Orodje (poceni vs. drago, “noname” vs. brand name)
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Bosch je "nekaj drugega"...samo pogledaš npr. tisti baterijski robni rezkar k ga imam... https://www.boschtoolservice.com/de/de/boschprof/spareparts/oberfraese-gkf-18v-8-uni-baretool-3601FC2000 In pogledaš kako se dobijo rezervni deli,in ti je hitro jasno...vsak ležajček,stikalo,posebaj elektronika itd...vse dobiš,in cene so navedene-čist normalne...tist za Milwaukee pa-glej video,in ti je prec jasno. Imaš to tudi vse pri Makiti (iz izkušenj moram zelo pohvaliti,k je pri nas na Brnčičevi glavno skladišče za ta del evrope),enako Metabo ima vse liste nadomestnih delov navedene na njihovi strani ob stroju-vse za dolpotegniti ipd...
-
Ne, za porabo 10 litrov lahko zamenjaš še par notranjih komponent in potem 2,5l atmosferec iz sebe spravi 260+ konjičkov in 330 Nm. Sploh pa 2,5 litrski motor po tuningu pridobi 30-40 Nm v spodnjem območju vrtljajev in se bistveno lepše pelje od kateregakoli X mlinčka.
-
Ajde ne rečem po 6 letih. Jaz imam vsaj 4 po pol ure vožnje prvič po posipani cesti. Še astra je imela debelejši nanos barve.
-
Zraven sem nabavil še krajšo cev. ko dobim in bo primerno vreme ga sprobam. Namen je čiščenje kolesa doma in na poti
-
Jaz sem jih imel za top brand, preden si mi pokazal Metabo. Bosch šraufarco sem z lahkoto obnovil in piči naprej novim zlorabam naproti. Juuuj Jaz pa mam njihov magnetni svečka ključ in 60cm 1/2gedoro. Samo zanimivo, kitajc dela na Taiwanu. Sem ti za ta info pir dolžen.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.