pili, pri tvojih kilometrih, ti je že keri pil tudi 10.   Tudi jaz sebe ne dajem na splet. Avto mi pa ni problem slikat.   Tak by the way, si že bi na servisu. Valda da smo jezikavi, če pri vseh napakah še do servisa nisi šel.
    • Zdej pod "vsi" in "niste normalni" razumem tudi sebe.   Povedal bom čist direktno. Na forum si prišel po nasvete in dobil si jih, nekateri so ti všeč drugi ne. Dejstvo pa je, da je število tvojih problemov veliko in na meji normalnega, zato ti nekateri uporabniki ne verjamejo.   Osebno ti verjamem za čričke in podobne živali, ampak za veliko porabo pa ni nobene druge logike kot da ne znaš varčno voziti vozila ali pa je tvoja relacija pač takšna da zahteva večjo porabo.    Pridi do mene v Kranj pa si z veseljem vzamem čas pa primerjava vozila in ugotoviva kje so dejanska odstopanja. Imam takšno CX30 kot je tvoja in Mazdo 6 G194, pa boš imel konkretne reference za predstavitev na servisu. 
    • Kot sem zdaj slišal od nekaj ljudi, ko enkrat odtegneš vijake glave, jo je obvezno potrebno dati poravnati... Sem se naučil na "težji" način
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.